Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serduszko7

Gdzie kupić porządną ...enkę na wesele?

Polecane posty

Na allegro wszystko z poliestru 😞 gdzie kupić ...enkę z bawełny, wiskozy itp, byle nie poliester. Na ostatnim weselu miałam ...enkę z poliestru i to był koszmar, ciężko było ją wyprasować, a cena nie taka mała bo ponad 200 zł 😞

11 minut temu, serduszko7 napisał:

Czemu jest blokowane słowo s,u,k,i,e,n,k,a 😄

bo uważa słowo za pochodne od s.u.k.a 😄 

A co do kiecki, to możesz poszukać outletów online, albo stron polskich producentów odzieży (ja jeszcze w ciąży kupiłam przez allegro ze sklepu malazabka.pl ale krój na tyle uniwersalny, że noszę do teraz i w ogóle nie wygląda na ciążową).

17 minut temu, serduszko7 napisał:

gdzie kupić ...enkę z bawełny, wiskozy itp, byle nie poliester.

Jest taka Polska firma z Podlasia. De Facto. Poszukaj w Google. Zawsze podobały mi się ich propozycje. Jakościowo i wzorniczo. Ogromny wybór. Mojej byłej też zawsze się podobały.

Gość pari
43 minuty temu, serduszko7 napisał:

Na allegro wszystko z poliestru 😞 gdzie kupić ...enkę z bawełny, wiskozy itp, byle nie poliester. Na ostatnim weselu miałam ...enkę z poliestru i to był koszmar, ciężko było ją wyprasować, a cena nie taka mała bo ponad 200 zł 😞

...enki z poliestru raczej nie powinny się gnieść. Z bawełny czy wiskozy jak najbardziej gniotą się. Za to są bardzo przewiewne. Przed zakupem proponuję wziąć materiał ...enki w rękę i go ścisnąć i zobaczyć czy się mocno gniecie

35 minut temu, Nemetiisto napisał:

Jest taka Polska firma z Podlasia. De Facto. Poszukaj w Google. Zawsze podobały mi się ich propozycje. Jakościowo i wzorniczo. Ogromny wybór.

Potwierdzam 🙂 

Zaglądnij na vinted, ludzie sprzedają używane i nowe rzeczy, również z metką.