Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość Gość

Czy ta Emilia wszędzie musi się wpychać? Jeju...

Gość Gość Ga gu

E tam,  nie dajemy się przehandlować na numerki podnoszące obserwatorów do listy marketingowej mama g  ,  czy jakiejś

innej podsuwanej z instagrama , lajki na instagramie osoby   sprzedającej produkty to kasiora  atrakcyjna  a " lajkowicz" ( ta osoba  co lajkuje na spryciary czy spryciarza   instagramie ) SPRZEDAWANA  JEST 1000 razy do  potęgi n w marketuingu  i nawet nie wie o tym  lub   jeszcze nie zorientowała się.

Gość Eee
3 godziny temu, Gość Okti napisał:

Co JaK co ale ta nikoli psiolka pediatra alicja wyglada jak gowno w tych wlosach. Normalnie klauna z siebie zrobila

Sama wygladasz jak gowno. 

Jak w ogóle można tak o kimkolwiek powiedzieć? 

Matka nie nauczyła, że trzeba być uprzejmą i nie zachowywać się jak baba ze wsi? 

Alicja ma genialne te włosy i świetnie w nich wygląda i w ogóle to przesympatyczna dziewczyna i dokładny pediatra.  

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Ona5 napisał:

A gdzie te dziewczyny które były na samym początku firmy? Blondynka i taka niższa brunetka, wydawały się sympatycznymi osobami.

Z Karolina (blondynka) przyjazn sie zakonczyla. Mysle, ze Karolina miala dosyc tego ciaglego nagrywania, bo nie raz byla niezadowolona, ze Nicole ja nagrywa i ogolnie mysle, ze miala dosyc juz Nicole.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość mama napisał:

OMG, faktycznie, bardzo niezgrabnie tanczy, nogi tak rozkracza.

😂😂😂 faktycznie

Gość Gość

Tyle przygotowan i koniec juz imprezki? 

Gość madzia
2 godziny temu, Gość Sjshsgsvsb napisał:

Nicole, idź się bawić a nie czytasz kafe. Jak już tu jednak wpadłaś to napiszę, że brzydką masz kiecke.  😂😂😂

No właśnie Nicole- idż sprzedawać gacie, a nie tu nas śledzisz...

Gość madzia
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Z Karolina (blondynka) przyjazn sie zakonczyla. Mysle, ze Karolina miala dosyc tego ciaglego nagrywania, bo nie raz byla niezadowolona, ze Nicole ja nagrywa i ogolnie mysle, ze miala dosyc juz Nicole.

Nie dziwię się jej.

Gość madzia
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

arletatakma nagrała jak Nikole i Kuba razem tańczą, boku zrywać

Ha ha, już sobie to wyobrażam, to komiczne musi być, tak, jak ta para.

Gość Okti
57 minut temu, Gość Aga napisał:

Obserwuje ali_jacz te włosy miały się ugladzic ale jak dla mnie efekt jest imponujący ale i tak sztuczny mało kto ma taką nie naturalna fryzurę , le loczki są bardzo idealne i to może dlatego wygląda to jak sztuczna peruka, to moja opinia ale jak jej się podoba to jej sprawa 

Tez ja obserwuje. Jeszcze kilka dni temu byla z niej ladna babeczka a teraz wyglada jak klaun

Gość Anna
7 godzin temu, Gość Rrr napisał:

Będą się bzzzykac w basenie

Nicole będzie się bzykać z Faleckim?

Gość Okti
42 minuty temu, Gość Eee napisał:

Sama wygladasz jak gowno. 

Jak w ogóle można tak o kimkolwiek powiedzieć? 

Matka nie nauczyła, że trzeba być uprzejmą i nie zachowywać się jak baba ze wsi? 

Alicja ma genialne te włosy i świetnie w nich wygląda i w ogóle to przesympatyczna dziewczyna i dokładny pediatra.  

Genialne ? Chyba genialnych wlosow nie widzialas. Wlosy sa beznadziejne a ona wyglada jak juz wczesniej pisalam jak gowno 😉 a babeczka jest z niej bardzofajna, lubilam ja ogladac. 

Gość Krysia
8 godzin temu, Gość What napisał:

Dlaczego na tej imprezie integracyjnej u jej rodzicow do koszyczka “weselnego” wsadzila prezerwatywy?! Serio?? 

Jak mówiła moja matka- " Z chama pana nie zrobisz".

Nowobogacka hołota, niestety.

