Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanji

Poznałem dziewczynę bez szkoły

Polecane posty

Gość Lol
22 godziny temu, Gość Piekny napisał:

Laska bez wykształcenia kojarzy mi się z patologią. Alkoholizm, palenie fajek... 

A jak nie pali fajek i nie jest alkoholiczką? 

Gość Trelemore

No chyba jednak coś jest nie tak i głowy dla niej nie straciłeś

Gość gość
Dnia 18.04.2019 o 05:08, Gość erer napisał:

Chłopie ale ty jesteś żałosny............................brak słów

amen

Gość gość

Moim zdaniem nic z tego nie będzie

Gość Ira

Ja mam faceta bez wykształcenia i trochę cię rozumiem, moja rodzina też nas męczy 

Gość Gość
Dnia 26.01.2019 o 10:24, Gość Hihihi napisał:

Brak slow na wymysly ludzkie. Szkola sie przejmuja z ktorej wszyscy gowno pamietaja po kilku tygodniach od skonczenia. Na szczescie kiedys sie zdechnie i nie bedzie sie trzeba meczyc z takimi przyglupami. "Papierek" buehehehehihihihii :F

A ty masz szkołę?

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

mozecie miec po kilka kierunków ale niestety pozostaniecie gnojkami, wykształcone mentalne głupole i prymitywne dziewuchy :))) sa rzeczy których szkoła nie nauczy, to płynie w żyłach, szlachetna krew i nie mówie o genach ćwoki homo sapiens

Gość Hmm
Dnia 22.02.2019 o 03:32, samepytania napisał:

Idealna żona i przyszła matka. Umie gotować? piec ciasta? 

Aha bo pewnie posłuszna i niezaradna, więc nie zostawi?? To idealna?

Gość Gość
6 godzin temu, Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz napisał:

mozecie miec po kilka kierunków ale niestety pozostaniecie gnojkami, wykształcone mentalne głupole i prymitywne dziewuchy :))) sa rzeczy których szkoła nie nauczy, to płynie w żyłach, szlachetna krew i nie mówie o genach ćwoki homo sapiens

"to płynie w żyłach, szlachetna krew"XDDDDDDDDDDDDDDDD  ahHAHAH

Gość U Boga uboga
Dnia 9.05.2019 o 04:09, Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz napisał:

taki oto właśnie poziom reprezentują takie osoby 

Gość Oiga
Dnia 9.05.2019 o 08:23, Gość Hmm napisał:

Aha bo pewnie posłuszna i niezaradna, więc nie zostawi?? To idealna?

To prawda. Faceci tacy są. Im posłuszniejsza, tym lepiej, a wiadomo że im mniej ma tym bardziej posłuszna.

Gość LadyeM

Podstawowe pytanie: Pracuje?

Gość Paprotka
Dnia 16.05.2019 o 00:47, Gość Oiga napisał:

To prawda. Faceci tacy są. Im posłuszniejsza, tym lepiej, a wiadomo że im mniej ma tym bardziej posłuszna.

Tylko prości i prymitywni faceci. Nie wiem kogo wy poznajecie, ale są też porządni faceci na tej planecie

Gość gość
17 godzin temu, Gość Paprotka napisał:

Tylko prości i prymitywni faceci. Nie wiem kogo wy poznajecie, ale są też porządni faceci na tej planecie

męskiej natury się nie oszuka, każdy facet chce być lepszy od swojej kobiety i każda kobieta chce faceta lepszego od siebie, nigdy odwrotnie!!

Gość Takasama

To bardzo smutne, ale rozumiem cie... 

