Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja

Wyniki morfologii w ciąży !!

Polecane posty

Gość Kaja

Cześć dziewczyny. Mam do was pytanie odnośnie wyników morfologii. Co miesiąc wychodzi wam raczej dobrze czy zawsze coś ?? U mnie od samego początku za nisko wszystko co związane z żelazem brałam już suplementy od lekarza obecnie biorę żelazo na receptę i dalej za niskie 🙄 miałam już bakterie w moczu i brałam antybiotyk .. dzisiaj robiłam kolejną morfologię i teraz jakieś ezynofile i limfocyty za niskie .. w moczu znowu bakterie i pojawiły się jakieś ketony w moczu .. niby jestem już w 35 tygodniu ciąży ale nie sądzę żebym mogła to zlekceważyć.. mam już dość tych wyników 😭😭

Gość Ugm

Tez przez cała ciaze miałam jak Ty. I chyba każda kobieta w ciąży tak ma 🙂 

Gość Na chwilę
17 minut temu, Gość Ugm napisał:

Tez przez cała ciaze miałam jak Ty. I chyba każda kobieta w ciąży tak ma 🙂 

Nie każda. Ja wyniki w ciąży miałam wręcz książkowe. 

Gość Emi 30

Ja w obydwu ciazach mialam wyniki w normie, jesli juz to niewielkie odchylenie z jednego, czasem dwoch elementow ale naprawde niewielkie

Gość Vedhh

Spokojnie, po to się badasz,  żeby szybko działać. Będzie wszystko dobrze. Lekarz podejmie odpowiednie kroki, niektóre parametry morfologii w ciąży odbiegają od normy fizjologicznie,  także lekarz najlepiej zintetpreruje i porowna to wszystko. U mnie niska hemoglobina była,  ale już jest ok, idzie w górę ładnie. 

Gość Anka
2 godziny temu, Gość Na chwilę napisał:

Nie każda. Ja wyniki w ciąży miałam wręcz książkowe. 

Wow, dostałaś dyplom za to?

Gość Gość

W obu ciazach wyniki krwi mialam bardzo dobre. Za to problemy z hormonami, cisnieniem. Teraz w trzeciej tez krew jak mlody byczek, ale cukrzyca i zle przepływy.  Niektórzy mają sklonnosci do anemii np. Ja nawet w czasach,  gdy bardzo nie dbalam o siebie miałam super morfologie.  Taka " uroda " organizmu. 

Gość Malezja

Moj lekarz mowil, ze sa 4 grupy jesli chodzi o morfologi kobiety, mezczyzni, dzieci i kobiety w ciazy:-) 

W pierwszej ciazy wysokie bialka i niskie zelazo. W drugiej wysoki cukier i niskie zelazo. A zelaza brac nie moglam., bo kazde mi szkodzilo... ciaz to koszmar