Ada90 2 Napisano Styczeń 22, 2021 Ci którzy jeszcze mają dziadków niech nie zapominają złożyć dziś życzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 22, 2021 Ja nie mam ,ale chętnie zloze życzenia dziadkom na całym świecie. A zatem zdrowia dziadkowie!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 22, 2021 Przed chwilą, BoniBluBąbel napisał: Wczoraj widzialas ich na cmentarzu. Hahaha, wczoraj miałam czarny humor, dzis mam kolorowy;) Jestem kobietą;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 22, 2021 Też jestem kobietą i aż takich skoków zachowań nie posiadam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 22, 2021 1 minutę temu, BoniBluBąbel napisał: To wiele wyjaśnia. No a co BluBeBe ? Od rana na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 22, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Też jestem kobietą i aż takich skoków zachowań nie posiadam Bo jestes nuudna jak flaki z olejem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 22, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Bo jestes nuudna jak flaki z olejem. A no to nie wiedziałam że aż tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 22, 2021 33 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Wahania wahaniami ale to było zwyczajnie wredne O jej bo jestem wredna, juz czas;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach