Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniek

dance monkey

Polecane posty

Gość Hahahahh
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Ależ to przecież ty robisz - pełne wyszukanej ironii pociski ("hehehe gowno sraka w pieluszce"), taśma od przynajmniej miesiąca taka sama, a z tego co widzę, to od lat. Wyrocznia, specjalistka wielu dziedzin, m.in. czyichś relacji na odległość (Bartka i Boguśki), tajniki działania Boguśki mózgu również tu "analizujesz", czyli bełkoczesz komunały wzięte z prostackich obserwacji. I to właśnie takim jak ty, jak widać, nie można zwrócić uwagi. I to takie potworne prostaczki potem w życiu realnym nie umieją powiedzieć nic a nic. Bo brakuje narzędzi. Deficyty, zdarza się.

Nie wiem czy zarejestrowałaś, ale stanęłam po twojej stronie. Zacytowałaś mój wpis, i chyba go nie zrozumiałaś.

Gość Hela
12 minut temu, Gość Gość napisał:

PIERWSZY raz skomentowałam coś na tym forum, pierwszy. Czytam od miesiąca, z ciekawości. Teraz już mi się "ulało", bo patrząc na tak obrzydliwe, niskie, niegodne zachowania nie da się tego po prostu nie skomentować. Ale widzę, że paranoja rozwinięta do maksimum, żeby wśród anonimowych nicków doszukiwać się jakiejś powtarzalności postaci. Spoko. Przenikliwe komentatorki rzeczywistości, erudytki zaznajomione z rozpoznawaniem ludzi po składni, ekspertki od komentowania czyichś poczynań ("heheheh nasrała w pieluchę, hehehe ale duży nos"), sól tej ziemi, kwiat polskiej klasy średniej. Rzygać się chce, doprawdy. Mam nadzieję, że Anioł w końcu podejmie jakieś bardziej radykalne kroki, bo wolność słowa kończy się tam, gdzie zaczyna się krzywda - nawet pośrednia - drugiego człowieka. Wracajcie do kontemplowania czyjegoś kału i analizy składu pieluszek, bo w tym widać czujecie się doskonale. Jak świnia w błocie. Plebs.

Hmm. Czyli mogę podać Anioła do sądu za próbę zastraszania? Taka właśnie diabelska jest nasza anielica. Za pisanie prawdy chce pozywać. A swoją aktywności  zapomniała 😉 No cóż. 

Gość Bogumiła Prosięcka
12 minut temu, Gość gosc napisał:

Zapytaj buki kogo gnębiła a wtedy się dowiesz prawdy o swojej idolce ze skrzydłami z pieluch 🤷🏼‍♀️

🤣

Gość Gosc

Jak wrażenia po nowym wysrywie na YouTube? Moje spostrzeżenia są takie:

-ewidentnie szykuje powrót belta (vide ujęcia z łóżka, gadanie ciągle w liczbie mnogiej, a pamiętacie jak w pierwszych vlogach po mała mi Gate było tylko ja i ja, jakby nie było Bartka wcale, a przecież był). Ktoś mnie już ubiegł w tym spostrzeżeniu i słusznie, znaczy nie tylko ja to widzę 

- szumnie zapowiadane od pierwszych sekund vloga wspaniałe i ciekawe miejsce to... Knajpa sushi. No ale w sumie czego się po nich spodziewać jak nie żarcia. Ja nie wiem, komu ona chce zaimponować czy utrzeć nosa (może jednak ostrej?) tym pie.Przeniem o sosach i glonach. Serio, każdy normalny człowiek w miarę ogarnia, byl w knajpie, jadł sushi, dla nas to normalność, to dla kogo więc ten marny wykład? 

-powtarzanie się z braku tematów do gadania- "już to pokazywała na insta story ale muszę jeszcze raz", "już to mówiłam w innym vlogu ale jeszcze raz powiem"

-nuda, nuda i jeszcze raz nuda. 

-syf na biurku. W pewnym sensie rozumiem że tego sprzętu nie chowa za każdym razem, ale tam jest taki pierdzielnik, a ona to jeszcze z dumą pokazuje. 

-egoistka znowu trabi o sobie, że ona miała trudny czas przez Bartka pobyty w szpitalu i spędziła urlop (o zgrozo) na balkonie wyczekujac informacji o stanie zdrowia barta

No i widać, że mega długo się wraca na te ich peryferia, to już tak na marginesie- trochę współczuję, bo znam to z autopsji. 

Gość Guzik

Oho, jabba z ryżym na spotkaniu plują na kafeterianki 🤣🤣🤣🤣 Berni na Roksany poszedł?

Gość Babejaga

Wisienka na torcie to buheliada przy zmywaniu makijażu. Czekałam na tekst "no dobra, ja zaraz wskakuje w pizamke i idę spać" 

Gość gość
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Niewygodnego - wiem bo nosiłam 🙂 Niepraktycznego - wiem bo noszę regularnie. Zbyt kosztownego - bo mnie nie stać 🙂 Mogłabyś tak godzinę, wierzę.

Więcej kreatywności. Albo zniknij.

Gość gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

PIERWSZY raz skomentowałam coś na tym forum, pierwszy. Czytam od miesiąca, z ciekawości. Teraz już mi się "ulało", bo patrząc na tak obrzydliwe, niskie, niegodne zachowania nie da się tego po prostu nie skomentować. Ale widzę, że paranoja rozwinięta do maksimum, żeby wśród anonimowych nicków doszukiwać się jakiejś powtarzalności postaci. Spoko. Przenikliwe komentatorki rzeczywistości, erudytki zaznajomione z rozpoznawaniem ludzi po składni, ekspertki od komentowania czyichś poczynań ("heheheh nasrała w pieluchę, hehehe ale duży nos"), sól tej ziemi, kwiat polskiej klasy średniej. Rzygać się chce, doprawdy. Mam nadzieję, że Anioł w końcu podejmie jakieś bardziej radykalne kroki, bo wolność słowa kończy się tam, gdzie zaczyna się krzywda - nawet pośrednia - drugiego człowieka. Wracajcie do kontemplowania czyjegoś kału i analizy składu pieluszek, bo w tym widać czujecie się doskonale. Jak świnia w błocie. Plebs.

Klasyczny tekst typowej kafekury. Zbłąkana duszyczka w lokalnym darknecie 😛 

Gość Xxx
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Jak wrażenia po nowym wysrywie na YouTube? Moje spostrzeżenia są takie:

-ewidentnie szykuje powrót belta (vide ujęcia z łóżka, gadanie ciągle w liczbie mnogiej, a pamiętacie jak w pierwszych vlogach po mała mi Gate było tylko ja i ja, jakby nie było Bartka wcale, a przecież był). Ktoś mnie już ubiegł w tym spostrzeżeniu i słusznie, znaczy nie tylko ja to widzę 

- szumnie zapowiadane od pierwszych sekund vloga wspaniałe i ciekawe miejsce to... Knajpa sushi. No ale w sumie czego się po nich spodziewać jak nie żarcia. Ja nie wiem, komu ona chce zaimponować czy utrzeć nosa (może jednak ostrej?) tym pie.Przeniem o sosach i glonach. Serio, każdy normalny człowiek w miarę ogarnia, byl w knajpie, jadł sushi, dla nas to normalność, to dla kogo więc ten marny wykład? 

-powtarzanie się z braku tematów do gadania- "już to pokazywała na insta story ale muszę jeszcze raz", "już to mówiłam w innym vlogu ale jeszcze raz powiem"

-nuda, nuda i jeszcze raz nuda. 

-syf na biurku. W pewnym sensie rozumiem że tego sprzętu nie chowa za każdym razem, ale tam jest taki pierdzielnik, a ona to jeszcze z dumą pokazuje. 

-egoistka znowu trabi o sobie, że ona miała trudny czas przez Bartka pobyty w szpitalu i spędziła urlop (o zgrozo) na balkonie wyczekujac informacji o stanie zdrowia barta

No i widać, że mega długo się wraca na te ich peryferia, to już tak na marginesie- trochę współczuję, bo znam to z autopsji. 

Podobnie. Nuda na resorach 

Gość Gosc

Ahahah ledwo odpalam vloga, a tu taka tygrysica spod koca wyziera

Gość gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

PIERWSZY raz skomentowałam coś na tym forum, pierwszy. Czytam od miesiąca, z ciekawości. Teraz już mi się "ulało", bo patrząc na tak obrzydliwe, niskie, niegodne zachowania nie da się tego po prostu nie skomentować.

Łomatko, kafeteryjna dziewica... i dokonała samozdeflorowania 🤣

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Łomatko, kafeteryjna dziewica... i dokonała samozdeflorowania 🤣

Chwytakiem 🤮

Gość Wiosna

Przecież pisałyśmy że Bełtka nie ma no to musi o nim pogadać żeby udowodnić że nadal z nią jest :)

Gość gosc
25 minut temu, Gość Wiosna napisał:

Przecież pisałyśmy że Bełtka nie ma no to musi o nim pogadać żeby udowodnić że nadal z nią jest 🙂

No rocznica była w końcu 😝

Gość Gość

Obrzydliwy plebs. Będę pisać gdzie mi się podoba, a mówiąc, że "jak się nie podoba, to nie czytaj" robicie to samo, co Anioł, z którego się naśmiewacie traktując to jako nie-argument. Plebs. Nizina intelektualna i moralna.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Obrzydliwy plebs. Będę pisać gdzie mi się podoba, a mówiąc, że "jak się nie podoba, to nie czytaj" robicie to samo, co Anioł, z którego się naśmiewacie traktując to jako nie-argument. Plebs. Nizina intelektualna i moralna.

