Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mqjnw

Mrs Harmony

Polecane posty

Gość Jaja

Ależ ona jest zapracowana, ciężkie ma życie...😂 najważniejsze dzieci w przedszkolu i biegamy na zabiegi, przecież to jej praca.....😂 

Gość Gosc

Zamiast Mrs Harmony powinna byc Mrs Freebies haha

Gość Emi

Eco, natura, samoakceptacja. Przecież ona nie może pogodzić się z upływającym czasem. Jej profil to operacje i zabiegi. Kto zdrowy psychicznie lata kilka razy w tygodniu na zabiegi ?

Gość Lubie za darmo

A jakie Ona moze miec inne zainteresowania?! Kluby zabiegi fotki I zeby pokazac sie na insta 

Gość Buuu

I pretensje do całego świata ze nie może zrobić kariery.... ale czym ona chce zabłysnąć i co wnosi do społeczeństwa? Tematy kopiowane od innych, bo sama nic nie wymyśli! Zawsze od kogoś! oznaczanie znanych osób... dno 

Gość Buuu

I pretensje do całego świata ze nie może zrobić kariery.... ale czym ona chce zabłysnąć i co wnosi do społeczeństwa? Tematy kopiowane od innych, bo sama nic nie wymyśli! Zawsze od kogoś! oznaczanie znanych osób... dno 

Gość Shime

Spaliłabym się ze wstydu, gdybym komuś nie zapłaciła za wykonaną pracę, tylko łaziła i żebrała... że niby za "reklamę"... 

Gość Gosciowa

Spory problem z samoakceptacja, ze w tym wieku tak się poprawia 

Gość Gosc

Ona sie obawia ze Piontek ja wymieni na młodszy model, skoro swoja pierwsza zone wymienil na mlodszy model ktorym byla wtedy ona sama....

Gość Nananana

Ne event Jessici też jej nikt nie zaprosil ani nie zabral ze sobą mimo, że jest z Wwa

Gość Nananana

Ne event Jessici też jej nikt nie zaprosil ani nie zabral ze sobą mimo, że jest z Wwa

Gość Wielka blogerka

Harmonka zrobila sobie pewnie botoks u tej samej dr co cookapl bo udalo jej sie wyzebrac za darmo.... oj laska ma mega problem ze soba i samoakceptacja... albo jest niepewna swojego meza i na sile probuje sie odmlodzic zeby jak tu ktos napisal nie zostala wymieniona na mlodszy model

Gość Bez jaj

Prsesadzasz, czy twoim zdaniem każda kobieta która o siebie dba robi to dla męża? Może po prostu chce wyglądać lepiej, i nie ma w tym żadnej teorii spiskowej! 

Gość Karyna

znalazła się obrończyni Pani Kafi, zapłaciła coś czy dała mazidło w zamian za obronę?

Gość Izolda

Mazidel nie potrzebuje, bo jestem atrakcyjna i zadbana kobieta, która zarabia na własne zachcianki i spełnia je dla siebie a nie dla męża. Może i kasiunia ma racje, wszystkie hejterki to niezadowolone z zycia Karyny ze wsi, którym nie wiedzie się tak, jak jej. Ha!

Gość Doro

Każdy ma prawo do własnego zdania, dla mnie jest to żenujące co pokazuje. Fajnie jak o siebie kobieta dba, ale nie musi oznajmiać całemu światu ze robi to codziennie i mam wrażenie ze tylko to. Jak o niej to świadczy? No sorry to jest żałosne, albo robisz to dla siebie i wyglądasz świetnie, albo robisz to na pokaz bo Ci ktoś daje za darmo. Jej profil to żebranie o darmowe produkty, zabiegi itd widać to na każdym kroku. Na jej miejscu już dałabym sobie spokój bo jest coraz gorzej, nie nadają się do tego większość ludzi nie kupuje tego co reprezentują.... nie dają nic od siebie, wszystko jest kopiowane, tematy od innych bo to jest na topie. Zal się na to patrzy. Może w normalnej pracy by się bardziej spełniali bo dla mnie to co pokazuje jest to dno.....

Gość Pani NieHarmony

Niech posakcze troche po mieszkaniu, to taki epocieszne było i Pan Narmony skaczacy w kolo jak bąk koło szafy 

Gość Tiruriru
4 godziny temu, Gość Izolda napisał:

Mazidel nie potrzebuje, bo jestem atrakcyjna i zadbana kobieta, która zarabia na własne zachcianki i spełnia je dla siebie a nie dla męża. Może i kasiunia ma racje, wszystkie hejterki to niezadowolone z zycia Karyny ze wsi, którym nie wiedzie się tak, jak jej. Ha!

Nie o to chodzi! Jest ladna zadbana, ale rob to dla siebie. W zgodzie ze samym soba. Jest wielka roznica pomoedzy akcent aka I dazeniem do poprawy a mieszy trabieniem na lewo I prawo. Jezeli postanawiasz byc pibliczna osoba I chcesz byc influencer powinno to byc przemyslane a nie jak wiatr zawieje I co teraz jest trendy. Np Artykul eko sciagneli z innych zrodel. Jak mozesz polecic krem uzywajac go miesiac albo szampon itd. Zastosowania wielu srodkow wychodza po 2-3 miesiacach. To jest wprowadzanie konsumenta w blad. Poleca ubrania ktore pozniej sprzedaje.... super zelazko bo sponsorowane, super program w TV bo dostali I tak mozna w kolko. Trzeba najpierw cos osiagac a nie tylko reklamowac. Dla mnie nie ma autorytetu I wyksztalcenia 

Gość UwagA
51 minut temu, Gość Tiruriru napisał:

