Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia

Jestem ze wsi

Polecane posty

Gość Kasia

Rodzice wyjechali na wczasy, mój mąż pojechał w delegacje a do sąsiadki przyjechał siostrzeniec 18 lat przystojny szatyn wysoki. Kosiłam trawę a on siedział na dworzu i mi się przyglądał dodam że jestem po 30 stce. Nagle moja spalinowa kosiarka się zacięła a on widząc to przyszedł i grzecznie zapytał się czy nie potrzebuje pomocy. Byłam tylko w stroju kąpielowym. Widziałam jak jego figlarne oczka lecą w kierunku moich cycuszkow. Powiedziałam mu żeby zobaczyl ta kosiarke a ja przyniosę coś zimnego do picia bo upał straszny. Gdy weszłam do domu spojrzałam w okno a jego nie ma, obrocilam się za siebie i zobaczyłam go w drzwiach, zapytał czy może skorzystać z ubikacji. Powiedziałam że ok i wróciłam do przygotowania lemoniady. Po chwili pojawił sie za mną i zapytał czy nie mam nic przeciwko jeśli mnie pocałuje.  Spojrzałam na niego i to pięknie wyrzeźbione ciało i zrobiło mi się błogo zaczęliśmy się całować a ja jak w amoku jak bym znowu miała 18 lat bez opamiętania rozebrałam go i zaczęliśmy się kochać na blacie kuchennym. Miał tak dużego że ledwo się we mnie zmieścił takich orgazmów nie miałam od lat a on skończył biedny zdyszany powiedział że jestem zajebista i zapytał czy jutro może mi pomóc dokończyć koszenie trawy. Na następny dzień wstałam rano trawa była skoszona a on czekał aż mu otworze drzwi i powtórka znowu się kochaliśmy bez opamiętania jego ciało i sposób w jaki się ze mną kochał to mistrzostwo z kad te młode pokolenie ma takie pojęcie o sexie.   Mam trochę wyzuty no bo mąż ale co jeśli on robi to samo na wyjazdach służbowych. Żyje się tylko raz. Chyba będziemy znajomymi na douzej. Mieliście jakieś ciekawe historie z przygodnym serem????

Gość Miki

BrZmi nieźle... ale widac od razu ze z mężem sie w tych kwestiach nie układa;) nie.mnie oceniać ale mnie sumienie by zezarlo jak bym.byla sama to owszem szalenstwo a na ta chwilę szaleństwo tylko z moim pozdrawiam

Gość p212

ciekawa historia bajkopisarzu

Gość Kasia
1 minutę temu, Gość p212 napisał:

ciekawa historia bajkopisarzu

Nie musisz wierzyć, chciałam się podzielić ta historią bo będę ją powtarzać przy każdej okazji życiowej. Żyj pełnią życia bo ono jest tylko jedno i w dodatku krótkie. Pozdrawiam

Gość ggoooooooooooosc
2 minuty temu, Gość Kasia napisał:

Nie musisz wierzyć, chciałam się podzielić ta historią bo będę ją powtarzać przy każdej okazji życiowej. Żyj pełnią życia bo ono jest tylko jedno i w dodatku krótkie. Pozdrawiam

jak ci sie tak udało to ok:)

Gość Kasia
3 minuty temu, Gość ggoooooooooooosc napisał:

jak ci sie tak udało to ok:)

Pewnie że się udało jestem szczupłabatrakcyjna z fajnym biustem i pupą to on skorzystał i jemu się udało fajnie było i mam nadzieję że jeszcze będzie jak faceci znajdują sobie młoda laske to jest ok ale jak kobieta ma seks z młodszym to już ale o nie nie tak to nie będzie.

Gość Mati

Jak odłączyć kaloryfer w hotelu w łazience jak nie ma takiej korbki? Bo ... i mi bardzo gorąco od niego

Gość Kasia
1 minutę temu, Niegrzeczna napisał:

Ciotka ucząca siostrzeńca strzyc trawnik 😂Wzruszająca

Wzruszająca historia ☀️

Spróbowała byś znaleźć sobie takiego młodzieńca to jak by cię ...... To by ci się poglądy zmieniły.

Gość Mati

Tam gdzie kropki wstaw wyraz s r am

Gość ggoooooooooooosc
1 minutę temu, Gość Kasia napisał:

Pewnie że się udało jestem szczupłabatrakcyjna z fajnym biustem i pupą to on skorzystał i jemu się udało fajnie było i mam nadzieję że jeszcze będzie jak faceci znajdują sobie młoda laske to jest ok ale jak kobieta ma seks z młodszym to już ale o nie nie tak to nie będzie.

plus dla Ciebie jak jesteś atrakcyjna i jak bzyknęłaś młodego :) i dalej będziesz takich szukać?:)

Gość Kasia
6 minut temu, Gość ggoooooooooooosc napisał:

plus dla Ciebie jak jesteś atrakcyjna i jak bzyknęłaś młodego 🙂 i dalej będziesz takich szukać?:)

Szukać nie będę ale jak się nadarzy okazja to czemu by nie.

Gość Kasia
10 minut temu, Gość Mati napisał:

Jak odłączyć kaloryfer w hotelu w łazience jak nie ma takiej korbki? Bo ... i mi bardzo gorąco od niego

A ty nie powinieneś już spać?