Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda

Kobiety nie wiedzą co to miłość (nie licząc miłości do dziecka - czasami), one wiedzą co to zauroczenie i euforia spowodowana poświęcaniem im uwagi.

Polecane posty

Gość prawda

tyle, to wszystko co jest w stanie wykrzesać z siebie kobieta. Przykładem jest tu forumowa Elka co sie tu spuszcza w romantycznych klimatach, ona kocha? A co ona robi dla szczęścia tego jej cepa? Zakłada durne obszczane smęcenie łoo jejejjjujujuj sreju

i tak wszystkie baby. Jasne ślub wezmą, ale z czystej kalkulacji: musi być taki taki taki i mieć to i tamto i żeby mnie na wakacje często zabierał, noi żeby potrafił na te wakacje zarobić. 

Nie słyszałem nigdy, żeby zakochana kobieta starała sie dotrzeć do faceta gdy ten ma problem, ooo nie, szybko zauroczenie mija bo przecież: nie da sie z pesymistą itd.

to nie miłość. Facet to koń zaprzęgowy, ale jak kuleje, to kula w łeb i łapią następnego stopa.

Gość Gość

Brawo. Długo nad tym myślałeś? To się tyczy ludzi ogolnie bez względu na płeć.

Gość prawda
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

nie prawda, w przypadku facetów to nie działa, on jest skłonny przyjść i przytulić i pocieszyć. Gdy kobieta widzi że facet nie ma humoru lub jest zdołowany, to ucieka aż sie kurzy.

Niestety muszę się z Tobą nie zgodzić i proszę nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora. 

Poznałam mojego chłopaka gdy był zjaranym (ok pracującym) głąbem który trzymał się ze swoją siostrą i jej chłopakiem cyganem. Pożyczal im kase, oni go wykorzystywali i do tego złodzieje. Po prostu porażka.

O niczym mi nie powiedział na początku. Dopiero z czasem dowiedziałam się jak jest. Później też kasy nie było. I co? Zostawiłam go? Nie! 

Są kobiety które są z kimś dla pieniędzy, oby tylko im było dobrze. A jak nagle pojawia się problem to znikają. Takie kobiety to głupie k***y, ok?

Ale są też kobiety które zostaną ze swoim nie ważne co. Są lojalne, gdy gościu ma problemy to są automatycznie i jej problemy. 

Dlatego zgodzę się z Tobą ale nie do końca bo nie wszystkie kobiety takie są

Gość gość

Nie bądź takim pesymistą :classic_wink:

Ludzie potrafią kochać ale nie tak bardzo jak im się wydaje i nie każdy w takim samym stopniu.  Na pewno umiejętność kochania nie zależy od płci. 

Gość Gość

Zacznijmy od tego że facet powinien mieć zasady pisowni w małym palcu.. A co do tematu nie nastaw chłopu dupy przez miesiąc z uzasadnionego powodu a pójdzie tam gdzie nadstawia. Twoje robienie z mężczyzn bardziej kochających jest żenujące i zupełnie fałszywe. 

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Prawa! Gdy kobieta urodzi dziecko i jej figura oczywiscie sie zmieni, przytyje albo stanie się leniwa, nie pracuje. Faceci też uciekają albo do ladniejszych albo do młodszych...makabra

Gość gość
41 minut temu, Gość prawda napisał:

nie prawda, w przypadku facetów to nie działa, on jest skłonny przyjść i przytulić i pocieszyć. Gdy kobieta widzi że facet nie ma humoru lub jest zdołowany, to ucieka aż sie kurzy.

ojesusie, panie prawda, to się normalne dziewczyny wybiera a nie szmuliska, takich pełno, ale szukaj uważniej gościu

Gość ZnawcaŻycia
40 minut temu, Jusia8428 napisał:

Niestety muszę się z Tobą nie zgodzić i proszę nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora. 

Poznałam mojego chłopaka gdy był zjaranym (ok pracującym) głąbem który trzymał się ze swoją siostrą i jej chłopakiem cyganem. Pożyczal im kase, oni go wykorzystywali i do tego złodzieje. Po prostu porażka.

O niczym mi nie powiedział na początku. Dopiero z czasem dowiedziałam się jak jest. Później też kasy nie było. I co? Zostawiłam go? Nie! 

Są kobiety które są z kimś dla pieniędzy, oby tylko im było dobrze. A jak nagle pojawia się problem to znikają. Takie kobiety to głupie k***y, ok?

Ale są też kobiety które zostaną ze swoim nie ważne co. Są lojalne, gdy gościu ma problemy to są automatycznie i jej problemy. 

Dlatego zgodzę się z Tobą ale nie do końca bo nie wszystkie kobiety takie są

Zgodzę się z tym jest kilka typów kobiet. Jedne chcą żyć w luksusie, a jak pojawia się jakiś problem szukają innego kandydata,a inne cenią faceta takim jaki jest, nawet jak zdarza mu się jakiś kryzys, no i to jest miłość. Jedni faceci tylko zaliczają na imprezach,są dziewczyny ktore imprezuja by ja jakis zaliczył. Ale sa tacy faceci i kobiety co sie cenia i szukaja kogos do powaznego,stalego zwiazku.

Gość uff

Nie słyszałem nigdy, żeby zakochana kobieta starała sie dotrzeć do faceta gdy ten ma problem - zdziwiłbyś się 🙂

Gość Monika
3 godziny temu, Gość prawda napisał:

Nie słyszałem nigdy, żeby zakochana kobieta starała sie dotrzeć do faceta gdy ten ma problem, ooo nie, szybko zauroczenie mija bo przecież: nie da sie z pesymistą itd.

...to masz przykre doswiadczenia :(

Gość Sen
4 godziny temu, Gość prawda napisał:

tyle, to wszystko co jest w stanie wykrzesać z siebie kobieta. Przykładem jest tu forumowa Elka co sie tu spuszcza w romantycznych klimatach, ona kocha? A co ona robi dla szczęścia tego jej cepa? Zakłada durne obszczane smęcenie łoo jejejjjujujuj sreju

i tak wszystkie baby. Jasne ślub wezmą, ale z czystej kalkulacji: musi być taki taki taki i mieć to i tamto i żeby mnie na wakacje często zabierał, noi żeby potrafił na te wakacje zarobić. 

to nie miłość. Facet to koń zaprzęgowy, ale jak kuleje, to kula w łeb i łapią następnego stopa.

Nie zgadzam się, nie wszystkie takie są...