Gość Gość PO PRAWDZIE

Jest tylko jedna MAMA ,ta co rodziła  najszczersza i ucząca.

A po co tak wpychać się  na siłę z byciem " mamą "  nieznanym , obcym  osobom  ,.

A w tym tylko produkty kupuj,kupuj  ,,,,

Nic nie powiedziaiła jedna ani druga  , że na portalu gov.pl Ministerstwo Zdrowia  są  tak fajne publikacje rządowe i  bezpłatne do wydruku o tematyce medycznej dla mamy i dziecka . Najnowsze wiadomości i rozporzadzenia dla wszystkich o czym każdy lekarz wie.

Jak  można tak zachowywać się ?

Gość Gosc
47 minut temu, Gość Gość napisał:

Pamiętacie może nazwę tej Karoliny na insta? 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Anna napisał:

Nicole będzie się bzykać z Faleckim?

Falecki to zapatrzony w Emilke

Gość Mój boże...

Jesteście obrzydliwe.... Wszystkie piszące tutaj 🤢🤮 wchodzę tu z ciekawości po każdym "ciekawszym" story u mamyginekolog i nie wierzę czasem w to, co czytam. 🤯 Uderzacie nie tylko w nią samą ale również w jej dzieci, rodzinę, znajomych i tutaj już można wymieniać nazwiskami bo o każdym znajdziecie jakąś ciekawostkę. kur*&$a jakby psa miała i szczekał by jakoś inaczej to też byście obgadaly od góry do dołu 🤮🤮🤮 WSTYD.... Za wszystkie kobiety, które się tutaj wypowiadają. Wstyd mi za wszystkie kobiety piszące te komentarze, bo wy jesteście matkami, żonami i Bóg wie czym tam jeszcze... I reprezentujecie taki niski poziom. Straszne. Nie ona się powinna wstydzić tylko Wy i już dawno powinna złożyć pozew zarówno ona jak i dr Wojtek, Alicja, Emilia i reszta... Oczerniacie ich za każde słowo. 

Ps. Nie, nie jestem Nikolą. Jestem Paulina 👍

Ps.2 cieszę się że nie mam waszej mentalności i współczuję co wy przekażecie swoim dzieciom. Nienawiść i zazdrość. Nic więcej. Obrzydliwe!!!! 

Gość Insta
3 godziny temu, Gość Mój boże... napisał:

Jesteście obrzydliwe.... Wszystkie piszące tutaj 🤢🤮 wchodzę tu z ciekawości po każdym "ciekawszym" story u mamyginekolog i nie wierzę czasem w to, co czytam. 🤯 Uderzacie nie tylko w nią samą ale również w jej dzieci, rodzinę, znajomych i tutaj już można wymieniać nazwiskami bo o każdym znajdziecie jakąś ciekawostkę. kur*&$a jakby psa miała i szczekał by jakoś inaczej to też byście obgadaly od góry do dołu 🤮🤮🤮 WSTYD.... Za wszystkie kobiety, które się tutaj wypowiadają. Wstyd mi za wszystkie kobiety piszące te komentarze, bo wy jesteście matkami, żonami i Bóg wie czym tam jeszcze... I reprezentujecie taki niski poziom. Straszne. Nie ona się powinna wstydzić tylko Wy i już dawno powinna złożyć pozew zarówno ona jak i dr Wojtek, Alicja, Emilia i reszta... Oczerniacie ich za każde słowo. 

Ps. Nie, nie jestem Nikolą. Jestem Paulina 👍

Ps.2 cieszę się że nie mam waszej mentalności i współczuję co wy przekażecie swoim dzieciom. Nienawiść i zazdrość. Nic więcej. Obrzydliwe!!!! 

👏🏼👏🏼👏🏼

Gość Prawda
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Czy ta Emilia wszędzie musi się wpychać? Jeju...

Ona wchodzi Nicol w dup*, widać, że na siłe chce się z nia zakolegować - tak samo wprosiła się na jej urodziny!!! Widać, że za wszelka cene chcialaby należeć do tego wpływowego środowiska nie ma co się oszukiwać co do tego, że rodzice N tacy sa, ona powoli też. Dla Emi obcowanie z takimi ludzmi to jak AWANS SPOLECZNY, bo sama pochodzi z przecietnej rodziny. Brak w jej zachowaniu taktu - gdyby Nicol chciala ja zaprosic, to by to zrobiła tak jak zrobiła w stosunju do innych :) dlaczego Falecki został zaproszony? A nie pracuje w rpublishingu? :) dla mnie ta Emi jest intetesowna I falszywa. Choc chcialaby uchodzic za kicks innego, to te jej zavhowanie I  zdjecia z dziadkami bardzo sztuczne jakby sie chciala I na n nich wypromowac 😳😫🥺

Gość Ania
7 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Pamiętacie może nazwę tej Karoliny na insta? 

