Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał

Rozmowa k wszystkim czego tylko chcesz

Polecane posty

Gość Michał

Chciałbym zaprosić Chętne Panie do rozmowy. Może by. Przez telefon na mailu bądź też na Skype. Porozmawiamy o wszystkim;)

Gość Rita

A po co. Co one będą miały z tego bo ty bedziesz miał połechtane ego że jesteś taki zajebisty. A co im zaproponujesz.

Gość Michał
1 minutę temu, Gość Rita napisał:

A po co. Co one będą miały z tego bo ty bedziesz miał połechtane ego że jesteś taki zajebisty. A co im zaproponujesz.

Zawsze mogą coś zaproponować co by chciały w zamian. Jestem skłonny przyjąć każdą ofertę byle by obie strony były zadowolone;)

Gość Monia

Hmm ten telefon z nieznajomym jest bardzo kuszący 😋

Gość Michał
2 minuty temu, Gość Monia napisał:

Hmm ten telefon z nieznajomym jest bardzo kuszący 😋

Skoro kuszący to czemu nie spróbować?

Gość Rita

Ja się nie pytam co ty możesz przyjąć

Pytam się co im dasz, co możesz zaoferować!

I pomyśl dobrze nad pytaniem. Bo ptaka ma każdy facet więc co masz ty co możesz dać by ona która poświęci czas na rozmowę z Tobą dostanie w zamian. 

Np. jako kawaler gdy będzie wam się miło rozmawiało poprosisz ją o rekę czy jako facet z klasą zaprosisz do teatru lub na koncert. Czy że jako żonaty stary dziad z wypłatą 1800zl jedynie bedziesz opowiadał bajki o swojej zajebistosci. Co możesz jako Ty zaoferować.

Gość Naiwna
1 minutę temu, Gość Michał napisał:

Skoro kuszący to czemu nie spróbować?

Michał można kusić ale trzeba czego więcej żeby przekonać

Gość Michał
2 minuty temu, Gość Rita napisał:

Ja się nie pytam co ty możesz przyjąć

Pytam się co im dasz, co możesz zaoferować!

I pomyśl dobrze nad pytaniem. Bo ptaka ma każdy facet więc co masz ty co możesz dać by ona która poświęci czas na rozmowę z Tobą dostanie w zamian. 

Np. jako kawaler gdy będzie wam się miło rozmawiało poprosisz ją o rekę czy jako facet z klasą zaprosisz do teatru lub na koncert. Czy że jako żonaty stary dziad z wypłatą 1800zl jedynie bedziesz opowiadał bajki o swojej zajebistosci. Co możesz jako Ty zaoferować.

Rita to wszystko by zależało od rozmowy czego ona by oczekiwała po takiej rozmowie. Ale jestem kawalerem pracującym Dobrze zarabiający więc myślę że jestem w stanie jej zaoferować coś z czego była by zadowolona

Gość Michał
2 minuty temu, Gość Naiwna napisał:

Michał można kusić ale trzeba czego więcej żeby przekonać

Ja nie tylko chce kusić ale chcę pokazać że warto poświęcić chwilkę dla mnie

Gość 32nika

obecnie, to wiele z nas również pracuje i takie tam, wiele z nas jest niezależna pod wieloma względami. Rita dobry, celny wpis. Kiedyś słyszałam jak jeden chłopak powiedział: "ja to robię lepiej". Wtedy nie zwróciłam uwagi, ale widać na długo w głowie zostało, może wtedy trzeba było sprawdzić?

Gość Rita
3 minuty temu, Gość Michał napisał:

Rita to wszystko by zależało od rozmowy czego ona by oczekiwała po takiej rozmowie. Ale jestem kawalerem pracującym Dobrze zarabiający więc myślę że jestem w stanie jej zaoferować coś z czego była by zadowolona

To z takim Michałem można konie kraść a nawet dosiadać. 🙂

Gość Michał
1 minutę temu, Gość 32nika napisał:

obecnie, to wiele z nas również pracuje i takie tam, wiele z nas jest niezależna pod wieloma względami. Rita dobry, celny wpis. Kiedyś słyszałam jak jeden chłopak powiedział: "ja to robię lepiej". Wtedy nie zwróciłam uwagi, ale widać na długo w głowie zostało, może wtedy trzeba było sprawdzić?

Masz rację każdy może być zajęty. Ale też każdemu należy się chwila relaksu i odprężenia się od tego wszystkiego. Dlatego skoro wtedy nie sprawdzilas sprawdź to teraz

Gość 32nika

nie sprawdziłam, a teraz to chyba będę żałować nawet.

Gość Michał
2 minuty temu, Gość Rita napisał:

To z takim Michałem można konie kraść a nawet dosiadać. 🙂

A z taką Ritą można sprawdzić czy ten koń jest dalej wart dosiadania

Gość Michał

nie sprawdziłam, a teraz to chyba będę żałować nawet.

Nigdy nic nie jest statconego. Zawsze można znaleźć jakiś zamiennik tego

Gość Rita
7 minut temu, Gość 32nika napisał:

Kochana a potem okazuje się że żona go nie rozumie albo że od pół roku nie może złożyć papierów rozwodowych itp.  I zawsze wszędzie idziesz sama bo jeszcze was zobaczą. 

Gość Michał
Przed chwilą, Gość Rita napisał:

Kochana a potem okazuje się że żona go nie rozumie albo że od pół roku nie może złożyć papierów rozwodowych itp.  I zawsze wszędzie idziesz sama bo jeszcze was zobaczą. 

Nie zawsze tak jest. Ale masz rację strach często idzie w parze z ciekawością

Gość 32nika

z żonatymi to taki krótki przerywnik, jak szuka to albo instynkt, albo przerwa od szarego życia. Bez złudzeń, planów, scen. Odpowiednik - chyba myśląc w ten sposób to nie wiem czy określenie "zamiennik" to takie trafne jest. Już koleżanka Rita powiedziała co każdy facet ma między nogami i lepiej lub gorzej użyć potrafi.

Gość Michał

z żonatymi to taki krótki przerywnik, jak szuka to albo instynkt, albo przerwa od szarego życia. Bez złudzeń, planów, scen. Odpowiednik - chyba myśląc w ten sposób to nie wiem czy określenie "zamiennik" to takie trafne jest. Już koleżanka Rita powiedziała co każdy facet ma między nogami i lepiej lub gorzej użyć potrafi.

No tak ale nie dowiesz się jak tego używa póki nie spróbujesz

Gość 32nika

też prawda

Gość Michał

też prawda

A więc może chcesz spróbować porozmawiać?