TwojaMuuza 875 Napisano Grudzień 31, 2020 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Grudzień 31, 2020 2 minuty temu, TwojaMuuza napisał: A Tobie co tak wesoło. Było pite! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Grudzień 31, 2020 12 minut temu, Nemetiisto napisał: Ale zobacz ile to ma zalet! Idziesz spać kiedy chcesz. Tańczysz jak masz ochotę. Jak nie masz to nie i nikt Ci nie marudzi. Jesz co chcesz i nikt nie proponuje żeby spróbować jeszcze czegoś. Same zalety. Ja tylko karmię, przebieram i zmieniam pampersy. Nawet z synem nie mogę pogadać,bo jest u wujka (nawet nie u ojca bo ten pierwszy choooj nawet alimentów nie płaci tak syna kocha) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 31, 2020 2 minuty temu, Vip napisał: Ja tylko karmię, przebieram i zmieniam pampersy. Spróbuj dostrzec dobre strony. Masz zajęcie. Nie nudzisz się. Z nikim nie musisz się kłócić. Same pozytywy. Syn przecież nie pojechał do wujka na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Grudzień 31, 2020 4 minuty temu, Nemetiisto napisał: Spróbuj dostrzec dobre strony. Masz zajęcie. Nie nudzisz się. Z nikim nie musisz się kłócić. Same pozytywy. Syn przecież nie pojechał do wujka na zawsze. No właśnie niestety w tej chwili ten padalec wrócił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Grudzień 31, 2020 59 minut temu, lonelyman napisał: A Tobie co tak wesoło. Było pite! Nieee, tylko troszkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach