Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezdomny

Jak to jest z kobietami

Polecane posty

Gość Bezdomny

Jestem facetem już nie młokosom lecz gdy idę  i widzę młoda dziewczyna lub kobieta która mi się podoba ,to bardzo chętnie i z przyjemnością  Ją zlustruje wzrokiem  i przeważnie  wyobrażam ja sobie w moich fantazjach erotycznych. Czy wy widząc faceta gdy się w was wpatruje ,jesteście złe ,oburzone i najchętniej dostał by w mordę od was . Wypowiedzcie się szczerze co myśliciel  o takim facecie ,być może jest to złe .Zdarza się ze nieraz   Wyobrażam Sobie  Ją całkiem nago i podziwiam piękno jej ciała . Gdy jadę tramwajem autobusem właśnie często tak mam ,podobają mi się kobiety lecz mam tez i rozum i umiem z niego korzystać ,nie zdażyło się nigdy bym nagabywał  was brew waszej woli ,za bardzo was szanuje i podziwiam .Bardzo proszę o szczere wypowiedzi gdyż bardzo wielu facetów tak ma ,nie jestem odosobniony 

Iwani Nikołajewicz Ponyriow, tak jakoś mi się skojarzyło... Męskie spojrzenia nie burzą mojego ładu, jeśli nie są zbyt natarczywe - nie zwracam na nie szczególnej uwagi, a już broń boże nie analizuję i nie zastanawiam nad tym czy może jestem brudna węglem na twarzy, czy ów obserwator właśnie przelatuje mnie w myślach. Nie interesuje mnie to. Wyrosłam.

Gość petrovafire

Zależy ile i jak się wpatrujesz. Jeśli stoisz i się gapisz non stop, to bywa to bardzo przerażające i ani trochę nie jest to atrakcyjne, pociągające. Z kolei jeśli rzucasz co jakiś czas spojrzenie, usmiechniesz się, to już inna sprawa. 

Gość Bezdomny

Jestem raczej rozumnym facetem i nie gapie się nawet gdyby była miss świata . Lecz jak to określiła jedna z pan rzucam okiem i dyskretnie spoglądam delektując się jej wyglądem jak się porusza  ,włosami biust ,pupa. No i   Wyobraźnia Zaczyna działać ,to jest silniejsze od logicznego rozumowania gdyż wiadomo ze nigdy się nie ziści . Myśle ze kobiety są pozbawione takich fantazji na temat facetów gdyż facet to prosto ciosanych człowiek dla nas uroda faceta to niema żadnego znaczenia wręcz odwrotnie  przeszkadza (nie mylmy przystojny) w męskim gronie uchodzisz  nie pisze dalej ,domyślacie się .Facet ma być oparciem i obrońca kobiety chronić i pomagać a w sypialni brutal .