Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mqjnw

Mrs Harmony

Polecane posty

Gość Poznan
16 godzin temu, Gość Abcd napisał:

Oj a na event do laurelli jej nie zaprosili? Ten z okazji dnia mamy? Sporo instamam tam dziś.

Bo Kaska jest z Warszawy? A event byl w salonie w Poznaniu?

Gość serio?

4 tysiące za matkę z dwójką dzieci za 4 noclegi w niskim sezonie i to w tygodniu to już jest żart, ale reklamowanie tego przez osobę, która płakała, że nie ma 100 zł na rzęsy i sama jeśli ma zapłacić to nigdzie nie jeździ oprócz rodzinnych Baczek to chyba nie jest majstersztyk marketingu.

Gość znowu ja

Ciekawe czy Kafi pojedzie też we wrześniu skoro pewnie tak tanio, warto i superowo czy raczej za miliony monet to już niebardzo....

Gość Przypominajka

Na Goa tez było tanio, prawie darmocha. Przypominam filmik, jak się chce to można na całą zimę wyjechać, żaden problem. To dlaczego nie wyjechali, pomimo że tak bardzo nie znoszą zimy? I proszę mi się tu nie zadłaniać współpracą z wódką, bo przecież można było pojechać po skończeniu kontraktu... 

Gość Pani zima

Ach nie, zapomniałam, przecież wystarczyło, żeby dostali auto i kilka noclegów za free i zima już była super hiper mega fajna 😂😂😂

Gość raz
2 godziny temu, Gość Pani zima napisał:

Ach nie, zapomniałam, przecież wystarczyło, żeby dostali auto i kilka noclegów za free i zima już była super hiper mega fajna 😂😂😂

I kurtki :)

Gość karaczan

a w zeszłym roku choinka za free, bo wcześniej nie obchodzili przecież świąt...

Gość Gosc

Strasznie mi przykro że inaczej postrzegalam Kasię. Nie mam tolerancji na brak szacunku do obserwatorów.

Gość Hum

Czy ona przypadkiem po „treningowych” stories nie jest pod wplywem? U niej zawsze to widac po zachowaniu🤨

Gość Gościu

Winko wleciało ☺☺☺

Gość Frankie g

Jestem w szoku po stories  z treningu ....nie da sie jej ogladac... zachowywala sie jak nastolatka na tym treningu...albo w sumie  gorzej! Gdyby to kobieta prowadzila takie zajecia I facet by krecil takie video pupy albo zblizenia miesni bez pozwolenia to by mozna isc z tym na policje... nie ma slow... masakra i wstyd ... widac bylo ze facet byl  zniesmaczony jej zachowaniem...przeciez to nie byl zaden stripper ...tylko trener...To sie nazywa sexual harassment...ja ... jaki ...... myslalam ja zablokowac... 💩💩💩💩

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Frankie g napisał:

Jestem w szoku po stories  z treningu ....nie da sie jej ogladac... zachowywala sie jak nastolatka na tym treningu...albo w sumie  gorzej! Gdyby to kobieta prowadzila takie zajecia I facet by krecil takie video pupy albo zblizenia miesni bez pozwolenia to by mozna isc z tym na policje... nie ma slow... masakra i wstyd ... widac bylo ze facet byl  zniesmaczony jej zachowaniem...przeciez to nie byl zaden stripper ...tylko trener...To sie nazywa sexual harassment...ja ... jaki ...... myslalam ja zablokowac... 💩💩💩💩

Była po wypiciu przecież 🍷🥂🍸🍾 to widać 

Gość Ken

Ale to chyba nie jest usprawiedliwienie? 

Gość Frankie g

A czy to jest jakas wymowka dla bycia ...ka I pokazywania tego 25tysiecy osob?🤔dla mnie to bylo juz totalne dno...sorry....

Gość Gość

Zachowanie nie na miejscu i nieco żenujące. 

Gość Gosc
10 godzin temu, Gość Frankie g napisał:

A czy to jest jakas wymowka dla bycia ...ka I pokazywania tego 25tysiecy osob?🤔dla mnie to bylo juz totalne dno...sorry....

Nie napisałam że to wymówka tylko że widać że sobie popiła dziewczynka . Też uważam to za żenujące zachowanie i to trzymanie się cały czas za biust .

Gość Followersi

Tak to już jest na instagramach, feedback przy postach sponsorowanych jest na propsie, ale już szczera odpowiedz na pytanie „co we mnie lubicie a czego nie”- to hejt. Po co pytać followersow, jeśli na odpowiedz typu „za dużo maca się pani po cycuszkach”, reakcja jest jedna- „nie podoba się, to won”. 

Gość mrs   srarmony
Dnia 19.05.2019 o 19:23, Gość Ona napisał:

ona naprawde powinna zatrudnic kogos od PR bo zginie marnie 

Gość PR LADY
11 minut temu, Gość mrs srarmony napisał:

ona naprawde powinna zatrudnic kogos od PR bo zginie marnie 

Mhm, tylko za co

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość PR LADY napisał:

Mhm, tylko za co

Powinna popytać :a znacie polecicie kogoś od PR ? Jak zwykle , może a nóż widelec jakaś firma zgłosi się i będzie tak jak lubi Harmonka najbardziej za darmooo 

Gość Gisc

Sauna po alkoholu to chyba nie jest najlepszy pomysł ale ona wie lepiej 

Gość Bubu

Poleca oleje ze super działają na cerę?!?!? Hahaha dobre a buzia cała w syfach :))))) ani pielęgnacja w baborze ani oleje nie pomagają 

Gość Kaszalot ze wsi

A czego ten Martin kłamie, że na lato ich salon się zamienia w sypialnie? przecież oni nie mają salonu, goście muszą na ich łóżku siedzieć jak przyjdą, straszne kompleksy się odezwały, żeby brak kasy na większe mieszkanie nazywać "przelamywaniem schematów" hehehe naprawdę tak ciężko mówić prawdę?

Gość Mieszkanko

Zmienia się w sypialnie po 19 jak dzieci ida spać. Żal faktycznie. Nie mam domu, to nie udaje ze mam. Na szczęście jakiś czas temu już ktoś im to wytknął i nie dało się uciec od pytania postawionego wprost. Serio, państwo H., jesteście tak czy siak rodzina uprzywilejowana, docencie co macie

Gość Karyna

Nie w sypialnie tylko w jaskinie rozkoszy, w koncu nie od parady Kafi wydyma usta, wszyscy wiemy.....

Gość Darmoszka kokoszka

O Jejku! Ale mily powrot do domu! Tyle darmowych rzeczy, az serce sie raduje a portfel ze szczescia podskakuje 

Gość Karna

Cycki cycki cycki 

nic wiecej

proponuje wyżebrać odsysanie tłuszczu bo dupsko jak szafa wielkie i może by tak dać coś jeść mężowi bo chudy jak anorektyk :/ aż niesmacznie się ogląda. Ta broda sweterek bleee i wiecznie ta czapeczka żeby zakryć łysinę ohyda 

Gość Zenon zajac

Dla mnie wogole koles ktory opowiada w necie, ze zona dobrze robi gale i jak dziecko bylo male to lubilo bujanie lozkiem rytmiczne ma cos nie halo pod czapeczka.

Gość Magdalena

Hahaha made my day. Zapomniałam o tym kołysanku, hahaha. 

Gość blabal

nawet te dzieci ma irytujące :D

a cycki sa obleśne