kwiatann 0 Napisano Sierpień 6, 2020 Witajcie, mam 34 lata, jestem matką dwóch córeczek, żoną kochanego faceta, właścicielką doga niemieckiego i dwóch kotów Jakiś czas temu borykałam się z nadwagą. próbowałam różnych diet, z różnym rezultatem. Czasem coś się schudło, ale zaraz po zakończeniu diety pojawiał się efekt jojo W końcu postanowiłam zainwestowac w siebie i trafiłam na super Program Zdrowego Odżywiania. Schudłam 8 kg, teraz jem zdrowo i kolorowo, głodna nie chodzę, jestem pełna energii. Jesli jesteś zainteresowany moją metodą zapraszam Walczymy! Cały czas o lepsze jutro, o piękną sylwetkę, o większą pewnośc siebie!!! Jeśli macie ochotę zacząc ze mną od 10 sierpnia - 7 dniową dietę detox i przyjąć wyzwanie 120 dni walki w Programie Zdrowe Odżywianie, to zapraszam na mojego fanpage (zostaw wiadomosc): na facebooku Zyj szczupło, zdrowo i kolorowo lub odezwijcie się na maila annamularczykszeniawska@gmail.com lub napiszcie tu na forum, ze macie ochotę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach