Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalalaaaa

Dobrze,ze nie che miec dzieci :) I tak bym sie nie nadawala na matke.

Polecane posty

Gość olalalaaaa

Poza tym to nie tylko wielka odpowiedzialnosc ale ile razy slyszalam,ze kobieta po ciazy sie zaczyna sypac.Nie wspominajac juz o tym,ze pochwa sie strasznie rozciaga po naturalnym porodzie.Mam 33 lata i mozecie mnie zhejtowac,ze cos ze mna nie tak :) Ja nie narzekam :)

Gość Gość

Każda bezdzietna kobieta jaką znam jest lekko walnieta. 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Każda bezdzietna kobieta jaką znam jest lekko walnieta. 

Jeszcze gorzej gdy są bezdzietne i bez faceta.

Gość olalalaaaaa

A ja znam wiele bezdzietnych kobiet i fajne oraz ogarniete z nich babki.Uwazam,ze nie ma na to reguly.

Gość Lolo

No tak, trudno zeby taki pustak ktory ciagle gada o wygladzie chcial miec dziecko. Lepiej przeciez pol dnia gnic przed lustrem i malowac ryja niz zmieniac pieluchy. Ale do czasu, kiedy juz nawet malowanie nie pomoze. Hehe. Ale mnie to cieszy, ze takie patrzace tylko na wyglad kiedys tragicznie zbrzydna i zaden nawet na nie nie splunie.

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Lolo napisał:

No tak, trudno zeby taki pustak ktory ciagle gada o wygladzie chcial miec dziecko. Lepiej przeciez pol dnia gnic przed lustrem i malowac ryja niz zmieniac pieluchy. Ale do czasu, kiedy juz nawet malowanie nie pomoze. Hehe. Ale mnie to cieszy, ze takie patrzace tylko na wyglad kiedys tragicznie zbrzydna i zaden nawet na nie nie splunie.

A ty jestes niezle toksyczna i wulgarna.Widac,ze przezywasz,bo ty tego nigdy nie doswiadczysz,jak to jest byc atrakcyjna i adorowana.Lepiej jest byc piekna za mlodu niz brzydka przez caly zycie.Hehe.

Gość gosc
9 minut temu, Gość Lolo napisał:

A ty jestes niezle toksyczna i wulgarna.Widac,ze przezywasz,bo ty tego nigdy nie doswiadczysz,jak to jest byc atrakcyjna i adorowana.Lepiej jest byc piekna za mlodu niz brzydka przez caly zycie.Hehe.

Gość Gość

Jako mężczyzna powiem, że potrafię po 5 minutach rozmowy wyczuć czy kobieta ma dziecko czy nie. Oczywiście mówię o takich 30 plus. Kobieta w pewnym wieku bez dziecka to nie kobieta. 

Gość Dyd

Mogę coś powiedzieć w temacie, gdyż dotknął mnie bezpośrednio. Moja pierwsza żona była piękna i jest pewnie dla obecnego facia. Byłem z nią 18 lat do jej 38 lat , czyli jej najlepszy czas. Nie chcieliśmy dzieci na początku , po 2/3 tego okresu ja dojrzałem do tego a ona nie. I rzeczywiście  tak to wygląda jak ta pani pisze tzn. jest ciągłe samouwielbienie, strach przed utratą tego co i tak straci, dla mnie jest to bardzo płytkie, na wskroś materialne. Rozstaliśmy się ugodowo zostawiłem jej źródło utrzymania, z którego korzysta teraz jej gach również. Korzystają z życia, jeżdżą na wczasy trzy razy do roku..Kuba, Bali itp., ale ja im nie zazdroszczę z perspektywy mojej tzn pieluch i odpowiedzialności. Czas odpowiedzi kto postąpił dobrze nadchodzi, choć jak mi się wydaje już teraz wiadomo jak to się skończy. Widać to szczególnie w miastach po paniach z pieskiem przelewających stracone uczucia macieżyńskie tam gdzie jeszcze mogą. Życie to nie mój inkubator przyjemności, to szlifowanie samego siebie , doskonalenie. Zatracenie się w uwielbieniu swej ziemskiej powłoki to nie jedyny cel życia. Tragedia ludzi jest nieumiejętność określenia celu w jakim znalazł się na Ziemi.

Gość Lola
23 minuty temu, Gość gosc napisał:

Wole byc brzydkim niepustakiem niz niebrzydkim pustakiem. Ty pustakiem jestes cale zycie a niedlugo tez skonczy sie twoja ladnosc. 33 lata czyli juz sie pewnie to zaczelo, zmarszczki, wypadanie wlosow itd, co to bedzie kolo 40. Czy moze byc cos gorszego niz brzydki pustak?? A jesli chodzi o adorowanie to najlepiej zmakuje jak ktos adoruje cie ze wzgledu na charakter. Ty raczej nigdy tego nie doswiadczylas a ja kilka razy. Na ciebie lecieli tylko ze wzgledu na wyglad, wiec nie masz czym chwalic.

Gość Lola

Smakuje mialo byc xD

Gość gość
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jako mężczyzna powiem, że potrafię po 5 minutach rozmowy wyczuć czy kobieta ma dziecko czy nie. Oczywiście mówię o takich 30 plus. Kobieta w pewnym wieku bez dziecka to nie kobieta. 

Kobieta bez tyłka to też nie kobieta .

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Lola napisał:

Wole byc brzydkim niepustakiem niz niebrzydkim pustakiem. Ty pustakiem jestes cale zycie a niedlugo tez skonczy sie twoja ladnosc. 33 lata czyli juz sie pewnie to zaczelo, zmarszczki, wypadanie wlosow itd, co to bedzie kolo 40. Czy moze byc cos gorszego niz brzydki pustak?? A jesli chodzi o adorowanie to najlepiej zmakuje jak ktos adoruje cie ze wzgledu na charakter. Ty raczej nigdy tego nie doswiadczylas a ja kilka razy. Na ciebie lecieli tylko ze wzgledu na wyglad, wiec nie masz czym chwalic.

Piszesz tak jakbys mnie znala ? Znasz mnie,ze wiesz na co lecieli faceci,ktorym sie podobalam ? Naprawde myslisz,ze tylko na wyglad ? To malo wiesz moja droga.Wyobraz sobie,ze mozna byc i atrakcyjna i miec bogate "wnetrze".Ale ty raczej zbyt bogatego tego wnetrza nie masz,sadzac juz po twoich naszpikowanych zloscia i frustracja wpisach.

Gość Gość

Takie kobiety na starość są bardzo zgorzkniale. 

Gość Lola
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Piszesz tak jakbys mnie znala ? Znasz mnie,ze wiesz na co lecieli faceci,ktorym sie podobalam ? Naprawde myslisz,ze tylko na wyglad ? To malo wiesz moja droga.Wyobraz sobie,ze mozna byc i atrakcyjna i miec bogate "wnetrze".Ale ty raczej zbyt bogatego tego wnetrza nie masz,sadzac juz po twoich naszpikowanych zloscia i frustracja wpisach.

A ty widzialas te kobiety ktore wysmiewasz,? piszac ze sa brzydkie i zazdroszcza ci super urody.. wrzuc swoja fotke to ocenimy. Wiadomo ze tego nie zrobisz bo pewnie brzydula z ciebie ktora probuje sie w necie dowartosciowac.

Gość Haha
1 godzinę temu, Gość olalalaaaa napisał:

Poza tym to nie tylko wielka odpowiedzialnosc ale ile razy slyszalam,ze kobieta po ciazy sie zaczyna sypac.Nie wspominajac juz o tym,ze pochwa sie strasznie rozciaga po naturalnym porodzie.Mam 33 lata i mozecie mnie zhejtowac,ze cos ze mna nie tak 🙂 Ja nie narzekam 🙂

Głupoty moja jest cissniutka no chyba że masz mikrofiutka:)

Gość gosc
8 minut temu, Gość Lola napisał:

A ty widzialas te kobiety ktore wysmiewasz,? piszac ze sa brzydkie i zazdroszcza ci super urody.. wrzuc swoja fotke to ocenimy. Wiadomo ze tego nie zrobisz bo pewnie brzydula z ciebie ktora probuje sie w necie dowartosciowac.

Gdzie ja tak napisalam ? Mylisz mnie z kims i niepotrzebnie rzucasz sie jak wsza na grzebieniu.

Gość Lolo
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Gdzie ja tak napisalam ? Mylisz mnie z kims i niepotrzebnie rzucasz sie jak wsza na grzebieniu.

Latwo poznac po stylu pisania. Kazdy twoj temat latwo rozpoznac. Ciagle pierdzielenie o wygladzie i jak to wszyscy ci zazdroszcza. Ciekawe tylko dlaczego zaden jeszcze tej superpieknosci nie zrobil dziecka.. XD tylu adoratorow i zadnemu sie nie udalo.. Moze byli zbyt malo urodziwi 😄😄

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Lolo napisał:

Latwo poznac po stylu pisania. Kazdy twoj temat latwo rozpoznac. Ciagle pierdzielenie o wygladzie i jak to wszyscy ci zazdroszcza. Ciekawe tylko dlaczego zaden jeszcze tej superpieknosci nie zrobil dziecka.. XD tylu adoratorow i zadnemu sie nie udalo.. Moze byli zbyt malo urodziwi 😄😄

A co ma piernik do wiatraka ? Nastepna osoba,ktora nie potrafi zrozumiec,ze nie kazda kobieta ma instynkt macierzynski.

Gość Smak gumy

Tylko dobra guma i solidne gumowanie na komisariacie czynią cuda. Musisz poznać smak gumy na milicji. Lać gumą ile wejdzie i zrobić lewatywę gumową gruszką. Przegumować całą Polskę — od morza do Tatr. Lać zimnym końcem.

Gość the show.....

nie chcesz mieć dzieci ponieważ się nie nadajesz na posiadanie dzieci i płeć przeciwna instyktownie wyczuwa chuujowe geny, poza tym jesteś pedałem więc jaka matka 😄