Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fobia społeczna, praca, problemy

Polecane posty

Gość gość
Nie szukam nikogo, a już na pewno nie chcę mieć dzieci.

Gość gość
Jak chcesz :( ja szukam :(

Gość gość
Ja nie chcę dzieci dla swojego i ich dobra... Z dzieckiem trzeba chodzić do lekarza, prowadzić do przedszkola, szkoły, chodzić na wywiadówki itd. nie dla mnie.

Gość gość
I sama będziesz całe życie, nie boisz się :(

Gość gość
No dziecko mogli by nam odebrać, zaraz jakiś mops by się czepiał, była taka sprawa w uwadze. Wychowywali dziecko z oszczędności a mimo to mops się czepiał ciągle.

Gość gość
prowadzić do przedszkola, szkoły, X To bym dał radę tylko nie tutaj gdzie mnie wszyscy znają

Gość gość
A jak zapisać dziecko do szkoły to nie wiem xd siosrze kiedyś pismo przyszło że nie zapisała i będzie miała problemy xd

Gość gość
wywiadówki i lekarz najgorsze jest :(

Gość gość
A dziecko będzie w końcu się wpadnie, nawet po wazektomi są przypadki wpadki.

Gość gość
Nie przeraża mnie samotne życie. Lubię samotność.

Gość gość
Samotnosc jest cudowna. Ale nie dla mieczakow. Zaraz sie tu pojawia i beda wmawiac ze ktos sie oszukuje. :D

Gość gość
Trudno no jest jeszcze okno życia.

Gość gość
dziś Samotnosc jest cudowna. Ale nie dla mieczakow. Zaraz sie tu pojawia i beda wmawiac ze ktos sie oszukuje. smiech.gif X Marnujesz pipke to smutne :(

Gość gość
gość wczoraj dziś Ja nawet nie myślę o zakładaniu rodziny... Za dużo obowiązków, konieczności wychodzenia z domu itd. X A jakby był równy tobie to może byście większość przez neta ogarneli. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx i mowili, synku idz kup chleb na sniadanie, bo my sie boimy wyjsc z domu :D

Gość gość ufarbowany
gość wczoraj prowadzić do przedszkola, szkoły, X To bym dał radę tylko nie tutaj gdzie mnie wszyscy znają xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a co, autografy by chcieli ? chlopie, ludzie sa zabiegani i zajeci swoimi sprawami, moze przykro to zabrzmi, ale nikogo nie interesujesz. kazdy biegnie w innym kierunku w swoich sprawach.

Gość gość
gość wczoraj Trudno no jest jeszcze okno życia. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a jest, jest, ale w miejcu publicznym :D

Gość gość ufarbowany
tez mam fobie spoleczna, ale wali mnie to ze kogos spotkam :D mowie wprost, nie mam czasu Krzysiu czy Adasiu, no to lece pa :) pracuje w call center i kazdy ma z nas takie boxy, czyli w sumie praca z ludzimi ale bez ludzi. siedze sobie w swoim boxie i czekam na telefony.

Gość gość
Ja jestem paradoksalnie antyspołecznym fobikiem. Albo w ogóle się nie odzywam do ludzi albo jestem opryskliwy i wprost mówię "spier/dalaj" jak nie mam ochoty z kimś rozmawiać.

Gość analiza od podstaw
wy nie macie żadnej fobii społeczej tylko jesteście bardzo wrażliwymi ludźmi z głębokim wnętrzem, dużo myślicie i wszystko analizujecie od podszewki, znam ten typ, to nic źle z wami tylko świat się sypie dookoła coraz bardziej i wy tylko to zauważacie

Gość czym mniej tym lepiej
też mam w doopie ludzi, najchętniej to bym mieszkał gdzieś na odludziu i był samowystarczalny w jak największym stopniu, ludzie mnie irytują, wnerwiają, nie są mi potrzebni i ich nie chce oglądać ani z nim mieć nic wspólnego, cywilizacja i miasta to dla mnie syf i ohyda, nie uważam się za fobika, tylko za dosyć mądrego gościa

Gość gość
nie ma to jak zaburzeni, albo zwyczajnie chamscy i warczący na ludzi, którzy sobie wmawiaja ze sa ok. znałam Aspergera, który totalnie nie nadawał sie do kontaktow z ludźmi, ale on tez był przekonany , ze wszystko dookoła jest dziwne tylko nie on. I, ze jest bardzo zadowolony z siebie i swojego zycia. Tylko że kilkanaście razy był w psychiatryku, bo miał próby samobójcze, bo tak go nagle nachodziła potrzeba zabicia się

Gość gość
To bym dał radę tylko nie tutaj gdzie mnie wszyscy znają x naprawdę obawiam sie, ze mało obchodzisz ludzi w swoim otoczeniu, tyle, ze czasem ktoś przez grzecznosć uda ze ciebie zauważa i powie cześć, czy zamieni nieistotne zdanie. Prawdopodobnie w otoczeniu masz od lat opinię dziwadła, do którego lepiej nie podchodzić bo spanikuje. I kazdy widząc ciebiewoli udawać ze sie spieszy i jest zajęty. Naprawdę nie jesteś gwiazda wsi, czy miasteczka, zeby wszyscy na ciebie patrzyli jak tylko wyjdziesz z domu

Gość gość
Hehehe to sens zycia, zeby ktos powiedzial czesc :D

Gość gość
witajcie fobicy! temat jak znalazł dla mnie. również cierpię na fobię społeczną i nie wiem jak żyć. myślicie że sponsoring to jest jakieś wyjście z problemu? dzięki temu można zawęzić kontakt do jednej osoby. jestem w rozsypce.

Gość gość
gość dziś chcesz ty kogoś sponsorować czy ktoś miałby ciebie?

Gość gość
ktoś mnie. na ten moment wydaje mi się to najlepszą opcją.

Gość gość
Nie uda się bo to nie jedyny mój problem.

Gość gość
Mam pytanie do fobikow. Jesli ja obawiam sie wylacznie znajomych, dalszej rodziny i mnie paralizuje jak mam ich spotkac? Jak jestem w innej dzielnicy to bez problemu moge isc sama do restauracji i zamowic kawe,a w swoim miejscu zamieszkania nie wyjde nawet do sklepu.