Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kora1987

Schudnę w 2018 cz 3

Polecane posty

Gość gośćKasiaa
Dzień dobry! :) Mi po okresie czasami i 1.5kg więc luz :) Ja wolę się ważyć niż mierzyć czy cykać fotki. Bardziej mnie to motywuje!

Gość Kora1987
Dziewczyny już wszystko napisały, nie stresuj się niepotrzebnie. Ja już mam za sobą 30 min. Z kolakowska i 30 min bieżni. Co do dzieci, jestem zdania, ze najlepiej mieć w odpowiednim dla siebie czasie (fajna praca, stabilizacja życiowa). Macierzyństwo jest najpiekniejsZym ale i najtrudniejszym wyzwaniem w życiu. Dobrze, zeby nie mieć innych poważnych trudności, bo wtedy łatwo o kłótnie, frustracje.. zawieszasz na dość długo swoje życie zawodowe, fajnie mieć potem do czego wrócić :) tymczasem spij ile możesz ;) Haha Sophie i jak po orbiterku? Mayla, ja najchętniej bym sobie polezala do góry brzuchem ;) nie mam planów narazie ;) Reania,utrzymać wagę to dopiero wyczyn ;)

Gość Lukrecja1996
Ja tez jak Kasia wole się ważyć, ale mierze się co dwa tygodnie!

Gość Kora1987
Ja np bym ześwirowala od co dziennego ważenia. Wahania wagi to normalna sprawa, a bardzo by mnie to demotywowalo. każdy musi znaleść sposób na siebie :)

Gość gośćmayla
U mnie ładny spadek :D jupiiii! ------------------26.10--02.11--09.11--16.11 Klopsikkkk----70,5---69,2------------- Kora1987------67,8---67,3----66,8--- Mayla-----------74,1---73,1----72,7---71,8 Pączek----------65,9---64,5---64,5--- Reania----------69,1---70,1---70,3---69,5 Kasiek------------94-----92-----92----- Collin------------------------------77----

Gość gość
Mayla dzisiaj 17 listopad

Gość Lukrecja 1996
U mnie dziś na wadze 64.1 kg, przez to, ze mało wczoraj jadłam przez stres związany z kolokwium :(, ale ważne ze spadek jest! Zaraz idę posprzątać trochę mieszkanie i lece na zakupy! Miłego dnia! Odezwe się wieczorem :)

Gość Kora1987
U mnie 66, tez jestem zadowolona ;) brawo dziewczyny! Idziemy, jak burza!

Gość Collin8
U mnie 75.3, wazne że spada :) Teraz byleby odzyskać wagę z maja...

Gość Reania
Ja podobnie jak Kora :) liczy się dla mnie to co widzę w lustrze a nie na wadze :) pamiętajcie że tłuszczu jest objętościowo więcej. I mimo że na wadze nie ma spadku kg to cm może sporo ubyc :) X Wczoraj byłam na koncercie Muńka i zjadłam 2 garści chipsów. Wypiłam sok pomarańczowy i wodę :) głodna byłam stąd te chipsy ale w porę się opanowałam :) synek wybrał sobie w sklepie moje ulubione cukierki ale się nie skusiłam :) X Od rana zjadłam jednego pieroga bo syn zażyczyl sobie na śniadanie i serek wiejski z łyżeczka dzemu. Tak aby na imprezę mogła pojesc. Zjem jeszcze jakiś owoc i nie wiem co :) Robie: roladki z polędwicy wieprzowej z boczkiem cebulką i ogórkiem kiszonym tak dla chlopow Roladki z kurczaka w sosie pomidorowym z piekarnika Kurczak w cieście francuskim z warzywami Tortille zawijane z Sałata szynką serem ogórkiem i papryka Sałatka tortellini zogirkiem Papryka serem Sis na bazie jigurty Klasyczna z sałaty lodowej I ziemniaczki półksiężyce z piekarnika :)

Gość z pączka_w łabądźka
Reania dziś x Ależ pyszności :) Moja waga na dziś: 65,3 kg Niestety brak ruchu robi swoje. W sensie, że prowadzę głównie siedzący tryb życia/bycia + słodkości. I od razu widać na wadze. A dokładnie po zważeniu było 65,9 kg lecz odjęłam dzisiejsze śniadanie, ponieważ ważyłam się po śniadaniu: duży kubek kawy 300ml i duży kubek - 300ml gotowanego grochu, który uwielbiam z dodatkiem masełka i soli. Tylko trochę tego masełka było za dużo ;) Ćwiczyłam przed wczoraj callanetics + na kręgosłup. Wczoraj odpuściłam bo za bardzo "czułam mięśnie" pleców. Dzisiaj wstałam bez bólu, umyłam włosy z głową w dół nad wanną i przy takim dłuższym schylaniu, po wyprostowaniu ze zdziwieniem odczułam, że nie czuję bólu w kręgosłupie ale silne napięcie. Wcześniej było tak, że nie mogłam się swobodnie tak wyprostować i dłuższa pozycja nad wanną głową w dół powodowała bóle w odcinku lędźwiowym. Więc jestem szczęśliwa, że te ćwiczonka tak szybko pomagają :)

Gość kora1987
resnia, w wolnym czasie napisz, jak robisz kurczaka w ciescie francuskim? :) Paczku- super, ze cwiczenia daja efekt! ja mam dzis dzien regeneracji od cwiczen,mdiete tez pofolgowalam, bez slodyczy ale zjadlam zapiekany camembert z bekonem w nalesniku.. to bylo na obiad i tak mnie trzyma ,ze juz nic wiecej nie zjem :) odzwyczailam sie od ciezszego jedzenia..

Gość gość
Najlepszym środkiem na zrzucenie zbędnych kilogramów jest zdrowa dieta!!! Polecam plany dietetyczne oraz treningowe z portalu FABRYKA SIŁY. Indywidualne podejście do każdego użytkownika pozwala osiągnąć wymarzone cele. Profesjonalne grono ekspertów pomaga i motywuje do działania. Dodatkowo dieta ułożona jest w taki sposób że nie chodzi się głodnym i jest przyjazna dla portfela. Poniżej link dzięki któremu zyskasz extra dni diety w promocji https://www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060

Gość Lukrecja1996
Dzień dobry kobietki! Reania, mam nadzieje, ze imprezka udana! Ja właśnie pije kawe i jem naleśniki, dziś z mężem idziemy na pizze, ale nie jest mi z tego powodu złe! Raz na jakiś czas można zgrzeszyć :D

Gość gość
dziewczyny ogarnijcie sie odchudzacie sie a co chwile piszecie ze jecie cos nie zdrowego slodkiego a pozniej narzekacie ze waga stoi w miejscu albo cos tam przybylo

Gość Lukrecja1996gość
Ale co z tego, ze zje się pizze czy coś słodkiego, skoro nadal będziemy na deficycie? Nie zamierzam zjeść więcej niż 1600/1700 kcal dziś, wiec to co zjem RAZ na jakiś czas, nie będzie miało znaczenia :) skoro przez cały czas będę jadła zdrowo.

Gość z pączka_w łabądźka
gość dziś dziewczyny ogarnijcie sie odchudzacie sie a co chwile piszecie ze jecie cos nie zdrowego slodkiego a pozniej narzekacie ze waga stoi w miejscu albo cos tam przybylo x Dziękuję Ci za głos sumienia ;) Oczywiście, że masz rację :) Z tym, że tutaj ludki odchudzają się długofalowo jedząc wszystko w mniejszych porcjach. Nie stosujemy super restrykcyjnych diet. Każdy dopasowuje się do swoich możliwości, które są również uzależnione od różnych okoliczności. Są dni kiedy idzie z górki i nie tknie się słodkiego a też są dni, w które sięgnie się po to co niedozwolone. Nie krytykujemy się tutaj za "słabości" ale wspieramy dobrym słowem by ten proces był przyjemniejszy. Do czego i Ciebie zachęcam. Pozdrawiam :)

Gość gośćKasiaa
A ja wczoraj znalazłam w Biedronce arbuza, który za mną chodził od tygodnia a nie mogłam go nigdzie znaleźć :D Więc dzisiaj na obiad arbuz! Pycha! Przez te zęby cały tydzień praktycznie jestem tylko na owocach :)

Gość Lukrecja1996
Teraz nadrobiłaś mi ochotę na arbuza! Jutro gdzieś go dorwę, dziś rano na wadze miałam 63,4 kg! Dostałam tez dziś miesiączkę, wiec przez najbliższy tydzień daje sobie kare na wagę. Poczekam do następnego weekendu :)

Gość gość Ilona
Mi po mieisiącu stosowanie IQmango waga jak na razie spadła o 5 kilo. Liczę, że dale moja waga będzie spadać w podobnmym tempei

Gość gośćmayla
Witajcie :) na dzien dobry tabelka :) ------------------26.10--02.11--09.11--16.11 Klopsikkkk----70,5---69,2------------- Kora1987------67,8---67,3----66,8----66 Mayla-----------74,1---73,1----72,7---71,8 Pączek----------65,9---64,5---64,5---65,3 Reania----------69,1---70,1---70,3---69,5 Kasiek------------94-----92-----92----- Collin------------------------------77----75,3 Lukrecja----------------------------------63,4

Gość gośćmayla
dobrze ze kafe sie naprawilo, bo ciezko bez Was! weekend w miare ok, tzn sobota bardzo spoko, ale wczoraj na obiad byla pizza w knajpie. Byla pyszna i zjadlam cala bez wyrzutow sumienia ;) Lukrecja przybij pione :) Poza tym bardzo duzo ruchu, wczoraj 13000 krokow po przepieknym angielskim Yorkshire Dales, bylo cudownie. No i powrot do normalnosci. Co u Was?

Gość z pączka_w łabądźka
gośćmayla dziś x Dzięki Ci za piękne uzupełnienie tabelki :) x Dzisiaj poćwiczyłam z rana callanetics + 12 ćwiczonek dedykowane na kręgosłup. Dzisiaj robiło mi się je o niebo lepiej niż w tamtym tygodniu :) Co prawda nadal czuję się jak drewno ;) ale już kapkę bardziej giętkie ;) Odcinek lędźwiowy czuję, że jest najsłabszym punktem bo mnie pobolewa. I tak się zastanawiam czy nie nałożyć na noc okładu na to miejsce z olejku rycynowego, który ma bardzo głębokie działanie przeciw zapalne i przeciw bólowe. Naczytałam się o nim ostatnio i jestem pod wrażeniem. Czy ktoś z Was może już stosował jakiekolwiek okłady z oleju rycynowego?

Gość Kora1987
Mysle, ze najważniejsze jest zdrowe podejście do jedzenia. Ja jem wszystko, wliczam sobie w dzienne zapotrzebowanie). Mam deficyt - chudnę. Wreszcie dojrzałam do mądrego odchudzania, stopniowego. Niech Wam ta pizza na zdrowie wyjdzie dziewczyny !!!! Ja dziś pobiegałam 35 min. Jak córka zaśnie, chce zrobić 30 min interwał. Odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, momentalnie mnie wysypało na buzi! Jakaś masakra. Nigdy nie miałam z tym problemu. Chyba okres się zbliża po 2 latach nieobecności.. ;)

Gość gośćmayla
Paczku spoko :) x Kora moze sie myle ale odnosze wrazenie ze cieszysz sie na okres? ;) super, tabletki sa bleeee niezdrowe x u mnie dzis na kolacje pierogi ruskie z boczkiem, o taka dieta ;)

Gość gość ALICJA28
Czesc dziewczyny. Ciesze sie ze Wam dobrze idzie:-) Nie pisalam nie mam na nic sily i ochoty. Nie moge sobie poradzic sama ze soba. Dieta szkoda gadac mam takie napady glodu ciagle bym cos zjadla i tak od kilku dni. Do tego takie dziwne polaczenia wczoraj np wieczorem juz po kolacji zjadlam wafelka w czekoladzie i za chwile poprawilam sledziem w sosie pomidorowym. Mam dwie teorie albo jestem przed okresem ktory teoretycznie powinien juz byc a praktycznie zawsze jest nie regularny albo jestem w ciazy czego bym nie chciala.

Gość gośćmayla
Paczku jesli chodzi o olej rycynowy to ja tylko stosuje na wlosy. Nigdy nie robilam z niego okladow. Ciekawa jestem Twoich spostrzezen

Gość gośćmayla
Alicja jesli bys nie chciala to zycze Ci zeby okres nadszedl. Moze zrob test dla swietego spokoju? Jesli chodzi o diete, to niestety nic sie samo nie zrobi. Albo wolisz jesc wafelki w czekoladzie albo wolisz schudnac. Na diecie mozna pysznie jesc, to nie musi byc jazda na lisciu salaty... Wybor nalezy do Ciebie

Gość Kora1987
Mayla, tak cieszę się! Dla mnie to powrót do normalności ;) ale tych wyprysków mogłoby nie być. Alicja - ogarnij się bo za chwile przybędzie Cię i dopiero się zfrustrujesz. Uważam, jak Mayla nie mecz się - zrob test! Może jakieś zaburzenia hormonalne. Trzymam kciuki zeby było po Twojej myśli!