Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

przykro mi że się już zrobiło za zimno na s.u.k.ienki

Polecane posty

Gość gość

gru podwin ...enke 😘

Gość gość
Przed chwilą, brokentiger87 napisał:

Leżaczku, to jest program dla ladacznic

😄

Gość Gość

Szarpałbym Brok jak komornik meblościankę😍

Gość Gość

Jprdl broken myśli że naprawdę jest seksualnie niebezpieczna.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Szarpałbym Brok jak komornik meblościankę😍

Brok jest aseksualna,pewnie specjalnie kłamie 🙂

jestem w szoku ten facet powiedział, że chce zobaczyć jej kształty

myślałam, że to jest program z przebierankami, że ją jakoś szałowo ubiorą, podkreślając jej kształty

a ta się rozebrała do majtek bez żenady i się pozwala oceniać ubranym ludziom jak niewolnica na targu

czego to ludzie nie wymyślą plwam 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Brok jest aseksualna,pewnie specjalnie kłamie 🙂

Brok to najseksowniejsza babeczka na kafe. A aseksualizm wymyśliła w trosce o swoich adoratorów, żeby rywalizując o nią się nawzajem nie pozabijali. Część z nich się rzeczywiście zniechęciła na wieść, że nie będzie bzykania. Ale nie ze mną te numery. Brok mnie strasznie kręci 😍

3 minuty temu, Leżaczek napisał:

3 minuty temu, brokentiger87 napisał: jestem w szoku ten facet powiedział, że chce zobaczyć jej kształty myślałam, że to jest program z przebierankami, że ją jakoś szałowo ubiorą, podkreślając jej kształty a ta się rozebrała do majtek bez żenady i się pozwala oceniać ubranym ludziom jak niewolnica na targu czego to ludzie nie wymyślą plwam  X musisz się ujawnić takim ludziom żeby viktoria sekret dała dila za miliony złotych. To jakieś ciuchy kosmetyki czy coś takiego. 

czyli prostytucja 100% w tvn

Gość Aktywacja

Męskie kůrwy babilonskie.

Gość gość

Ma zaszyta ciocie Brok 😞

to co wkleiłeś to zboczone jak seks, raczej gra wstępna jak ktoś słusznie w komentarzach napisał

no tulenie jest zamiast seksu

4 minuty temu, Leżaczek napisał:

Po co tygrys ten mąż i tulaski 😚

sam sobie odpowiedziałeś w pytaniu 😽

10 minut temu, Leżaczek napisał:

Tyle poszukiwania dla tulaskow? 😗 

gru gru gru no i żeby nie być sama i takie tam wieczorki z herbatką

Gość Lola114

Broken..wcale nie zrobilo sie za zimno na s.u.kienki tylko zrobilo sie w Sam raz na inne s.u,kienki..teraz bedzie mozna zakladac takie bawelniane, z dugimi rekawami. I wysokie buciki. Do tego kolorowe plaszczyki, ale to pozniej, za jakis miesiac😁

Gość Spokojnych myśli

Ja cztery pory roku chodzę głównie w su.kien.kach,więc gdzie tu zimno.Są z różnych materiałów, więc na różne pory.Su.kie.nki to najlepsze z ubrań, jakie ktoś wymyślił 😁Zaraz wyciągnę kolejną z szafy i potuptam do pracy.Milego dnia 😊

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Ja cztery pory roku chodzę głównie w su.kien.kach,więc gdzie tu zimno.Są z różnych materiałów, więc na różne pory.Su.kie.nki to najlepsze z ubrań, jakie ktoś wymyślił 😁Zaraz wyciągnę kolejną z szafy i potuptam do pracy.Milego dnia 😊

Ale w nogi za zimno bez spodni a zimą to juz w ogóle. Tylko desperatki chodzą w sukniach gdy chłód na dworze. Marznac? W imię czego? Seksapilu? 😂

Gość J@@

Baby to idi'otki doprawdy. Kilka stopni na dworze a te z gołymi doopami bo muszą być 'seksi,' 🤣🤣🤣 teatr za darmo. Nie ponizajcie się tak błagam! W taki sposób i tak meza nie znajdziecie. 😀

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale w nogi za zimno bez spodni a zimą to juz w ogóle. Tylko desperatki chodzą w sukniach gdy chłód na dworze. Marznac? W imię czego? Seksapilu? 😂

To jeszcze zależy od tego gdzie kto mieszka😉 Ty pewnie gdzieś koło bieguna północnego 😁

Gość Spokojnych myśli
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Istnieją rajstopy różnej grubości i ...enki różnej grubości, z różnych materiałów,ciepłe  wełniane na zimę itp..więc chodzę ubrana odpowiednio do pory roku i nigdy nie marznę .Raczej śmieszą mnie zimą na przystanku w cienkich spodniach przed gołą kostke trzesace się z zimna Panie.I tu nie chodzi o seksapil,bo nie zakładam su.kie.nek za tyłek, bo długość do kolan preferuję. Chodzi o mój sposób bycia,lubię suk.ien.ki i tyle😁a spodnie też mam w garderobie..😊

Gość Gość

Jak Wam kaczpy poodmarzają, to będziecie inaczej gadały, tylko że wtedy będzie już za późno 😂😂😂

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jak Wam kaczpy poodmarzają, to będziecie inaczej gadały, tylko że wtedy będzie już za późno 😂😂😂

Chyba w zimnych dzinsach bardziej..nie znasz rajstop, nie znasz różnych ...e.ne.k to się nie wypowiadaj:)))Spokojnych myśli ma rację,bo sama mam grube ...enki na zimę, cienkie na lato i różne przejściowe na wiosnę i jesień.Ktoś kto myśli,że są suk.ienki tylko na lato jest śmieszny hahahah

Gość w kość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ktoś kto myśli,że są suk.ienki tylko na lato jest śmieszny hahahah

Broken dziwaczka😴

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Chyba w zimnych dzinsach bardziej..nie znasz rajstop, nie znasz różnych ...e.ne.k to się nie wypowiadaj:)))Spokojnych myśli ma rację,bo sama mam grube ...enki na zimę, cienkie na lato i różne przejściowe na wiosnę i jesień.Ktoś kto myśli,że są suk.ienki tylko na lato jest śmieszny hahahah

No to powodzenia. Tylko radzę kupić dodatkowe reformy jako ocieplacz na kaczpę, bo gdy mroźny wiatr zawieje pod s.u.k.i.e.n.k.ę, może być katastrofa 😂

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No to powodzenia. Tylko radzę kupić dodatkowe reformy jako ocieplacz na kaczpę, bo gdy mroźny wiatr zawieje pod s.u.k.i.e.n.k.ę, może być katastrofa 😂

to są grube rajstopy,a pod rajstopami bielizna..tak samo jakbym spodnie miała,żadna różnica,tylko dwie warstwy chronią waginę ,a zimne dzinsy zimą  na gołe nogi,bo nie wyobrażam sobie rajstop pod spodnie to brrr hahahahha