Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Baterlod

Zsunięcie się prezerwatywy po wytrysku

Polecane posty

Witam, wczoraj wydarzył się nie ciekawy incydent w moim życiu i chciałem zapytać o opinie eksperta lub kogoś kto po prostu się zna. Współrzyłem dziś z dziewczyną (jej 14 dzień cyklu). Używaliśmy oczywiście prezerwatywy. Podczas zakończenia stosunku i wyjmowania penisa prezerwatywa połowicznie została w niej (zsunęła się). Niestety trochę się wylało na jej wargi sromowe nawet nie jestem tego pewnie wszystko działo się tak szybko, natychmiast ją wyciągnąłem. I teraz moje pytanie: 

JAKIE SĄ SZANSĘ NA ZAJŚCIE W CIĄŻĘ?

Gość Dorii

Ja bardzo długo stosowałam prezerwatywę, później tabletki, a po urodzeniu dziecka zdecydowałam się na mechaniczne zabezpieczanie tuż przed chęcią współżycia. Dziś stosuje diafragme caya łącznie z żelem plemnikobójczym. Mam poczucie, że jestem dobrze zabezpieczona, nie truje się hormonami, no i to ja decyduje o tym kiedy się zabezpieczam. Diafragma jest w jednym rozmiarze i nie potrzebna jest wizyta u lekarza, ja np w przypadku spirali . Ja kupiłam ja na stronie naturalnaplodnosc.

Gość Gość

Jeśli ma cykle 28 dniowe plus minus 3 dni i jeśli cokolwiek zostało w środku to duże.

Dnia 1.06.2019 o 18:45, Baterlod napisał:

[...] nawet nie jestem tego pewnie wszystko działo się tak szybko [...] JAKIE SĄ SZANSĘ NA ZAJŚCIE W CIĄŻĘ?

Pytanie tak naprawdę do jasnowidza. Ale ogólnie mówiąc szansa istnieje. Dlatego rozsądni dojrzali ludzie, nim pójdą ze sobą do łóżka, zabezpieczają się na wypadek konsekwencji z postaci dziecka. I raczej wiedzą, że w razie czego chcą je mieć. Ryzykanci i hedoniści popadają w problemy. Szkoda stresu, szkoda życia, kolejnym razem po prostu zastanów się, czy warto.