ania H99 603 Napisano Sierpień 19, 2020 napiszcie tutaj wasze ulubione diety? dlaczego takie? ile schudłyście na nich? i co możecie doradzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatann 0 Napisano Sierpień 19, 2020 Dieta jako zmiana mysli o jedzeniu. Schudlam 10 kg i trzymam wage. Jem zdrowo, często, bardzo smacznie. Mam 1-2 dni w tygodniu nagrody, gdzie nie ograniczam sie jakos bardzo w wyborze dan. Zawsze wracam na dobre tory i waga nie rosnie. Lepsza sylwetke zyskalam nie tylko ja ale i cala moja rodzina. Chetnie podziele sie swoimi przepisami i menu tygodniowym, dajvie znac kto chetny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chłop Muzyczny 0 Napisano Sierpień 22, 2020 Dzikie rośliny, ale jadalne. Od szyszek sosny do jasnoty białej i pokrzywy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania G 84 1 Napisano Wrzesień 30, 2020 Ja polecam aloes do picia. Ok kwietnia - 8 kg, i brak ochoty na słodycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach