Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Przemoczyłam trampki

Polecane posty

Gość Gosc
4 minuty temu, Endriu Domyslny napisał:

Kiedy wchodzę na forum mam we łbie myśl taką: "Endriu, nie czytamy i nie szukamy postów Laluz. Endriu, zlewamy to". Co robi Endriu? Laluz, właśnie za to "bycie sobą" lubię czytać co piszesz. Jesteś autentyczna. Nie projektujesz. Jesteś jak obraz w zbyt sztywnych ramach. Poluzuj ramy Laluz. To tylko net☺

A kim ty jestes E.Domyslny ze dajesz innym porady z twojej wybujalej wyobrazni? Zacznij zmiane od siebie zalosny klamczuszku.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A kim ty jestes E.Domyslny ze dajesz innym porady z twojej wybujalej wyobrazni? Zacznij zmiane od siebie zalosny klamczuszku.

Czub gada sam ze sobą 😂

Gość Gość

po co ty się kusza podkładasz temu dziadowi?

Gość Gosc
10 minut temu, Endriu Domyslny napisał:

Cześć gość. Wiem, że masz na mnie wyj/eba/ne. Tylko inspiruję, nie wpływam na wynik starań. Kumasz?

Twoja “inspiracja” jest zalosna i glownie polega na tym ze wymadrzasz sie publicznie a naprawde nic nie masz do powiedzenia .  Nie przyjmujesz do wiadomosci ze  jes­tes tak bar­dzo soba, ze za toba juz nie ma nikogo.

Gość GPS
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Twoja “inspiracja” jest zalosna i glownie polega na tym ze wymadrzasz sie publicznie a naprawde nic nie masz do powiedzenia .  Nie przyjmujesz do wiadomosci ze  jes­tes tak bar­dzo soba, ze za toba juz nie ma nikogo.

👍

13 minut temu, Gość Gość napisał:

po co ty się kusza podkładasz temu dziadowi?

Uwielbiam to. Obserwować go w tańcu. 🙂 Ciebie też uwielbiam. Kiss&piss. 🙂 

Gość Ambrozja

Podejrezwam ze kobiety Andrzejka sa wymyslone przez niego samego.Ot, taka fantazja ulanska albo raczej wyobrazanie sobie jak pieknie byc Casanova albo nawet Rasputinem. 

1 minutę temu, Gość Ambrozja napisał:

Podejrezwam ze kobiety Andrzejka sa wymyslone przez niego samego.Ot, taka fantazja ulanska albo raczej wyobrazanie sobie jak pieknie byc Casanova albo nawet Rasputinem. 

Wymyślone kobiety w niczym nie ustępują prawdziwym. Wiem, bo sama jestem wymyślona. 😉 

Gość gość

Korona Kielce, dziady, łysielce. To jest prawda!

Alicja Majewska - Żyć Się chce  😎

Pozdrawiam tego który zrobi kopiuj wklej 

Gość Gosc
4 minuty temu, Endriu Domyslny napisał:

Nie lubię napierniczać z kimś, kto ma problemy z samym sobą. Wybacz gość i spie/rda/laj.

Nieladnie tak szarogesic sie  na cudzym temacie. Chyba ze to ty zakladasz jako gosc

Przed chwilą, Kusza Myślivski napisał:

Wymyślone kobiety w niczym nie ustępują prawdziwym. Wiem, bo sama jestem wymyślona. 

Cześć Kusza. Zrób mi kawę(nie wymyśloną) i masaż karku. W ramach rewanżu napompuje Ci rower😉

Gość gość

Dzień dobry, zastałam Edka?

Gość gość

Mam mu coś ważnego do zakomunikowania.

Gość grze1chu

Wydaje mi się, ze jesteś zimna i nie masz żadnych uczuć. I chyba to prawda, ze mężczyźni lubią zołzy. Nie chciałem źle o tobie napisać, bo obserwuje cię od dłuższego czasu. Ty tylko udajesz wrażliwą. Nie chciał bym takiej kobiety

oj nie kusza.