Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy między nimi jest coś jeszcze czy związek przechodzony?

Polecane posty

Gość gość
końćz waść, wstydu oszczędź...

Gość gość
sekretarka jeszcze nie zdechła. Temat był zgłaszany do usunięcia. Jawny dowód na to,że to temat redakcji.

Gość gość
Takie same róże można kupić w sklepie obok nich. Więc nie leciał specjalnie po kwiaty. W sklepie nie olał mnie.

Gość gość
ale mógl nie kupowac ich wcale...to że po tylu latach nadal kupuje jej kwiaty o czyms swiadczy. o czyms co wypierasz ze swej swiadomosci. jasne ze cie olal, odpowiedział tylko na dzien dobry i nie poszedl z tobą na kawę. jego reakcja ''oj trzeciego razu nie bedzie'' byla stanowcza, bylas dla niego klopotliwa i natrętna.

Gość gość
Mezczyzna nie może kochać tylko jednej kobiety.

Gość gość
tak tak weź w*********j trollico. ciebie nikt nie kocha, won

Gość gość
21:54 a co? twoj tatus mamusię zdradzał,że tak twierdzisz? zobacz, moi rodzice 35 lat po ślubie i tata lata za moją mamą jak nastolatek.

Gość gość
Autorko podkrec trochę to prowo bo jak nie umowisz sie z nim na ta kawe to jeszcze z 2 strony i watek umrze.

Gość gość
Obie są podstawione bo równie nawiedzone. Wariatka stalkerka i ta która się podnieca jaki to on wspaniały Oh ah nie zesraj się. Pewnie płacą 10 gr od postu żeby się kręcilo cokolwiek.

Gość gość
Mógł nie kupować ich wcale. Ale kupił. Może nie mógł pójść ze mną na kawę? Nie byłam dla niego kłopotliwa i natŕetna.

Gość gość
Autorko zawalczyć możesz Ty bardziej że ja tak miłości nie widzę.

Gość gość
No właśnie kupił. Wybrał się po pieczywo i kupił kwiay aby było jej miło,bo o niej myśli. Byłaś natrętna. Człowiek był po racy a Ty mu dupę zawracasz swoją osobą. Nie mógł pójść z tobą na kawę BO NIE CHCIAŁ. odmawia Ci po raz kolejny. Miłość tam jest, nie pisz sama ze sobąb o provo i tak umrze.

Gość gość
Miłość a może przyzwyczajenie.

Gość gość
srają moochy, będzie wiosna.

Gość gość
taa z przyzwyczajenia planują ślub. Odpuść. Olał Cię i pogódź się z tym. Miałaś wrzucić na luz jak Cię oleje, zakończ już ten temat.

Gość gość
Ja jestem ciekawa, jak bedzie wygladac jej kolejna wizyta u lekarza, niech nie kończy tematu.

Gość gość
Dziewczyny dzisiaj widziałam jej auto na parkingu pod domem. Wychodzi na to,że miała kolizję. Cały bok od strony kierowcy wciśnięty. Auto stało z drugiej strony od poniedziałku,a dzisiaj było przestawione. Nie pisze sama ze sobą, wrzuciłam na luz.

Gość gość
Nawiedzona sekretarka pisze prowokacje :D:D

Gość gość
No i co z tego że miała kolizja? Nie rozumiem po co się z nami tym dzielisz? Co z tego?

Gość gość
nawiedzona sekretarka, a przedtem kuzynka żony piłkarza :D jest tak głupia, że aż mnie oczy bolą, jak czytam te bzdury

Gość gość
Nudne to. Tyle stron a my nie wiemy nic nowego.

Gość gość
16:48 Masz jakiś link do tych tematow? :-) kiedyś widziałam tylko jeden, jak pisała o trampkach żony szefa :-D

Gość gość
Bez kitu...to ona, ten sam głupawy styl. Naczelna sekretara kafe.

Gość gość
gość 2018.09.12 17:52 Haha tacy faceci są w fantazjach kobiet a nie w realu. Słabo wam idzie ta prowo. Bułki kwiaty i co jeszcze? Brokat z tyłka? XXX Chyba w Twoich fantazjach :D moj facet tez mi przynosi kwiaty, chodzi do sklepu żebym miała świeże bułeczki na śniadanie, przynosi kawę do lozka... tacy faceci istnieją naprawdę tylko trzeba na takiego trafić :D a nie brać pierwszego lepszego Sebixa z baru

Gość gość
On będzie tylko mój

Gość gość
12:23 W moich fantazjach facet nie musi tak pajacowac.

Gość gość
ość dziś Oddaliscie ten kraj w łapy ,,obcych" ,za obiecanki cacanki ,za pincet plus sprzedaliscie sie jak kupa łajna! Te 2 gnomy ,,popis" nigdy wladzy nie straca ,dopuki nie zgarna wszystkiego i dopuki was nie wypiernicza z pl .Obce dziady zawalili was podatkami,handkuja naszymi dziecmi,ktore sa sprzedawane na organy i do domow ,,uciechy" ,sprzedali cala gospodarke,zniszczyli przyszlosw waszych dzieci ,a wy na nich glosujecie od lat albo siedzicie i nie glosujecie na nikogo ,czyli dajecie biala karte obecnej wladzy ,nie blokujecie ich ..lenie...macie krew na rekach ,kazdy z was ktory siedzi i ,,zlewa" przyszlosc tego kraju i przyszle pokolenia .Nie jestescie rodzicami ani ludzmi wierzacymi,jestescie zasranymi egoistami,sprzedawczykami za psi ochlap ,Odrzucacie wielkie szanse jakimi sa obnizenie kwoty wolnej od podatku,wybory w stylu szwajcarskim,czyli jow ,odrzucacie wiarzace referenda w imie sraki ,sraki ktora sprzedala kraj w 90 procentach i robi to dalej ...Warczycie na siebie zamiast sie wspierac ,jestescie slepi,glusi i zgnusniali ,dla tych 2 gnomow ,,popis" rzadzacych w ukladzie na zmiany jestescie gotowi skakac sobie do oczu ...pustaki ....pustaki....pustaki ...bezmyslne pustaki