Karolajnaaa

Ostatnio na dzień dziecka Karolina pokazywała ważne dla niej dzieci, były różne dzieci koleżanek z insta ale bibka ani Rogera nie było. Czyli pewnie koniec przyjaźni. 

Ady też nie było na imprezie. Szkoda bo to fajne dziewczyny. 

Gość Gosc

Jeju macie racje. Nie dosc ze Emilka sie wbila na krzywy ryj, to jeszcze sie chwali ze glownie tam jadla haha bo jak daja to bierzta 😟

Gość Bsbbzbz

Co się stało z jej najlepszymi pracowniczkami: kierowniczka Ada która kiedyś non stop pokazywała i ta Karolina blondynka która bawiła jej dzieci po pracy?????? Taka impreza dla pracowników a nie było sporo osób. Raczej widać ze stawiała na innych lekarzy celebrytów. Zreszta nawet jak kręciła ze ojciec gada z lekarzami to mówiła ze tutaj siedzi ekipa lekarzy i tata między nimi bo wie jak się ustawić. Widać ze lekarze trzymali się z lekarzami a reszta w sensie „klasa niższa” razem ze sobą. 

Gość Urszula
15 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ale ta Emilka to jest naprawde bezczelna. Nicole wynajela zespol, a ta sie wprosila na krzywy ryj na impreze, bo powiedziala, ze moze cos zaspiewac. Ona jest naprawde jakas psychofanka. 

To jest psychofanka. Jaka normalna kobieta robi innej obcej kobiecie z neta prezent na urodziny i wpada bez zapowiedzi z ogromnym bukietem róż. Albo nagrywa dla niej piosenki i puszcza na swoim insta 

Gość Bububu

Ale impreza xdd o północy skończyli. To raczej przyjęcie niż wesele. 

Gość Ulka
2 godziny temu, Gość Urszula napisał:

To jest psychofanka. Jaka normalna kobieta robi innej obcej kobiecie z neta prezent na urodziny i wpada bez zapowiedzi z ogromnym bukietem róż. Albo nagrywa dla niej piosenki i puszcza na swoim insta 

Moze przyjaciółka? Znasz takie określenie na relacje ludzkie. 

Pytanie retoryczne 

Gość Mój boże...
12 minut temu, Gość Ulka napisał:

Moze przyjaciółka? Znasz takie określenie na relacje ludzkie. 

Pytanie retoryczne 

Taka zawiść i zazdrość nie może znać określenia "przyjaciółka". Powtórzę się, jesteście obrzydliwe....

Gość Ulka
2 minuty temu, Gość Mój boże... napisał:

Taka zawiść i zazdrość nie może znać określenia "przyjaciółka". Powtórzę się, jesteście obrzydliwe....

Masz racje

Gość gość
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Jeju macie racje. Nie dosc ze Emilka sie wbila na krzywy ryj, to jeszcze sie chwali ze glownie tam jadla haha bo jak daja to bierzta 😟

Czegoś nie rozumiem.. Emilka nie miała zaproszenia? Na pewno bez by się nie zjawiła na takiej dużej imprezie. 

Gość Gosx
6 minut temu, Gość gość napisał:

Czegoś nie rozumiem.. Emilka nie miała zaproszenia? Na pewno bez by się nie zjawiła na takiej dużej imprezie. 

Na swoim insta sama pochwalila sie, ze wbila sie na krzywy ryj. Zaproponowala ze moze cos zaspiewac. Ale i tak szok ze mamaginekolog jej nie zaprosila

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gosx napisał:

Na swoim insta sama pochwalila sie, ze wbila sie na krzywy ryj. Zaproponowala ze moze cos zaspiewac. Ale i tak szok ze mamaginekolog jej nie zaprosila

Nie obeserwuję Emilki i nie zaglądam nawet do niej.  Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, żeby ktoś wpraszał się do mnie na imprezę na którą nie został zaproszony i mi też nawet przez myśl by to nie przeszło że ja mogłabym postąpić podobnie..

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.