Gość Szary

Nie zmusisz jej do niczego, zaakceptuj i przestań się wstydzić, albo ja zostaw 

Gość gosc
Dnia 18.05.2019 o 04:40, Gość gość napisał:

męskiej natury się nie oszuka, każdy facet chce być lepszy od swojej kobiety i każda kobieta chce faceta lepszego od siebie, nigdy odwrotnie!!

takie generalizowanie jest głupie... różni są ludzie. to wcale nie żależy od płci. znam mnóstwo facetów, którzy są brzydcy, nudni, a wymagania mają z kosmosu i w tym przypadku chcą kobiet lepszych od siebie- właściwie to dość częste u facetow, także jak dla mnie to nieprawda. to zalezy od wielu czynnikow. 

Gość Godc

Ale właściwie to o co ci chodzi? Z czym masz problem? 

Gość Tin

haha teraz to każdy ma studia, a jaki tego efekt, skoro znaczna część to przygłupy? 

Gość Oferent

NutriProfits to największy w Europie system partnerski umożliwiający zarabianie na najbardziej popularnych i chętnie kupowanych produktach z kategorii uroda i zdrowie. Możesz zarabiać tu nie tylko polecając sklepy i poszczególne produkty ale i sam program.

Prowizje są bardzo wysokie:

- 40% od sprzedaży każdego poleconego produktu;

- stałe 20% od każdego powracającego klienta;

- 10% sumy wypracowanej przez partnera któremu polecisz program

Zacznij zarabiać już teraz!: http://nplink.net/Hro5c42X

Wiesz co chłopie?? Weź szczerze zostaw tę dziewczynę, NIE MARNUJ JEJ ŻYCIA!! Niech znajdzie fajnego faceta, który nie będzie jej tak brzydko obrażał... Gdyby zrobiła Ci coś, zraniła, nie miałbyś się komu wygadać, a potrzebowałbyś wsparcia, pomocy to zupełnie inaczej... 

Ale z takimi pierdołami wyskakiwać... Ile Ty masz lat? 12? 

TO TERAZ CAŁE FORUM NAPISZE RZUĆ:

TO RZUCISZ...

A ciekawe co byś jej powiedział : ŻE LUDZIE NA FORUM "MÓWILI", ŻE TO WSTYD BYĆ Z TOBĄ!!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂 

No to ładne Ty uczucia masz do niej.. Nie ma co... 

Serio, weź dziewczynie DAJ SZANSĘ na znalezienie odpowiedzialnego faceta, BO WYKSZTAŁCENIE W TYCH CZASACH ZNACZY TYLE CO ZURZYTA ROLKA PAPIERU TOALETOWEGO.. 

Dziewczyna ma na pewno więcej inteligencji od Ciebie i to Cię może razić, że "BEZ WYKSZTAŁCENIA" wie więcej i coś sobą reprezentuje...

Gość gość

nawet jak to przetrwa, to po czasie zaczniesz ją gnoić, już teraz nieładnie się o niej wypowiadasz, nie brnij 

Gość 32latka

byłam w takiej samej sytuacji i odpuściłam... nie żałuję, teraz jestem z kimś innym, wykształconym i uważam że podjęłam słuszna decyzje 

Gość Irena
Dnia 25.01.2019 o 11:31, Gość xxx napisał:

a co niby byś z nią robił po studiach gdyby nie uzupełniła wykształcenia. Ekscytacja wyglądem i seksualnością to  akurat dość szybko mija, a potem jest jeszcze życie i czasem trzeba pogadać nie tylko o tym, że jutro na obiad krupnik, wyjść do znajomych, trzeba mieć podobne wizje różnych spraw itp.

Haha:D ale się uśmiałam:D W jaki sposób szkoła wpływa na rozmowę i tematy pomiędzy ludźmi? Wtedy ludzie musieliby się wiązać ze sobą na podstawie kierunków i inne związki byłyby niedopuszczalne. Co za ograniczenie 

Gość lol
Dnia 8.06.2019 o 16:11, KaluNia555 napisał:

Wiesz co chłopie?? Weź szczerze zostaw tę dziewczynę, NIE MARNUJ JEJ ŻYCIA!! Niech znajdzie fajnego faceta, który nie będzie jej tak brzydko obrażał... Gdyby zrobiła Ci coś, zraniła, nie miałbyś się komu wygadać, a potrzebowałbyś wsparcia, pomocy to zupełnie inaczej... 

