Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętacie jak śpiewaczka Kora zbierała na swoje leczenie

Polecane posty

Gość gość
10:27 To, że jak ktoś był młody to żył po wariacku to nic dziwnego. Dziwne jak ktoś jest stary i nadal się nic nie zmieniło xx czy ja wiem, czasem bardziej szanuje się kogoś kto jest wierny swojej postawie od kogoś kto tak radykalnie zmienił poglądy

Gość gość
Oj tam. Po prostu ktoś skomentował sprawe, że po jej śmierci wypłynęła dziwna sytuacja. Ktoś zbierał kase na leczenie kto wcale nie był taki biedny. Dziwne tego nie zauważyć. No ale dobra nie se ma ta jej rodzina te majątki.

Gość gość
10:42 W jego przypadku lepiej, że sie gość uspokoił, chociaż tak szczerze to myślę, że gdyby ludziom sie organizm nie sypał to nie zmienialiby sie raczej nigdy. No chyba, że by im się znudziło, ale to co przyjemne to raczej nigdy sie nie nudzi.

Gość czerwonamiska
Cóż nie wiedziałam o tym.

Gość gość
10:42 W jego przypadku lepiej, że sie gość uspokoił, chociaż tak szczerze to myślę, że gdyby ludziom sie organizm nie sypał to nie zmienialiby sie raczej nigdy. No chyba, że by im się znudziło, ale to co przyjemne to raczej nigdy sie nie nudzi. x raczej nie, jakby sienie uspokoił to byłoby lepiej dla państwa

Gość gość
Śmieszni jesteście. Kobieta była gwiazdą rocka, a nie ikoną prawicy, więc czepianie się jej stylu życia jest debilne. Poza tym proste z was ludki skoro, to czy ktoś jest porządnym człowiekiem sprowadzacie do standardowej moralności seksualnej. Ja mogę np co tydzień brać udział w orgiach, a przy tym pojechać do Afryki i przez 10 lat leczyć za darmo ludzi i moje życie będzie milion razy więcej warte niż jakiejś bigotki Grażyny, której jedyną przysługą dla świata jest fakt, że "daje" tylko swojemu mężowi.. No wielkie jesteście, nic tylko gratulować.. samopoczucia:D

Gość gość
11.35 prawda. 90% muzyki i sztuki by nie było jakby odsunać artystów, którzy pili, ćpali i puszczali sie jak leci

Gość gość
Nawet Mickiewicz chlał, a Krasicki i Słowacki brali narkotyki- tak wtedy też były

Gość gość
Skoro sie prowadzila jak wiemy jak,to nie nalezy po smierci,wynosic ja na piedestal. Nagle taka wielka artystka,kochajaca matka,babcia,zona. Nawet robiac zdjecie z wnukiem ,ma na rekach psa..hehe Byla wzorem cnut wszelakich..

Gość gość
Raczej Kora żyła po bożemu, jeden mąż 15 lat, a drugi do końca życia.A kafeteryjne śmieci wydają osady.Tak to jest rzucać perły przed wieprze, rak to dopiero będzie zbierać żniwa, więc lepiej zamknąć wredne gęby i uszanować pamiec zmarłej, ona zrobiła dużo dla nas, a wy możecie zrobić tylko kupę do kibelka :)

Gość gość
11.40 ale niunia, skoro jej rodzinie to nie przeszkadza- jej synom i synowym i uwazali jaza dobramatkę to czego ty przezywasz , obca osoba? To chyba wazne zeby jej rodzina była zadowolona z relacji z nią anie ty. Po drugie jest wynoszona na piedestał jako artystka, bo rzeczywiście była gwiazdą polskiej sceny muzycznej. Nie słyszałam zeby ja jakoś szczególnie chwalono z innych powodów. Moja rada dla ciebei- zajmij sie swoim zyciem i spróbuj być dobrym człowiekiem, to wystarczy jesli chcesz być tą fajną.

Gość gość
a poza tym co ma seks bez zobowiązań, czy palenie trawy do bycia lub nie wielkim artystą, to chyba inne cechy sie ocenia, co nie lasia? The Beatles czy stonesi też ćpali a są ikonami popkultury i zespołami, które odmieniły światową scenę muzyczną

Gość gość
i jak już to cnót, a nie cnut, matole

Gość gość
Nigdy jej nie lubilam.Pamietam wywiady,kiedy zachwalala narkotyki,trawke. Sama cpala,to nie musiala zachwalac,bo mase mlodych sprobowalo,a teraz gryza ziemie. Nie moge tego zapomniec,a dla mnie to byla zwykle s****wo,a nie ikona muzyki.

Gość gość
Chciała skandalistka aby było o niej głośno, więc jest oceniana jaka osoba publiczna a nie przeciętna Kowalska. Sama się pchała na afisz, miała parcie na szkło. A przekaz jest jednoznacznie negatywny swym przykładem gloryfikowała skrajnie nihilistyczne postawy jak rozwiązłość seksualna, narkomania, zaniedbywanie spraw rodzinnych. Typowa przedstawicielka kopniętej w łeb bohemy artystycznej. I jeszcze żebraczka bo nie chciała żeby naruszyć jej majątek. Szkoda słów.

