Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

inteligentna nie znaczy zarozumiała

Polecane posty

Gość TU gość AUTOR
Dobra mam dość tego miejsca i ludzi tu zaglądających. Możecie tryumfować choć i tak przegraliście. Żegnam ;)

Gość gość
Nie podskakuj ,bo możesz sobie krzywdę zrobić ! Sam zostałeś na polu walki ? Reszta zamilkla ? Przerzedzily się szeregi ,milczą ,boją się konsekwencji ? A może część sprzętu ci zabrali i nie możesz jak dawniej z kilku na raz ,żeby twoje było na wierzchu ,co ? Sam ten temat napisałeś ,żeby zdyskredytować inteligentne kobiety i stąd oburzenie ,że wątek przybral inny kierunek ,nie chodziło ci o życie we dwoje ,ale żeby uderzyć ! Mnie nie dasz rady ,choćbys się spinal za troje ! Możesz mnie wyzywać od psychicznej ,rzucać w moją stronę goownem ,nic ci po tym ,bo lepiej być psychicznym niż takim skunksem jak ty ! Wiesz dlaczego dlaczego nie dajesz rady ?Już pisała .ja nie gram ,nie udaję ,jestem sobą .Obojętnie jak się nazwiesz ,jaką rolę grasz , zawsze wiem ,że ty za tym nickiem stoisz .Innych też łatwo z tego błota ,wyluskac mi przychodzi !

Gość gość
Rozmawiasz sam ze sobą, gdy te posty ukazały się byłam w kościele. Po co to robisz? O co teraz chodzi? Chcesz coś ode mnie? Wiesz gdzie mieszkam, znasz mój nr telefonu, wiesz gdzie pracuje, po co piszesz bzdury na forum? Komu?

Gość gość
Teraz z innej strony ? Motamy jak dawniej ?Przerabialiscie już i to ! Przeczytaj wszystko co dzisiaj pisała ,rusz głową ,myślenie nie boli i nie zadawaj pytań tego typu ,bo za tluka robisz ! Nie podoba wam się to co pisze ? Chcielibyście o tym zapomnieć ? Nie ! Wy chcielibyscie ,żeby było jak dawniej ,wy tak ,ale ona ma milczeć ! To minęło bezpowrotnie ! Nie trzeba bylo pisać dwa dni temu ,że siedzicie u rodziny potwory ,nie trzeba było się do tego przyznawać i kpić na forum .Nie ona atakuje ,ona tylko się broni !

Gość gość
12.39 literatura nie warta czasu, nie przeczytam, podszywacie się pode mnie, po co?

Gość gość
Do kosciola chodzisz ?Ksiądz dał rozgrzeszenie ,za lata dranstwa ,które popełniłas ? Spowiedź nieważna ,nie było skruchy i naprawienia krzywd ! Nie ma przebaczenia ! Nie zaczepiaj ,bo nic tym nie wskorasz ,jedynie bardziej rozdmuchasz!

Gość gość
12 :43 Znowu się w rolę wczuwasz ?znowu nie wiesz kim jesteś ,zrób sobie waginoplastyke ,bo po tym cię rozpoznają w necie!

Gość gość
Jakis przyglupi trol przejal skadinad dosc ciekawy temat monologiem na swoj wlasny zalosny temat. Idz sie powies albo utop, bedzie przynajmniej jakis pozytek dla innych uzytkownikow, kiedy przestaniesz sie wpierniczac wszedzie ze swoja zryta psychika i niedorobionymi fantazjami.

Gość gość
Jakub Troll podszywa się pod kobietę, nie ma co robić widocznie, Marta nie ma czasu dzisiaj, Gene poniżył piszac że jest tłustą świnia z wielkim nosem i szparą między jedynkami, Agata powiedział, że jest przeszłością, wszystkie one nie cierpią Eli, wiec musi ośmieszyć Elę podszywając się pod nią, by mieć punkty u powyższych.

Gość gość
20:28 Troll przejął wam ciekawy temat ? Moj Boże ,no coś podobnego ?Jak śmiał ? Powies się , podetnij sobie żyły ,słyszała latami ,sznur jej przesylaliscie ,szubienice, oblaniem kwasem straszyliscie ,ale utop się to pierwszy raz jej kazecie.To bedzie trudne ,bo dość dobrze pływa.Monolog piszesz ?Przecież jej odpowiadaliscie ,próby mataczenia się nie udały ? Tacy wyszkoleni z praktyką wieloletnią a jednej rady nie mogą dać i się żala ! Nie wstyd wam ? Najlepsi byliście ,a teraz ktoś wam rolę przejął ?

Gość gość
20:34 Jakub trol się pod kobietę podszywa ? Motamy ,żeby ktos nie wiedział o co biega ,czy piszesz ,żeby pisac tluku ,bez celu i bez sensu ,bo nie wiem ? Zajmij się swoimi sprawami ,swoim durnym życiem ,ode mnie i od mojej rodziny won ! Albo ,zrob sam to co w poście wyżej radzisz mnie ,bedzie zadość ! Z radością zatańcze na twym grobie ! I nie prowokuj wiecej,bo ci się to nie opłaci

Gość gość
20:34 Tak z ciekawości...Kopnął cię w doopę? :D

Gość gość
Raczej marzy o analu z nia:/

Gość gość
j******a scizofreniczka znowu dostala napadu. zrob z tymi swoimi fantazjami wreszcie porzadek, bo robisz sie irytujaca i ktos w koncu moze zrobic porzadek z toba, frandzo niedoheblowana

Gość gość
hahahahhahahahhaha No proszę jak się wszyscy zlecieli ,cały kwiat intelektualny kafeterii ,wystarczyło zagwizdać ! Chcą kulturalnie porozmawiać ,zaczynając od wyzwisk i poniżania ,schizofrenii się dopatrzyli !Co za spostrzegawczość ,no ,no !!!! O i ten od analu się zjawił ! Uważaj ,bo goowno podczas takiego seksu z mózgiem się miesza , zresztą chyba wszyscy taki seks preferujecie ,mózg macie w zaniku, a fekalia oczami ,nosem i ustami wam się wylewają ! Łał ! Co za klasa ! O inteligencji nie wspomnę ,bo nie ma potrzeby !

Gość gość
Chora na głowę :D

Gość gość
Nie dosc ze chora to leczenia odmawia, p********c. Takim nie nalezy wspolczuc tylko pietnowac.

Gość gość
Poniewaz polska to tak biedny kraj, ze nawet chorych psychicznie nie zamykaja, za duzo by to kosztowalo. Potem mamy efekty w postaci takich "kwiatow paproci":D