Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katrinaok

Czy spotkaliscie sie z czyms takim ? Facet nie moze trafic....

Polecane posty

Hej! Nie mam duzego doswiadczenia, bo obecny jest  moim 3 partnerem ; 

Chcialam zapytac, moze ktoras z Was miala  podobna sytuacje lub slyszala o tym.Wiem,ze nie ten dzial ale wydaje mi sie, ze jest tu wiecej ludzi.

Ostatnio doszlo do stosunku i ... facet  po pierwsze gdzies tam stukal o boki pochwy. Przez bielizne pomacal wargi sromowe, srodek tam blizej dolu ale gdy zdjelismy bielizne ( zapewniam,ze z moja budowa wszystko ok ) uderzal penisem ponizej warg ,gdzies w pachwine, potem juz probowal wejsc do pochwy gdy go zlapalam i pokierowalam gdzie i ...tez nie mogl . Niby nie jest prawiczkiem. To zreszta byloby dziwne bo jest smialy, ma ponad 30lat, jest ustawiony i na pewno jakas dziewczyna by sie znalazla -skoro do mnie zagadal to do innej tez by mogl.W pokoju bylo dosc jasno . Wiec o co chodzi ?  Macie pomysly ?

No już tak nie przeżywaj. Faceci nie mają na dole dodatkowych oczu. W niektórych pozycjach łatwiej trafić, w innych trudniej. Może był też zestresowany jeśli to wasze pierwsze igraszki. Następnym razem powyginaj się trochę, poprzesuwaj żeby ułatwić zadanie. 

1 godzinę temu, katrinaok napisał:

Wiec o co chodzi ?  Macie pomysly ?

Nie mam bladego pojęcia. Nawet w zupełnej ciemności jest to łatwe jak zabawa w chowanego. Może sprawia mu przyjemność takie tycanie?

Hmm 

Możliwe że zła pozycja penisy są z reguły lekko wygięte do góry czasem w dół i na boki 😅 a ty miałaś pecha spx są metody poprawy komfortu.. ja bym tak zrobił 😅

3 godziny temu, Solanka napisał:

No już tak nie przeżywaj. Faceci nie mają na dole dodatkowych oczu. W niektórych pozycjach łatwiej trafić, w innych trudniej. Może był też zestresowany jeśli to wasze pierwsze igraszki. Następnym razem powyginaj się trochę, poprzesuwaj żeby ułatwić zadanie. 

Taa, oni mają oczy tam gdzie chcą 😂

Dnia 24.09.2020 o 19:33, oinkss napisał:

Mhm ciekawe to nie mialam takiej sytuacji tylko raz facetowi nie moglo stanac bo byl gayem to jsk uprawialismy sex to zamykal oczy i trzepal sb wyobrazajac se cristiano ronaldo. Ciekawe przezycie.

😂😂😂

Raz że doświadczenie u faceta żadne.... zdarzają się oryginały cudaki.. niech se latarka poświeci..jak można nie trafić..