Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy co maja mezow zagranica

Polecane posty

Gość gość

Mam dwoje synów, 27 miesiecy i 13 miesiecy. Konczy mi się niestety macierzyński i bedzie krucho z kasą. Mąż chce jechac zagranicę do pracy na budowe tak, że pracowalby 4 miesiące i potem na 2 tyg do domciu do żonki i byłby wtedy caly czas z nami. Nie mamy niestety innej możliwości a marzymy o wlasnym domu bo narazie mamy klitke w wielkim molochu. Boje sie jednak strasznie że mąż kogoś bedzie bzykac na boku bo wiadomo jak to z facetami. Jak sobie z tym radzicie? Czy wiecie ze wasi mężowie są wierni?

Gość gość
Nie mam nikogo wiec nie mam takiego problemu.

Gość gość
nigdy nie masz pewnosci juz teraz moze bzykal na boku znajomą jak bedzie robil 4tyg na budowie to co innego niz na produkcji, mieszkajac w hotelu z Polkami niech jedzie. piec cyfr co miesiaca nie rocznie przywiezie przez te 2 tyg jak wroci to mu ssaj codziennie. niech nie bedzie biednie. super taki maż

Gość gość
Kobieto daj spokój to nie znaczenia czy on jest za granicą ianica czy on jest tutaj, to jest natura ludzka jak facet ma pociągi do zdrady to nie musi być za granicą taka jest prawda. Mieszkam w Norwegii już ponad 20 lat pamiętam jak zaczął się bum przyjazdow byli mężczyźnii sami, przyjeżdżały też rodziny. To kobiety są bardziej zdradzieckie od facetów, wypija piwo i mizdza się do cudzoziemców tak samo jak faceci nie wszystkie. Były takie przypadki że mąż tutaj harowal a żona w Polsce za jego pieniądze dom budowala..... Z kochankiem. Nie pamiętam aby któryś z kolegów zdradzał swoją żonę, faceci opowiadają sobie wszystko, prędzej czy pójdzie to by wyszło. Zaraz Ci te durne flustratki napiszą że zdradza, nieczytaj bo to g****o jest. Jeszcze RAZ jak facet lubi skoki w bok to nie ważne gdzie jest, no chyba wiesz jaki twój mąż jest.