Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętacie jak śpiewaczka Kora zbierała na swoje leczenie

Polecane posty

Gość gość
do 13:06 Ja jej jechałam także za jej życia, podobnie jak innym celebrytom. Jestem pod tym kątem szalenie konsekwentna. x jak każdy psychiczny

Gość gość
ten co najwięcej hejtuje to taki kozak w necie dupa w świecie Ciekawe czy jakby syn Kory stanął przed nią to też by tak ujadała jaka to jego matka k***a itd. itp. Brak słów mam nadzieję , że rodzina to zgłosi i się tym zajmą nie dadzą upadlać nieboszczki :-(

Gość gość
Ten jej syn to parówczak, może sobie. Straszne rzeczy, ktoś nie bawi się w eufemizmy i ma czelność nazwać dziffke zgodnie z prawdą dziffka a nie samarytanką miłości. Coś niesłychanego. A tymczasem witamy w dorosłym życiu.

Gość gość
14 49 umiem sobie ciebie wyobrazić , wycofany biedny aspołeczny człowieku :-( nawet mi cię żal :-( Ale mam nadzieję że odpowiesz za to co wypisujesz można by to podciągnąć pod stalking

Gość gość
14.41 uwazasz,ze za wpisy beda teraz szukac prawdy? Dlaczego wiec,jak hejtuja Jana Pawla II,nie ma zadnego odzewu? Potrafia napisac,ze papiez g****il dzieci,i co kogos ukarali,a to przeciez nie jest prawda. Tylu ludzi oczernili,i jakos rzadko sie spotkalam,ze ktos poniosl kare. Wine trzeba udowodnic,a kazdy ma prawo miec swoje zdanie,czy sie to komus podoba,czy tez nie.

Gość gość
stalking (zdefiniowany jako uporczywe nękanie powodujące uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotne naruszenie prywatności) :D :D :D Coś tam wiesz, że dzwonią, ale nie wiesz, w którym kościele :D

Gość gość
jeszcze powiedz, że RODO ich obejmuje :D

Gość gość
Za duzo kasy na leczenie nie uzbierala,bo ludzie nie bardzo chcieli ja wesprzec. Widac,ze nie miala duzo wiernych fanow,ale tez wiedzieli,ze ona ma pieniadze,tylko nie chce ich wydac na swoje zdrowie. Mysle,ze bardziej kochala rzeczy materialne,niz swoje zycie.

Gość gość
Jutro jest pogrzeb Kory.

Gość gość
Tak tam nie pojade. Bedzie pewnie pelno palacych trawke i szaman.

Gość gość
Bedzie stypa.

Gość gość
Aaaa to jak stypa to biorę wolne. Do zobaczenia jutro.

Gość gość
To ja tez sie pisze na ta impreze. Mam urlop i sie nudze,bedzie sie dzialo....

Gość gość
Mysle,ze bardziej kochala rzeczy materialne,niz swoje zycie. x myslę...to w twoim przypadku zbyt śmiałe twierdzenie

Gość gość
No podobno troche kaski zostawila. Im czlowiek bogatszy tym bardziej chciwy

Gość gość
TO GDZIE TA STYPA,ALE MUSI BYC SZAMAN?

Gość gość
20.46 ja nigdy bym nie poskapila dla ratowania zycia.uwazam sie za normalna,ale wiem,ze inni maja inne wartosci. do grobu nie zabrala,a sie na zebry udala. to jest smieszne w jej przypadku.

Gość gość
Jutro pogrzeb,zobaczymy jak ja pogrzebia . Bedzie pewnie jakis kacyk z plemienia wudu,bo ksiedza nie bedzie.

Gość gość
gość wczoraj gość dziś Nikt nie przyszedł na ten koncert zeby jej pomoc to jak to o niej świadczy? \x raczej o tych, co nie przyszli. ja pamietam jej apele, ona apelowala głownie o pomoc dla ludzi, ktorzy znalezli sie w takiej jak ona sytuacji, nie dla siebie. To znajomi i bliscy chceli jej pomóc. Akurat ludzie nie cenia jej za charkter tylko za to jak spiewala a spiewala dobrze. No ale jak ktos woli disco polo to trudno.

Gość gość
Dajcie sobie spokój hieny, człowiek jeszcze nie został pochowany a wy kraczecie nad trumna. Wstyd.

Gość gość
No,o 11-ej bedzie pogrzeb.Amen.

Gość gość
Ale Muniek Staszczyk z T.Love odyebał się na jej pogrzeb. Kvrwa jakby szedł kury nakarmić w kurniku

Gość gość
A Sipowicz jaki uśmiechnięty na fotach. Pisali, ze jest w fatalnym stanie...no chyba,ze na jakichś lekach. No ale widywałam ludzi na silnych uspokajaczach i zachowywali się jakby byli nieobecni, przytłumieni, bez żadnych emocji, a juz napewno uśmiechu próżno było u nich szukać.

Gość gość
oho zaczyna sie analiza, wszyscy sfrustrowani, bez zainteresowań, własnego zycia,przegrani beda teraz analizować kazdą parę gaci i każdą mine

Gość gość
A ty, taka niesfrustrowana, z szerokim wachlarzem zainteresowań wlazłaś na ten topik. Niczym się nie różnisz, więc do garów bo dzieciak głodny.

Gość gość
Muniek pewnie pokazal jak bardzo ja szanowal...buhaha Oni wszyscy z jednego horroru.

Gość gość
Można się ubrać na luzie ale elegancko i stosownie do okazji. Warszawska elyta jak zwykle na pogrzebach pokazała wieśniactwo. Za każdym razem gdy jest pogrzeb znanej osobistości, to na palcach dwóch rąk można policzyć, kto założył na doopę coś stosownego. I nie wyjeżdżajcie mi tu zaraz z cebulactwem z mojej strony i, ze przeżywam, bo na kafe pełno tematów typu : co założyć na chrzest, komunię, wesele, jaką fryzurę itp. Więc same widzicie, ze jednak nie idziecie ubrane na taką uroczystość jak do obory.

Gość gość
a po co na pogrzeb ubierać się inaczej niż jak w zwyczajny dzień z kawą z tą osobą którą się chowa w grobie ? Ja poważnie pytam jestem jeszcze dość młoda i zdrowa , ale jak bym dziś umarła to nie chciałabym żeby każdy założył eleganckie niewygodne pandolety żeby jakaś karyna przyszła na pogrzeb i oceniała :-D poważnie . Wolałabym jedna żeby Ci ludzie przyszli mnie pożegnać tak jak zawsze , zwyczajnie Myślicie że dla nieboszczki naprawdę najważniejsze było żeby każdy przybyły miał wysztafirowanie pandolety :-) śmieszni jesteście ludki obłudki

Gość gość
12 42 aha czyli albo elegancja albo do obory No i jak zwykle na kafe nie ma środka tylko czarny i biały resztę tęczy trafił uj :-)

Gość gość
12:59 czyli na chrzest dziecka założysz luźną bluzkę i luźne spodnie, bo najprawdopodobniej w tym czasie jeszcze karmisz piersią i krocze jeszcze napiertala, no ale ty uważasz, ze nie trzeba się ubierać inaczej niż jak w zwyczajny dzień z tą osobą( w tym wypadku niemowlak). Na komunię dziecka też założysz zwykłe domowe ciuchy, bo po co inaczej się ubrać, niż tak jak normalnego dnia z dziewięciolatkiem. Na wesele założysz to co zwykle zakładałaś na spotkanie z osobą biorącą ślub?