Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość Klju
11 godzin temu, Gość Gość napisał:

Falecki to zapatrzony w Emilke

Przecież on jest gejem... -_-

Gość Pan F
1 minutę temu, Gość Klju napisał:

Przecież on jest gejem... -_-

nie jestem gejem 

Gość gość NOBO
48 minut temu, Gość Mój boże... napisał:

Taka zawiść i zazdrość nie może znać określenia "przyjaciółka". Powtórzę się, jesteście obrzydliwe....

8 godzin temu, Gość Mój boże... napisał:

Jesteście obrzydliwe.... Wszystkie piszące tutaj 🤢🤮 wchodzę tu z ciekawości po każdym "ciekawszym" story u mamyginekolog i nie wierzę czasem w to, co czytam. 🤯 Uderzacie nie tylko w nią samą ale również w jej dzieci, rodzinę, znajomych i tutaj już można wymieniać nazwiskami bo o każdym znajdziecie jakąś ciekawostkę. kur*&$a jakby psa miała i szczekał by jakoś inaczej to też byście obgadaly od góry do dołu 🤮🤮🤮 WSTYD.... Za wszystkie kobiety, które się tutaj wypowiadają. Wstyd mi za wszystkie kobiety piszące te komentarze, bo wy jesteście matkami, żonami i Bóg wie czym tam jeszcze... I reprezentujecie taki niski poziom. Straszne. Nie ona się powinna wstydzić tylko Wy i już dawno powinna złożyć pozew zarówno ona jak i dr Wojtek, Alicja, Emilia i reszta... Oczerniacie ich za każde słowo. 

Ps. Nie, nie jestem Nikolą. Jestem Paulina 👍

Ps.2 cieszę się że nie mam waszej mentalności i współczuję co wy przekażecie swoim dzieciom. Nienawiść i zazdrość. Nic więcej. Obrzydliwe!!!! 

Co za chamstwo i rajd niedysponowany !

Wyzywasz , sypiesz w ludzi epitetami i na dodatek wpisujesz  Mój boże..dalej Bóg wie ,

a na ironię  nie pierwszy raz gubisz  swoje imię  !

Gość Mój boże...
5 minut temu, Gość gość NOBO napisał:

Co za chamstwo i rajd niedysponowany !

Wyzywasz , sypiesz w ludzi epitetami i na dodatek wpisujesz  Mój boże..dalej Bóg wie ,

a na ironię  nie pierwszy raz gubisz  swoje imię  !

Bezczelna jesteś. Chamstwo? Dobre sobie.

Gość Ja.
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie obeserwuję Emilki i nie zaglądam nawet do niej.  Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, żeby ktoś wpraszał się do mnie na imprezę na którą nie został zaproszony i mi też nawet przez myśl by to nie przeszło że ja mogłabym postąpić podobnie..

A wy nie pomyslalyscie może o tym że zwyczajnie Emilka robiła sobie żart z tym że wbiła się na krzywy ryj? Przecież to logiczne że została zaproszona. Naprawdę nie macie nic lepszego do roboty tylko siedzieć tu i gadać o życiu obcych dla siebie ludzi? Co was to obchodzi? 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Ja. napisał:

A wy nie pomyslalyscie może o tym że zwyczajnie Emilka robiła sobie żart z tym że wbiła się na krzywy ryj? Przecież to logiczne że została zaproszona. Naprawdę nie macie nic lepszego do roboty tylko siedzieć tu i gadać o życiu obcych dla siebie ludzi? Co was to obchodzi? 

Napisałam wcześniej, że Emilka raczej nie zjawiłaby się bez zaproszenia. Otrzymałam odpowiedź. Napisałam, że nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, żeby ktoś na taką dużą imprezę się wpraszał. Czy napisałam gdzieś, że mam na myśli Emilkę? Nie. Napisałam ogólnie. Również uważam, że może to być żart, dlatego że nie mieści mi się coś takiego w głowie. To była duża impreza, a nie malutkie przyjęcie.