Gość gość
Ja mogę np co tydzień brać udział w orgiach, a przy tym pojechać do Afryki i przez 10 lat leczyć za darmo ludzi xxx Kto Cię tak oszukał? Zresztą, jedź i nie wracaj :) W sumie, że nie wrócisz jest wielce prawdopodobne taka specyfika Afryki :D

Gość gość
11 35 super :-)

Gość gość
tu same cnutlywe a w rubryce ojciec wpisują NN

Gość gość
Właściwie przycięło wypowiedź, którą chciałam zacytować, więc ponowie: kto Cie oszukał, że z racji leczenia Afryki nagle robisz się na wartościowszą milion razy osobę, która poświęciła się życiu rodzinnemu zamiast szukać przygody na innym kontynencie? Rodzina, to jest wartość a nie szlajanie się po świecie pod maską wolontariatu.

Gość gość
gość dziś tu same cnutlywe a w rubryce ojciec wpisują NN xxx Chyba o swojej matce mówisz, psychofance Manamu.

Gość gość
Zebrala o kase,ale miala wiecej niz ci co jej dokladali. Zawsze byla egoistka,chamka i uwazala sie za lepsza od wszystkich. Jej slowo mialo byc ostatnie. Za co mam ja szanowac? Moze za cpanie?Nie moja bajka.

Gość gość
Sama cpala,to nie musiala zachwalac,bo mase mlodych sprobowalo,a teraz gryza ziemie. Nie moge tego zapomniec, x buahahahaha, kto głupi ten bierze i tyle. i najwyzej sie na tym przekręci. mi nie szkoda głupich

Gość gość
Kora sama ,by do niczego nie doszla. Miala cudownego 1-go meza,i to on jest tworca hiciorow,a nie ona. Ona nawet nie miala dobrego glosu. Nagle przed swoja smiercia wzielo ja na wspomnienia o eksmezu..hehe... Miala wyrzuty,ze machnela sobie drugiego dzieciaka z sasiadem z gory-? Sipowicz uciekl,to dzieciaka wcisnela eksowi,a teraz wielki kochajacy maz -wdowiec. Co za koltunstwo!Tylko splunac!

Gość gość
12.05 Ale co to jest to niby szlachetne poświęcenie się rodzinie? Co ty wnosisz do dobra wspólnego czy dorobku kultury? Jesz, wydalasz, konsumujesz zasoby ziemi, produkujesz śmieci i wychowujesz swojego następcę, który przejmie po tobie pałeczkę i będzie jadł i wydalał.. Pokłony bić :D

Gość gość
Zebrala o kase,ale miala wiecej niz ci co jej dokladali. Zawsze byla egoistka,chamka i uwazala sie za lepsza od wszystkich. Jej slowo mialo byc ostatnie. Za co mam ja szanowac? Moze za cpanie?Nie moja bajka. x niebezpiecznie idziesz ta drogą, no może nie ćpasz, ale kierujesz sie w stronę chamstwa, egoizmu, uważania sie za lepsza od innych i koniecznie chcesz zeby twoje słowo było ostatnie. Nie rób tak, bo to paskudnie

Gość gość
Kora sama ,by do niczego nie doszla. Miala cudownego 1-go meza,i to on jest tworca hiciorow,a nie ona. Ona nawet nie miala dobrego glosu. Nagle przed swoja smiercia wzielo ja na wspomnienia o eksmezu..hehe... Miala wyrzuty,ze machnela sobie drugiego dzieciaka z sasiadem z gory-? Sipowicz uciekl,to dzieciaka wcisnela eksowi,a teraz wielki kochajacy maz -wdowiec. Co za koltunstwo!Tylko splunac! x to zabawne nawet , ze bardziej to przezywasz niz Jackowski, bo on zdaje sie i tak mało uczestniczył w zyciu rodziny, a po drugie jakoś tak całkiem nieźle zniósł rozwód.nie byli tez z kora wrogami po nim

Gość gość
nie mam pojęcie czy moja matka była psychofanką Manam bo mama umarła przy porodzie , wychowywał mnie ojciec więc chyba nie był NN :-) A nawet jak był NN to kochałam go bardzo niestety Tęż nie żyje :-( A co do tego czy jestem fanką czy nie Ja przynajmniej nie OPLUWAM ZMARŁYCH .

Gość gość
@12:17 Bezdzietna, nieustabilizowana emocjonalnie, mentalna małolatka spragniona orderu i sławy za rzekomy altruizm (czyli maskowanie wieczne poszukiwanie przygody jak u niedojrzałej małolaty) może faktycznie nie zrozumieć czym jest realizowanie wartości rodzinnych każdego dnia. Wielka mi społecznica, ona nie jest taka jak motłoch - nie konsumuje pisząc z lapcia lub smartfona tych słów, proces wydalania też jest jej obcy, żywi się energią kosmosu, jest ponad tłuszcze wychowująca codziennie nowych obywateli. Żeby zejść do Twego poziomu rekomenduje utwór Kombi "Pokolenie", który groteskowo przedstawia ideały, których dziś się jeszcze uporczywie trzymasz. Za parę lat obudzisz się z ręką w nocniku podobnie jak przedstawiciele zgnuśniałego zachodu, którzy z nudów i braku uporządkowania własnego życia uciekają na wolontariat do Afryki czy gdzie ich tam fantazja poniesie. Słowem, ogarnij się małolato.

Gość gość
kora jako dziecko była w sierocińcu i była tam molestowana seksualnie przez księdza pedofilia. To było przyczyną że stała się antyklerykalną ateistką. . i to jak najbardziej tłumaczy potrzebę odreagowania traumy w prochach i alkoholu i nieco nieszablonowe zachowania jej jako matki

Gość gość
Kora fajnie spiewala piosenki Discopolo. Festyny byly super.Wiara cpala ,szczala i tancowala.