TO RZUCISZ...

A ciekawe co byś jej powiedział : ŻE LUDZIE NA FORUM "MÓWILI", ŻE TO WSTYD BYĆ Z TOBĄ!!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂 

Serio, weź dziewczynie DAJ SZANSĘ na znalezienie odpowiedzialnego faceta, BO WYKSZTAŁCENIE W TYCH CZASACH ZNACZY TYLE CO ZURZYTA ROLKA PAPIERU TOALETOWEGO.. 

Dziewczyna ma na pewno więcej inteligencji od Ciebie i to Cię może razić, że "BEZ WYKSZTAŁCENIA" wie więcej i coś sobą reprezentuje...

a czemu to niby ON miałby jej zmarnować życie? prędzej ona jemu

Gość Gość
Dnia 8.06.2019 o 16:11, KaluNia555 napisał:

TO RZUCISZ...

Gdyby wykształcenie nic nie znaczyło, to ludzie by się nie uczyli. Wykształcenie znaczy DUŻO i jest BARDZO WAŻNE - żeby znaleźć dobrą pracę, być kimś, nie biedować i ŻYĆ, co może mu zaoferować taka biedna prostaczka?

Gość Karol

Ludzie ale wy macie bol tylka malo to jest facetow szczesliwych z kobietami bez szkoly. Nie ten gosciu to 10 innych z checia pewnie bedzie w relacji z ta wasza biedaczka bez szkoly. Jak pewnie sie o niej tak wypowiada to znaczy ze jest ladna ale biedna i bez wyksztalcenia. Malo to jest takich dziewczyn ktore i tak maja mega powodzenie u mezczyzn. Wiec nie wiem co wy sie tutaj spinacie. Jesli gosciu rzeczywiscie jest takim christiano ronaldo i uwaza ze stac go na lepsz to smialo niech szuka lepszej to na pewno znajdzie. Ale ze sie tutaj wypowiada to widac jedna nie ma az takiego szerokiego wyboru i nie wiem co sie spina bo widac ladniejsze i lepiej wyksztalcone wola jednak szukac jakiegos ustawionego i przystojnego niz takiego nijakiego faceta.

Kobieta bez chocby matury w dzisiejszych czasach to zwykły jełop...  bo ukończyć studia to zaden problem nawet,  z doświadczenia wiem,ze te bez matury nawet to zwykłe patologiczne szm.aty, które maja przebieg jak stara ciężarówka 

Gość Marcin

Ale  wy smieszni jestesciejeden z drugim na forum to  madrzy a jak zobaczy taka jak to mowi jelopke bez wyksztalcenia ktora jest bardzo ladna to az mu slina na ziemie kapie 😄  Tyle ze takie durne jak to wy nazywacie baby to i tak was nie chca bo naprawde maja wieccej mozliwosciw wyborze faceta a wy  madrale zmatura lub jakas slaba uczelnia wyzsza tylko o takiej mozecie po marzyc i nadal na recznym 😄  Jest cala masa facetow z dziewczynami ktore pracuja w warzywniaku i nawet idio...tki po podstawowce jesli maja urodesa ciagle zaczepiane  przez facetow. Widac nawet takie durne i ladne bez  szkoly was nie chca stad ten wasz zal do swiata.

Gość Gość
Dnia 6.07.2019 o 08:23, Arystoteles napisał:

Kobieta bez chocby matury w dzisiejszych czasach to zwykły jełop...  bo ukończyć studia to zaden problem nawet,  z doświadczenia wiem,ze te bez matury nawet to zwykłe patologiczne szm.aty, które maja przebieg jak stara ciężarówka 

Arystoteles ty nie powinieneś w ogóle odzywać, bo nie masz kompletnie nic do zaoferowania