Gość NdnAnia

Wątpię żeby Emilka była zaproszona. Przecież ona nie należy do elitarnego grona lekarzy i biznesmenów. A co z ta Ada i Karolina? Szefowa firmy a nie została zaproszona?

Gość Gość PoCO
26 minut temu, Gość Ja. napisał:

Pacjenci z lekarzami zszokowani są tymi  nadgorliwymi internetowymi lekarzami.Jedna  z drugą czy z drugim trzyma telefon i wygina pozy jak do lustra .Te pierdoły na siłę wściskane są obcym ludziom 24 godziny przez siedem dni w tygodniu .

Naprawdę nie macie nic lepszego do roboty tylko wyginać pozy ?

Gość Gosc

One nie pracują juz w RP. widać było przynajmniej po Karolinie, że miała dosyć mg i przychodzenia do niej po pracy zeby nianczyc Bibka jak ta sie wdzieczyla do telefonu. 

Chyba nie rozstały się wylewnie skoro nie zaprosiła ich na imprezę. Już nie pracują, ale miały duży wkład w rozwój firmy, nikt temu nie zaprzeczy 

Gość Gość gośx

Doszły do wnisku , że  zbijanie  bełkotem logicznych wypowiedzi na kafeterii to nie rozwój a jedynie masakra.

a tworzenie instagramów tylko dla zasięgów i robienia głupich wpisów to porażka  osobista na całego pod fotografiami dla publiczki .

Gość Aaaaa
32 minuty temu, Gość Gosc napisał:

One nie pracują juz w RP. widać było przynajmniej po Karolinie, że miała dosyć mg i przychodzenia do niej po pracy zeby nianczyc Bibka jak ta sie wdzieczyla do telefonu. 

Chyba nie rozstały się wylewnie skoro nie zaprosiła ich na imprezę. Już nie pracują, ale miały duży wkład w rozwój firmy, nikt temu nie zaprzeczy 

Ktoś zapytał w komentarzu o Adę i Karolinę i MG odpisała, ze dziewczyna pracują od kilku miesięcy w swoich wyuczonych zawodach. 

Gość madzia
4 godziny temu, Gość Pan F napisał:

nie jestem gejem 

Witaj.

To nieważne, czy jesteś, czy nie... Taki sam człowiek gej, jak każdy inny.

Ja tylko nie rozumiem, dlaczego Wy, lekarze- rezydenci zamiast uczyć się, pracować, leczyć ludzi, wygłupiacie się na IG?

To trochę urąga zawodowi lekarza, prawda?

A jeszcze zbijanie kasy przez mg na ...ch, gaciach itp....

I wykorzystywanie autorytetu lekarza na głupich instamateczkach….

5 minut temu, Gość madzia napisał:

Witaj.

To nieważne, czy jesteś, czy nie... Taki sam człowiek gej, jak każdy inny.

Ja tylko nie rozumiem, dlaczego Wy, lekarze- rezydenci zamiast uczyć się, pracować, leczyć ludzi, wygłupiacie się na IG?

To trochę urąga zawodowi lekarza, prawda?

A jeszcze zbijanie kasy przez mg na ...ch, gaciach itp....

I wykorzystywanie autorytetu lekarza na głupich instamateczkach….

👏👏👏👏

Nikola( tak sie mówi po polsku) myśli, ze jest kims, a tymczasem konfekcja taty z lat komunistycznych upadała i obrotna córa nie wiem jaki lekarz, ale bez specjalizacji to dla mnie nie lekarz.... próbuje na każdym story udowodnić, ze nie jest marketingowcem, ze nie wie jak sprzedawac😂😂 takie chwyty dla głupich ludzi bo bez tej żenady o nazwie mamaginekolog firma nie istnieje😊 podaj mnie Nikolka do sadu😊😊😊

Gość Lol
15 godzin temu, Gość Mój boże... napisał:

Jesteście obrzydliwe.... Wszystkie piszące tutaj 🤢🤮 wchodzę tu z ciekawości po każdym "ciekawszym" story u mamyginekolog i nie wierzę czasem w to, co czytam. 🤯 Uderzacie nie tylko w nią samą ale również w jej dzieci, rodzinę, znajomych i tutaj już można wymieniać nazwiskami bo o każdym znajdziecie jakąś ciekawostkę. kur*&$a jakby psa miała i szczekał by jakoś inaczej to też byście obgadaly od góry do dołu 🤮🤮🤮 WSTYD.... Za wszystkie kobiety, które się tutaj wypowiadają. Wstyd mi za wszystkie kobiety piszące te komentarze, bo wy jesteście matkami, żonami i Bóg wie czym tam jeszcze... I reprezentujecie taki niski poziom. Straszne. Nie ona się powinna wstydzić tylko Wy i już dawno powinna złożyć pozew zarówno ona jak i dr Wojtek, Alicja, Emilia i reszta... Oczerniacie ich za każde słowo. 

Ps. Nie, nie jestem Nikolą. Jestem Paulina 👍

Ps.2 cieszę się że nie mam waszej mentalności i współczuję co wy przekażecie swoim dzieciom. Nienawiść i zazdrość. Nic więcej. Obrzydliwe!!!! 

Dobra, masz trochę racji.  Niektóre tu przeginają, ale chyba nie powiesz, że jest normalnym pokazywać na insta  ile prezerwatyw zostało po imprezie. Żenujące to jest przede wszystkim dla tych gości. 

Gość Ulka
1 godzinę temu, Gość Lol napisał:

Dobra, masz trochę racji.  Niektóre tu przeginają, ale chyba nie powiesz, że jest normalnym pokazywać na insta  ile prezerwatyw zostało po imprezie. Żenujące to jest przede wszystkim dla tych gości. 

Eeee nie znasz sie na zartach

Gość Bdbdjd
6 godzin temu, Gość Aaaaa napisał:

Ktoś zapytał w komentarzu o Adę i Karolinę i MG odpisała, ze dziewczyna pracują od kilku miesięcy w swoich wyuczonych zawodach. 

A Co miała napisac? Wszystko inne mogłoby zburzyć idealny wizerunek firmy gdzie wszyscy się kochają i zamiast pracować rozdają sobie prezenty i opowiadają żarty. 

Gość madzia
4 godziny temu, Milkaaaa014789 napisał:

Nikola( tak sie mówi po polsku) myśli, ze jest kims, a tymczasem konfekcja taty z lat komunistycznych upadała i obrotna córa nie wiem jaki lekarz, ale bez specjalizacji to dla mnie nie lekarz.... próbuje na każdym story udowodnić, ze nie jest marketingowcem, ze nie wie jak sprzedawac😂😂 takie chwyty dla głupich ludzi bo bez tej żenady o nazwie mamaginekolog firma nie istnieje😊 podaj mnie Nikolka do sadu😊😊😊

Prawda to.

Ale Nikolka do sądu Cię nie poda, bo i tak nie wygra. Prawda na pewno boli, fakt, co to za lekarz, który w wieku 36 lat dalej jest rezydentem. I na każdym story robi ludzi w balona z tą sprzedażą. Nieetyczne zachowanie....

Gość Grażka
2 godziny temu, Gość Ulka napisał:

Eeee nie znasz sie na zartach

Słaby żart. 

Gość Basia

Oni serio rozdawali jakieś prezerwatywy??? Czy to jakaś ściema znowu? Nie oglądałam całego przebiegu na insta story wiec nie wiem jak było. 

Gość Ja.
5 godzin temu, Gość Lol napisał:

No jest to trochę żenujące, fakt. Ale po co tracić czas na rozkładanie tego na części pierwsze na tym forum? Jak coś cię drażni, wkur****wia, nie interesuje to po prostu przesuń palcem dalej a nie, że żyjesz tym przez kolejne kilka dni. Ja jestem obserwatorką Nikoli, czytam jej bloga, kupiłam od niej segregator jestem kobietą, ale to nie znaczy że żadne z jej zachowań mnie nie drazni- bo czasem drażni. Ale! Nie zakładam o tym wątków, nie wyzywam, nie rozkminiam, nie oceniam tylko (albo aż) przesuwam palcem na story kogoś innego. Myślę że kobiety, które siedzą na tym forum powinny zrobić to samo. Nie rozumiem jak można aż tak żyć życiem innej obcej osoby, dopowiadac jakieś teorie na każdy możliwy temat, szukać dziury w całym. Dajcie ludzie na luz. Niech każdy żyje jak chce. 

