Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sówka1313

Witam przy tłustym czwartku ile pączków dziś zjecie

Polecane posty

Ja planuję spożyć jednego góra dwa, z lukrem. Właśnie facet poszedł do sklepu. Póki co piję sok z kiszonych buraków

Ja uwielbiam, ale jadam bardzo rzadko, dziś trzeba zjeść żeby się darzyło w nowym roku czy jakoś tak

Ja zjadlam jednego i wiecej nie zjem, mam w planach jeszcze zrobic faworki dla meza, bo je uwielbia. 

Ja tez uwielbiam ale jadam rzadko a dzis okazja.U mnie nie ma tradycji tlustego czwartku, za to we wtorek przed Popielcem maja bulki maslane z dzemem i bita smietana, brzmi dziwnie ale naprawde dobre.Wiec dzisiaj sobie zjem po polsku paczki 2 duze i 2 male zamiast sniadania i obiadu a we wtorek te drozdzowke z kremowka

Jeszcze nie zjadłam żadnego, ale jednego na pewno zjem:) 

i wariat kupił 4 pączki i 2 donuty. Zjadłam jednego pączka i pół donuta, reszta jego. 

Dziewczyny, a moze ktoras z Was wie jak zrobic takie mieciutkie, puszyste faworki? Moja tesciowa takie robila, niestety nie zdazylam wziac przepisu. 

Dziewczyny, a moze ktoras z Was wie jak zrobic takie mieciutkie, puszyste faworki? Moja tesciowa takie robila, niestety nie zdazylam wziac przepisu. 

Z ciasta drożdzowego

Ja uwielbiam, ale jadam bardzo rzadko, dziś trzeba zjeść żeby się darzyło w nowym roku czy jakoś tak

No wierzę w zabobony 

Pączka ani jednego jeszcze, ale robiłam faworki i wszystkie je zjadłam. Cały talerz więc nie wiem czy zmieszczę jeszcze pączka. Sama będę jak pączek wkrótce.

Wpisz sobie w internet hasło pod tytułem szybkie, smaczne faworki. Dużo jest propozycji i ja z nich korzystam gdy coś gotuję.

Czekam na ten dzień cały rok, dla mnie to poprostu ulubione święto w roku, lepsze niż urodziny 🙂 dzien paczka - póki co zjadłam 3 ale pewnie to nie koniec , paczki jadam rzadko bo raczej stawiam na zdrowe jedzenie ale uwielbiam je i dziś jest dzień kiedy zapominam co to inne jedzenie, tyłka paczki i kawa. *_*

Ja już dziś dwa zjadłam, ale myślę, że to nie koniec 😁 w końcu dzień święty trzeba świecić 🤷😁

Usmażyłam 30 domowych pączków z dzemem 100% owoców z łowicza, wszystkie się rozeszły, w domu i w pracy 😉