Nie o to chodzi! Jest ladna zadbana, ale rob to dla siebie. W zgodzie ze samym soba. Jest wielka roznica pomoedzy akcent aka I dazeniem do poprawy a mieszy trabieniem na lewo I prawo. Jezeli postanawiasz byc pibliczna osoba I chcesz byc influencer powinno to byc przemyslane a nie jak wiatr zawieje I co teraz jest trendy. Np Artykul eko sciagneli z innych zrodel. Jak mozesz polecic krem uzywajac go miesiac albo szampon itd. Zastosowania wielu srodkow wychodza po 2-3 miesiacach. To jest wprowadzanie konsumenta w blad. Poleca ubrania ktore pozniej sprzedaje.... super zelazko bo sponsorowane, super program w TV bo dostali I tak mozna w kolko. Trzeba najpierw cos osiagac a nie tylko reklamowac. Dla mnie nie ma autorytetu I wyksztalcenia 

Uwazaj z tym wyksztalceniem bo ci jej obronczynie powiedza ze przeciez skonczyla studia.... buahahaha

Gość Ccc
2 godziny temu, Gość Pani NieHarmony napisał:

Niech posakcze troche po mieszkaniu, to taki epocieszne było i Pan Narmony skaczacy w kolo jak bąk koło szafy 

😂😂😂

Gość Xxxvg
4 godziny temu, Gość UwagA napisał:

Uwazaj z tym wyksztalceniem bo ci jej obronczynie powiedza ze przeciez skonczyla studia.... buahahaha

Wyksztalcenie I wiedza niestety nie ida w parze. Mogla nawet 10 kierunkow skonczyc. Nie ma tresci I brak przekazu. Dzisiaj pewna influencer wrzucila posta o darmoszkach i “poleceniach” produktow. Ze to jest typowe sprzedawanie siebie za Boyle co

Gość Xxx

Wyksztalcenie I wiedza niestety nie ida w parze. Mogla nawet 10 kierunkow skonczyc. Nie ma tresci I brak przekazu. Dzisiaj pewna influencer wrzucila posta o darmoszkach i “poleceniach” produktow. Ze to jest typowe sprzedawanie siebie za Boyle co

Gość Xxxvg

Gość Gdja

Nagrywam nagrywam no nagrywam !!! Padłam. Już podobają mi się miny jej niby koleżanek wkurzonych jak nagrywa cały czas i wszystko co robią. To jest znowu ostatni raz gdzie ktoś ja zaprosi 

Gość Nagrywam
24 minuty temu, Gość Gdja napisał:

Nagrywam nagrywam no nagrywam !!! Padłam. Już podobają mi się miny jej niby koleżanek wkurzonych jak nagrywa cały czas i wszystko co robią. To jest znowu ostatni raz gdzie ktoś ja zaprosi 

Tez zauważyłam. No nie mow bo nagrywam.... a snap z tyłkiem koleżanki jedna z większych zenad. Serio.

Gość Gość

Muszę przyznać że ja bardzo ją lubiłam słychać i oglądać. Cenię że powiedziała szczerze o zabiegu. Ale... Dziś nagrywanie dekoltu mnie zazenowalo. Niestety. Zatem nie mam już czego u niej szukać na Ig. Przykre. 

Gość Gosc

I niech mi ktoś powie że nie świeci cyckami. Stara a głupia... Po co? Dla kogo? Tam inne siedzą i nie machaja przed kam cyckami ludzie... A ta jak by nie wiem... Pierwszy raz ktoś cycki widział, no bez przesady po co to? Czego to uczy? Pewnie się nawali jak zawsze i będzie tańczyć nago jeszcze bo co inne... Obrzydliwie się osoby zmieniają a taka mądra była kiedyś. 

Gość Gosciu

I te nagrywanie koleżanek... Takie coś można dla siebie trzymać noe do sieci... Po co? By uczylo inne dziewczynę młode obnazania się!!!! Można się kąpać i pokazać cialo wiadomo, ale nie w taki sposób że się aż pcha i wpycha te wymiona. No nie rozumiem co to ma dac??? 

Gość Gosc
17 minut temu, Gość Gosciu napisał:

I te nagrywanie koleżanek... Takie coś można dla siebie trzymać noe do sieci... Po co? By uczylo inne dziewczynę młode obnazania się!!!! Można się kąpać i pokazać cialo wiadomo, ale nie w taki sposób że się aż pcha i wpycha te wymiona. No nie rozumiem co to ma dac??? 

Bo ona się tak „jara” tymi cycami, ze już sama się nie kontroluje 🤢. To jest żenujące... kiedyś jechała po każdej, która nawet permanentny makijaż zrobiła, ze jest nienaturalna, ze nieakceptuje siebie itp. Pamietam jak taką fajną dizewczynę co ma męża lekarza medycyny estetycznej i opowiadała o różnych zabiegach zjechała, ze sobie botox robi... laska mądra, naturalna, opowiadała o umiarze, o różnych błędach itp, a ta jej, że co ry gadasz, przecież masz piersi, masz permanentny... a teraz! Jak wiatr zawieje, kto co jej da za darmo to zrobi! Prymityw bez klasy, stylu i ogłady... 

Gość Gdj

Niech nagrywa co chce. Każda z nas ma coś głupiego nagranego. Ale większość nie pokazuje tego w internecie. Ona przesadza strasznie, zamiast bawić się to wije się do telefonu. Na sile pokazywanie cycków i machanie tyłkiem. Powiem jedno. Doktorek robotę zrobił dobra ale na tym się kończy. Dziwna kobieta. Meeega dziecinna. Szkoda jej znajomych. Więcej nie będzie nigdzie znowu proszona