Gość Gość Oooo

1 godzinę temu, Gość Ja. napisał:

No jest to trochę żenujące, fakt. Ale po co tracić czas na rozkładanie tego na części pierwsze na tym forum? Jak coś cię drażni, wkur****wia, nie interesuje to po prostu przesuń palcem dalej a nie, że żyjesz tym przez kolejne kilka dni. Ja jestem obserwatorką Nikoli, czytam jej bloga, kupiłam od niej segregator jestem kobietą, ale to nie znaczy że żadne z jej zachowań mnie nie drazni- bo czasem drażni. Ale! Nie zakładam o tym wątków, nie wyzywam, nie rozkminiam, nie oceniam tylko (albo aż) przesuwam palcem na story kogoś innego. Myślę że kobiety, które siedzą na tym forum powinny zrobić to samo. Nie rozumiem jak można aż tak żyć życiem innej obcej osoby, dopowiadac jakieś teorie na kady możliwy temat, szukać dziury w całym. Dajcie ludzie na luz. Niech każdy żyje jak chce. 

Co tu robisz i żyjesz tym co tu kto napisał i manipulujesz obiektywne komentarze ,nie  obchodzi tutaj twoja dorada.

Przesuń palcem i niech ciebie nie interesuje, stosuj do siebie !

Nie obchodzi tu nikogo jakie kiece zakładasz , czy w majtkach śpisz , czy  wietrzysz się , czy umyjesz  się . Daj na luz !

W segregatorze  jestem kobietą  czy medycznym nie znajdziesz najważniejszych rzeczy.

Higiena osobista to podstawa zdrowia, a nie wietrzenie w koszulach, w gaciach i rozprawki o gaciach, szczepionkach HPV małoletnich i kobiet. Czytaj niezależne  medyczne badania naukowe przedstawiane rzetelnie z pierwszej ręki przez japońskiego  profesora i NIE ANTYSZCZEPIENIOWCA . To jest wartościowa wiedza , bez  przemycania sprzedaży produktów, taka sama w sobie  prawdziwa  edukacja o  zdrowiu kobiet , otwórz oczy!

Gość Grażka
4 godziny temu, Gość Basia napisał:

Oni serio rozdawali jakieś prezerwatywy??? Czy to jakaś ściema znowu? Nie oglądałam całego przebiegu na insta story wiec nie wiem jak było. 

W ubikacji był koszyczek z najpotrzebniejszymi rzeczami dla gości. Wiesz: prezerwatywy, podpaski, tampony itd...i Nicole pokazała po imprezie, że została jedna gumka...żenująca sytuacja zresztą. 

Gość madzia
1 godzinę temu, Gość Gość Oooo napisał:

Co tu robisz i żyjesz tym co tu kto napisał i manipulujesz obiektywne komentarze ,nie  obchodzi tutaj twoja dorada.

Przesuń palcem i niech ciebie nie interesuje, stosuj do siebie !

Nie obchodzi tu nikogo jakie kiece zakładasz , czy w majtkach śpisz , czy  wietrzysz się , czy umyjesz  się . Daj na luz !

W segregatorze  jestem kobietą  czy medycznym nie znajdziesz najważniejszych rzeczy.

Higiena osobista to podstawa zdrowia, a nie wietrzenie w koszulach, w gaciach i rozprawki o gaciach, szczepionkach HPV małoletnich i kobiet. Czytaj niezależne  medyczne badania naukowe przedstawiane rzetelnie z pierwszej ręki przez japońskiego  profesora i NIE ANTYSZCZEPIENIOWCA . To jest wartościowa wiedza , bez  przemycania sprzedaży produktów, taka sama w sobie  prawdziwa  edukacja o  zdrowiu kobiet , otwórz oczy!

