Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniek

dance monkey

Polecane posty

Gość Gość
10 minut temu, Gość Dr goźdź napisał:

A Pinecha to akurat zna z autopsji, bo sama jest no lifem, ktorego kafateria to cale zycie 😄 a na ostatnie zaczepki, ze spedza tu 24/h, zaczela mniej pisac, choc siedzi tu caly czas. Poszukaj sobie chlopa, biedaczyno.

52 minuty temu, Pinezka napisał:

Dziewczyny, olać trolla 🙂 Przecież jej nie chodzi o jakąkolwiek wymianę poglądów, tylko o to, żeby sobie ulać trochę żółci, bo pewnie na co dzień jest biedną, pomiataną przez wszystkich szarą myszką, która boi się odezwać. To chociaż w sieci sobie popluje. Zupełnie jak nasz Onionek 😄

Zgadzam się. Ilość nabitych przez tą wariatkę postów jest przerażająca, większość to prostackie hejty. I oczywiście weszła doskonała, przenikliwa psychologia - cecha charakterystyczna głupich ludzi. W zasadzie to powinno być dla Boguśki pocieszające, że może i wylewa się tu na nią wiadro pomyj, ale jednak robią to kreatury poniżej jakiegokolwiek poziomu. Pomiatana przez wszystkich szara myszka z ponad tysiącem postów na koncie ;) Wystarczy zajrzeć do portfolio geniuszki, żeby załamać ręce. 

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Zgadzam się. Ilość nabitych przez tą wariatkę postów jest przerażająca, większość to prostackie hejty. I oczywiście weszła doskonała, przenikliwa psychologia - cecha charakterystyczna głupich ludzi. W zasadzie to powinno być dla Boguśki pocieszające, że może i wylewa się tu na nią wiadro pomyj, ale jednak robią to kreatury poniżej jakiegokolwiek poziomu. Pomiatana przez wszystkich szara myszka z ponad tysiącem postów na koncie ;) Wystarczy zajrzeć do portfolio geniuszki, żeby załamać ręce. 

Oj bunia i tak oddalaby cała podkowę leśna z kopytami żeby być taka pinezka

Gość Dr goźdź
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Zgadzam się. Ilość nabitych przez tą wariatkę postów jest przerażająca, większość to prostackie hejty. I oczywiście weszła doskonała, przenikliwa psychologia - cecha charakterystyczna głupich ludzi. W zasadzie to powinno być dla Boguśki pocieszające, że może i wylewa się tu na nią wiadro pomyj, ale jednak robią to kreatury poniżej jakiegokolwiek poziomu. Pomiatana przez wszystkich szara myszka z ponad tysiącem postów na koncie 😉 Wystarczy zajrzeć do portfolio geniuszki, żeby załamać ręce. 

7 tysiecy postow na KAFETERII? 😂😂 Ja piernicze, kiedy tyle tego napisac, ile to czasu trzeba miec, ktory mozna zmarnowac na tak przyglupawe hobby, jak kafeteryjne forum. A ja myslalam, ze to vlogereczki trwonia czas na te cale makijaze i inne pierdy. Zwracam honor, jednak mozna gorzej dysponowac swoim czasem i zyciem. I ty pinecha smiesz komukolwiek pisac, ze poza internetem ktos jest inny, jak twoje zycie to jeden wielki internet 😄 7 tysiecy postow, no w ciezkim szoku jestem, ile to czasu trzeba zmarnowac zeby tyle najepac. Rozumiem wejsc tu po robocie, raz na jakis czas, dla odstresu, ale zeby walic posty w tysiacach.... 😄 jak dobijesz do 10 tys mozesz zakladac patronite, bede pierwsza wspierajaca, kopsne 3 zeta.

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Zgadzam się. Ilość nabitych przez tą wariatkę postów jest przerażająca, większość to prostackie hejty. I oczywiście weszła doskonała, przenikliwa psychologia - cecha charakterystyczna głupich ludzi. W zasadzie to powinno być dla Boguśki pocieszające, że może i wylewa się tu na nią wiadro pomyj, ale jednak robią to kreatury poniżej jakiegokolwiek poziomu. Pomiatana przez wszystkich szara myszka z ponad tysiącem postów na koncie 😉 Wystarczy zajrzeć do portfolio geniuszki, żeby załamać ręce. 

A ja lubię i wnioski psychologiczne i wpisy Pinezki i nawet twoje. Nie przeszkadza mi zupełnie, że każdy ma swój punkt widzenia, niekoniecznie zbieżny z moim.

Gość Gosc
18 minut temu, Gość Dr goźdź napisał:

7 tysiecy postow na KAFETERII? 😂😂 Ja piernicze, kiedy tyle tego napisac, ile to czasu trzeba miec, ktory mozna zmarnowac na tak przyglupawe hobby, jak kafeteryjne forum. A ja myslalam, ze to vlogereczki trwonia czas na te cale makijaze i inne pierdy. Zwracam honor, jednak mozna gorzej dysponowac swoim czasem i zyciem. I ty pinecha smiesz komukolwiek pisac, ze poza internetem ktos jest inny, jak twoje zycie to jeden wielki internet 😄 7 tysiecy postow, no w ciezkim szoku jestem, ile to czasu trzeba zmarnowac zeby tyle najepac. Rozumiem wejsc tu po robocie, raz na jakis czas, dla odstresu, ale zeby walic posty w tysiacach.... 😄 jak dobijesz do 10 tys mozesz zakladac patronite, bede pierwsza wspierajaca, kopsne 3 zeta.

Jakie 7 tysiecy? 1100. 

Gość Ludwika
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jakie 7 tysiecy? 1100. 

Ta jedynka bez okularuw wyglada jak siudemka💘💥🌼🌼🌼☘️🌺 Miłego łykendu.

Gość Dr goźdź

Sorka, przeczytalam siedem, moze nie umiem czytac, no ale tysiac tez brzmi imponujaco, biorac pod uwage posty ktore pisala jak maszynka kiedys niezalogowana, ktore sie w ta formalna liczbe nie wliczaja. Plus znajomosc zycia innych vlogerek, nie tylko pani buki sugeruje, ze oprocz pisania tutaj ma jeszcze czas na ogladanie ich wszystkich. Stawiam, ze albo ma z 14 lat i rodzice robia za nia wszystko a ona ma czas na siedzenie przy kompie, zarcie czipsow i meczenie yt po szkole do samej nocy, albo rzeczywiscie jest dorosla, tylko niezbyt lotna skoro poswieca tyle czasu na takie bzdury, nie ma zycia towarzyskiego, rodziny, innego wyjscia nie widze. I bedzie taka pisac, ze ktos poza netem jest taki czy sraki, no hit. Pinezka pewnie nie pamieta, jaka jest poza internetem, skoro odchodzi od niego tylko na spanie, jedzenie i kupe. 

Gość Dr goźdź
4 minuty temu, Gość Ludwika napisał:

Dokładnie tak. Nie załuważyłam bez okularuw. Miłego łikędu.

Gość Bogumiła Prosięcka
5 minut temu, Gość Ludwika napisał:

JUŻ JUTRO.... KOEJNY TYDZEŃ PSZEMINOŁ.... I SOBOTa.,,

MIŁEGO wiikendu kochani <3 buziaki dla WAS i dla RODziny! <3 :* :* 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Dr goźdź napisał:

Sorka, przeczytalam siedem, moze nie umiem czytac, no ale tysiac tez brzmi imponujaco, biorac pod uwage posty ktore pisala jak maszynka kiedys niezalogowana, ktore sie w ta formalna liczbe nie wliczaja. Plus znajomosc zycia innych vlogerek, nie tylko pani buki sugeruje, ze oprocz pisania tutaj ma jeszcze czas na ogladanie ich wszystkich. Stawiam, ze albo ma z 14 lat i rodzice robia za nia wszystko a ona ma czas na siedzenie przy kompie, zarcie czipsow i meczenie yt po szkole do samej nocy, albo rzeczywiscie jest dorosla, tylko niezbyt lotna skoro poswieca tyle czasu na takie bzdury, nie ma zycia towarzyskiego, rodziny, innego wyjscia nie widze. I bedzie taka pisac, ze ktos poza netem jest taki czy sraki, no hit. Pinezka pewnie nie pamieta, jaka jest poza internetem, skoro odchodzi od niego tylko na spanie, jedzenie i kupe. 

Przecież to ty siedzisz tu od rana i piszesz o niej. Gdy ona ma cię gdzieś. A w dodatku podszywasz się pod znanego doktora, to karalne.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Dr goźdź napisał:

"Wykalibruj" narzędzie pomiarowe. Pinezka jest dorosła i inteligentna. Pewnie nawet dojrzalsza od większości piszących tu. I piszę to, mimo że się do mnie przyebała😄

Gość Gość

Inteligentna... O, słodki Jezu... W porównaniu do kogo? Do szympansa?

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Przecież to ty siedzisz tu od rana i piszesz o niej. Gdy ona ma cię gdzieś. A w dodatku podszywasz się pod znanego doktora, to karalne.

Hahahahha weź nas nie ośmieszaj jako całości, to tak samo karalne jak to co piszemy na bukę, która nas za to pozywa od x czasu. Nie bądźmy hipokrytkami i trzymajmy się jednej wersji.

Gość Dr goźdź
14 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie wiem o kim mówisz. To ja jestem znanym doktorem, doktorem nauk społecznych. Karalne, tak samo jak dawanie sobie nicku Bogumiła Prosięcka? 😂

Gość Gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Serio, nie widzisz tego? Tak Jej nie lubisz, że niechęć odbiera Ci rozum?

Gość Lovdg
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jak to jest? Buka narzekała na instastory, że nie dostała zniżki do kina, chociaż nie zajmuje fotela. A na ostatnim filmie widać, że zapłacili tylko za jeden bilet. Na drugim jest cena 0 zł.

Buka kłamie jak oddycha i robi dramę z byle czego . Pamiętacie tężnie? Pewnie chciała za darmo bilet dla misja bo się należy . Kłolowa i jej błazen powinni mieć za darmo. 

Gość Lovdg

Jak to jest? Buka narzekała na instastory, że nie dostała zniżki do kina, chociaż nie zajmuje fotela. A na ostatnim filmie widać, że zapłacili tylko za jeden bilet. Na drugim jest cena 0 zł.

Buka kłamie jak oddycha i robi dramę z byle czego . Pamiętacie tężnie? Pewnie chciała za darmo bilet dla misja bo się należy . Kłolowa i jej błazen powinni mieć za darmo. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Lovdg napisał:

Pewnie chciała dwa bilety za free. Ona ma inną optykę niż my szaraki, nołlajfy.

Gość Ktoś z boku
30 minut temu, Gość Gość napisał:

"Wykalibruj" narzędzie pomiarowe. Pinezka jest dorosła i inteligentna. Pewnie nawet dojrzalsza od większości piszących tu. I piszę to, mimo że się do mnie przyebała😄

Tu się zgodzę. Nie ma 14, jest inteligenta i widzi wiele rzeczy, fakt, ale żeby nie było tak słodko to jest to jedna z tych osób, których od najmłodszych lat nikt nie lubił. Które zawsze były mądrzejsze niż ustawa przewiduje i przepełnione jadem, a teraz jest bardzo niespełniona. Bardzo i dobrze wie, jakie ma deficyty, tylko za Chiny się do tego nie przyzna i stwierdzi z że skoro nie może być najlepsza to chociaż zrobi tak, żeby inni byli dużo gorsi.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Ktoś z boku napisał:

Tu się zgodzę. Nie ma 14, jest inteligenta i widzi wiele rzeczy, fakt, ale żeby nie było tak słodko to jest to jedna z tych osób, których od najmłodszych lat nikt nie lubił. Które zawsze były mądrzejsze niż ustawa przewiduje i przepełnione jadem, a teraz jest bardzo niespełniona. Bardzo i dobrze wie, jakie ma deficyty, tylko za Chiny się do tego nie przyzna i stwierdzi z że skoro nie może być najlepsza to chociaż zrobi tak, żeby inni byli dużo gorsi.

Inaczej ją odbieram, dużo bardziej pozytywnie. Jednak to, że tutaj o Niej piszemy, pokazuje, jaki jest cel wchodzenia na forum. Wcale nie Buka, ale gadanie ot tak po prostu. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Inaczej ją odbieram, dużo bardziej pozytywnie. Jednak to, że tutaj o Niej piszemy, pokazuje, jaki jest cel wchodzenia na forum. Wcale nie Buka, ale gadanie ot tak po prostu. 

I wnioski są też takie, że w życiu jest tak, że kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie.

Gość HAA
55 minut temu, Gość Ludwika napisał:

Wygląda bez okularUw jak siUdemka ? 😄 , a ja myślałam, ze to UsĘmka  😄😄

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

I wnioski są też takie, że w życiu jest tak, że kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie.

Ja to widzę mniej wojowniczo. Na przykład teraz powinnam się czymś zająć, a strasznie mi się nie chce. I wchodzę, odpisuję, żeby mieć pretekst do odwlekania. A potem czytam, że robię to, żeby Buce dokuczyć. No nie, robię to dla siebie. Bogulince życzę jak najlepiej. Ona jest bardziej pretekstem. Smutne dla egocentrycznej Buni, ale tu raczej nikt nie żyje jej życiem.

Gość Kuzjeł
2 godziny temu, Gość Dr goźdź napisał:

A Pinecha to akurat zna z autopsji, bo sama jest no lifem, ktorego kafateria to cale zycie 😄 a na ostatnie zaczepki, ze spedza tu 24/h, zaczela mniej pisac, choc siedzi tu caly czas. Poszukaj sobie chlopa, biedaczyno.

Znalezienie "chłopa" jako rozwiązanie dla zabicia nudy w życiu🤦‍♀️ (bez obrazy Pinezko, ja absolutnie nie mam o Tobie takiego zdania 🙂) uwielbiam 😂

Gość Buczydlo

W multikinie np osoba z niepełnosprawnością ruchowa( kiedys działało to na 1 grupę tylko teraz  chyba nie musi być 1 grupa ale musi być 05-r) kupuje bilet ale jej opiekun wchodzi za darmo! Wiec nie wiem czego ona jeszcze oczekuje...  i w większości zniżek tak to działa niestety, niepełnosprawny płaci całość, polowe itd a opiekun ma darmo lub prawie darmo. Oczywiście tylko wtedy gdy jest z Tobą i ty wskażesz ze to twoj opiekun. Np w pkp: ty jako inwalida masz 37% żnizki a twoj opiekun 95%

Gość Dr goźdź
18 minut temu, niewinna czarodziejka napisał:

No cóż. To typowa fanka Buki. Karynka, która szczęście osiąga dopiero przy swoim Bejtku 😜

Nie jestem fanką buki, obejrzałam jakiś czas temu może z pół jej filmiku, totalnie neutralna dla mnie osoba 🙂 chlop raczej w celu zniwelowania samotności. No, albo kariera, samorozwój, cokolwiek! Siedzenie na kafeterii w dziesiatkach tematow i co gorsza, znajomosc kazdej vlogerki i jej zycia, genezy tego o czym opowiadają, wyglada dosc przerazajaco. Myślałam, że ona tylko tutaj siedzi a tu zonk, udziela się też w innych tematach. I co gorsza, wyglada mi na "specjalistke" jesli chodzi o znajomosc kazdego tematu 😂 taka grazyna w oknie number one, co wszystko o wszystkich wie. 

Gość gość

Za to ty znaczysz bardzo dużo, o, wielka penetratorko czyichś pieluszek, królowo "ironii", wysmakowanego żartu; wieszczko narodowa z kabaretowym zacięciem. Z pewnością Boguśka nie robi cały dzień nic innego, tylko sobie myśli: "Ale te szczekaczki dużo znaczą. O nie. Chyba przestanę kręcić". 

Pudło, bezdenna ... ko. Nie do mnie z tymi tekstami. Nawet nie ogarniasz, z czym do kogo. Różnicuj interlokutorów.

...Nie ma za co. W ramach pomocy nienadążającym.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Jezusa w to nie mieszaj 😛 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Lovdg napisał:

Żadna nowość. Dałmoszki zewsząd muszą być. Żeby było na paciaje.

Gość Aga
57 minut temu, niewinna czarodziejka napisał:

No cóż. To typowa fanka Buki. Karynka, która szczęście osiąga dopiero przy swoim Bejtku 😜

Haha, otoz to. Niewazne jaki, wazne by byl 🙂