Odwróć to, obrzydliwy plebsie, nizino intelektualna i moralna. 

Będą pisać, gdzie im się podoba, a mówiąc, że ci się to nie podoba i "będziesz pisać gdzie ci się podoba" robisz to samo, co Anioł, którego bronisz traktując to jako nie-argument.

Gość Gość

Niestety w tę stronę to nie działa. Nie mam zamiaru jednak tłumaczyć elementarnej logiki komuś, kto naigrawa się z czyjejś higieny osobistej, nazywa kogoś potworem ze względu na niepełnosprawność i uważa, że nie robi nic złego.

Gość Gość

Test

Gość Gość

Elementarna logika 😂😂😂 ktoś ty poznał nowe słowa 🤣

Gość Gość
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Elementarna logika 😂😂😂 ktoś ty poznał nowe słowa 🤣

Dokładnie tak - rachunek predykatu. Ktoś tu chyba jest jeszcze prostszy, niż mu się wydaje ;) Przeczytaj jeszcze raz swoją "wypowiedź" - poprzednią.

Jestem zadowolona, że hejterki przenoszą się na inny (niestety, niedostępny im) obiekt, zawsze to trochę mniej jadu w stronę bohaterki tematu. Tańczycie jak wam się zagra, wielkie komentatorki. 

Gość Meg&Roger

Bunia bez mycia już pod kocem siedzisz i śmierdzisz?

Gość gosc

Onionek zapomniał hasła do konta? 😅 wraz ze zgniłą siostrą dywagował dziś kto w sobotę myje jabbe i wylicza bernienu czas na roksy

Gość gość
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Niestety w tę stronę to nie działa. Nie mam zamiaru jednak tłumaczyć elementarnej logiki komuś, kto naigrawa się z czyjejś higieny osobistej, nazywa kogoś potworem ze względu na niepełnosprawność i uważa, że nie robi nic złego.

Działa w obie, ogarnij to.

Gość rychu
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Działa w obie, ogarnij to.

czego wymagasz od ameby 🤷🏻‍♂️

Gość gość
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie tak - rachunek predykatu. Ktoś tu chyba jest jeszcze prostszy, niż mu się wydaje 😉 Przeczytaj jeszcze raz swoją "wypowiedź" - poprzednią.

Jestem zadowolona, że hejterki przenoszą się na inny (niestety, niedostępny im) obiekt, zawsze to trochę mniej jadu w stronę bohaterki tematu. Tańczycie jak wam się zagra, wielkie komentatorki. 

Nie pochlebiaj sobie. Nic nie znaczysz.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość rychu napisał:

czego wymagasz od ameby 🤷🏻‍♂️

W sumie racja. 

Gość Gość

Jak to jest? Buka narzekała na instastory, że nie dostała zniżki do kina, chociaż nie zajmuje fotela. A na ostatnim filmie widać, że zapłacili tylko za jeden bilet. Na drugim jest cena 0 zł.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Nie pochlebiaj sobie. Nic nie znaczysz.

Za to ty znaczysz bardzo dużo, o, wielka penetratorko czyichś pieluszek, królowo "ironii", wysmakowanego żartu; wieszczko narodowa z kabaretowym zacięciem. Z pewnością Boguśka nie robi cały dzień nic innego, tylko sobie myśli: "Ale te szczekaczki dużo znaczą. O nie. Chyba przestanę kręcić". 

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Za to ty znaczysz bardzo dużo, o, wielka penetratorko czyichś pieluszek, królowo "ironii", wysmakowanego żartu; wieszczko narodowa z kabaretowym zacięciem. Z pewnością Boguśka nie robi cały dzień nic innego, tylko sobie myśli: "Ale te szczekaczki dużo znaczą. O nie. Chyba przestanę kręcić". 

Kogo obchodzi Buka? Nie rozumiesz, że człowiek tu wpada, żeby sobie wziąć oddech od pracy. 

Gość Dr goźdź
39 minut temu, Pinezka napisał:

Dziewczyny, olać trolla 🙂 Przecież jej nie chodzi o jakąkolwiek wymianę poglądów, tylko o to, żeby sobie ulać trochę żółci, bo pewnie na co dzień jest biedną, pomiataną przez wszystkich szarą myszką, która boi się odezwać. To chociaż w sieci sobie popluje. Zupełnie jak nasz Onionek 😄

A Pinecha to akurat zna z autopsji, bo sama jest no lifem, ktorego kafateria to cale zycie 😄 a na ostatnie zaczepki, ze spedza tu 24/h, zaczela mniej pisac, choc siedzi tu caly czas. Poszukaj sobie chlopa, biedaczyno.