Otóż to.

Czytajmy autorytety naukowe, nie jakiś tam rezydentów z telefonem w rękach, dodatkowo przemycających sprzedaż swoich produktów.

To nawet strach iść do takich lekarzy, jeszcze nagrają człowieka nago np.

Gość madzia
1 minutę temu, Gość Grażka napisał:

W ubikacji był koszyczek z najpotrzebniejszymi rzeczami dla gości. Wiesz: prezerwatywy, podpaski, tampony itd...i Nicole pokazała po imprezie, że została jedna gumka...żenująca sytuacja zresztą. 

Wstyd i hańba. Naprawdę żenada, że tak zachowuje się lekarz...

Gość Bububu
Dnia 28.06.2019 o 16:46, Gość Lala napisał:

Bo dr Faleckiego zaprosiła 😉

On woli facetów

Gość Ja.
4 godziny temu, Gość madzia napisał:

Otóż to.

Czytajmy autorytety naukowe, nie jakiś tam rezydentów z telefonem w rękach, dodatkowo przemycających sprzedaż swoich produktów.

To nawet strach iść do takich lekarzy, jeszcze nagrają człowieka nago np.

To czytajcie. Kto wam broni? Ja czytam to co ja uważam za stosowne i nie uważam aby post Nikoli były mało rzetelne tylko dlatego że chodzi z "telefonem w ręce". Taka zmora naszych czasów, pokaż mi osobę która z telefonem nie chodzi, nie gada i nie nagrywa? Aaaaaa! Sorry! Zapomniałam że Nikola jest lekarzem (znaczy się rezydentem) i z racji swojego zawodu po prostu jej nie wypada. 😔 

Przeginacie... 

Gość Dziwne

Jak wolala zrobić imprezę niż kupić bilbord w centrum Warszawy to po co o tym mowi i pisze na imstagramie? Żeby Ci co przyszli wiedzieli ze macie dobrze o mbie mowic i byc poslusznym bo tyle kasy na Was wydałam a mogłam zrobić reklamę dla produktów? Przecież To przykre jest

Gość Aga
1 godzinę temu, Gość Dziwne napisał:

Jak wolala zrobić imprezę niż kupić bilbord w centrum Warszawy to po co o tym mowi i pisze na imstagramie? Żeby Ci co przyszli wiedzieli ze macie dobrze o mbie mowic i byc poslusznym bo tyle kasy na Was wydałam a mogłam zrobić reklamę dla produktów? Przecież To przykre jest

Po to żeby jej mówić jaka jest wspaniałomyślna . 

Po za tym ma prawie pół miliona obserwatorów:

Czy zapłaciła zespołowi, cukierni , firmie od balonów pełna stawkę za oznaczenie na Instagramie?

Nie oszukujemy się skoro nawet w hotelach wymuszała ,, upgrade " to ta impreza wcale nie musiała billborda kosztować tym bardziej że odbywala się w domu rodziców.

Nie jestem głupim frajerem Nicola

Gość Agniecha
1 godzinę temu, Gość Aga napisał:

Po to żeby jej mówić jaka jest wspaniałomyślna . 

Po za tym ma prawie pół miliona obserwatorów:

Czy zapłaciła zespołowi, cukierni , firmie od balonów pełna stawkę za oznaczenie na Instagramie?

Nie oszukujemy się skoro nawet w hotelach wymuszała ,, upgrade " to ta impreza wcale nie musiała billborda kosztować tym bardziej że odbywala się w domu rodziców.

Nie jestem głupim frajerem Nicola

Ale ona przecież mogła nawet za to wszystko zapłacić, bo i tak sobie to odliczy od podatku. Przecież to impreza firmowa dla pracowników. A ze połowa gości to nie pracownicy tylko znajomi i rodzina to już inna bajka. Kto tam będzie wyliczał. Ważne ze skarbówka dostanie mniej albo wcale. 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.