Majka.p 0 Napisano Lipiec 18, 2019 Od roku ćwicze i mam dietę 1600kcal. Do tego suplementuje spalacz burn xs labs dla kobiet i do tej pory bardzo fajnie chudłam, bo 18kg się udało zgubić. Czy któraś z was brala jakiś mocniejszy spalacz i czy są jeszcze lepsze? Chciałabym się pozbyć jeszcze z 5kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Basia Napisano Lipiec 18, 2019 Jeśli chcesz coś mocniejszego to chyba tylko nielegalne jak yohimbine. Ten o którym mówisz jest chyba najlepszym spalaczem dla kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika99 Napisano Lipiec 18, 2019 Też go stosowałam, na siłowni wszyscy polecają bo dobrze sobie radzi z cellulitisem. Nie kupowałabym nic innego skoro Burn na Ciebie też tak dobrze podziałał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luiza Napisano Lipiec 18, 2019 Ja podczas odchudzania stosowałam Foreverslim, i jestem bardzo zadowolona z efektów jego stosowania. Więc jeżeli stosuje się tak jak zaleca producent, a do tego sam suplement jest oczywiście legalny na naszym rynku, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zofia Napisano Lipiec 18, 2019 Też polecam burn xs labs. Stosowałam miesiąc i minus 6 kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta:) Napisano Styczeń 29, 2020 W jaki sposób go stosowalności? 2 tabletki naraz przed treningiem czy w jakimś odstępie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta:) Napisano Styczeń 29, 2020 W jaki sposób go stosowalności? 2 tabletki naraz przed treningiem czy w jakimś odstępie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach