narcystycznyorzel 0 Napisano Luty 21, 2021 Mój problem polega na tym że nie mam żadnej odskoczni, w tym znajomych. Czasami czuje się ze sobą dość źle i nie robię rzeczy które powinienem robić zamiast tego moje myśli ,,myślą" o tym żeby coś zrobić gdzieś się rozerwać, ale nie mam gdzie. Jeszcze w przeszłości wyprowadziłem się z domu poszedłem potem na studia które po czasie rzuciłem więc zaczęłem mieszkać sam, daleko od rodzinnego domu z nadzieją że w ten sposób znajdę jakiś znajomych i się odnajdę w życiu, jednak po kilku dniach samotnego siedzenia w pokoju gdy wracam do Siebie od rodziców, zawsze nawraca ten sam problem - uczucia jakbym czegoś potrzebował ,ale sam nie wiem i nie rozumiem co to do końca jest. Napewno chciałbym mieć jakiś znajomych w swoim typie z którymi mógłbym pogadać, rozerwać się, no nie chce mówić jakie ciężkie jest przebywanie przez lata tylko z rodzicami i z ludźmi ze starszego pokolenia, bo tylko na takich głównie trafiam, zapominając jak wygląda świat ludzi w moim pokoleniu. Dodam że mam na FB kilka tysięcy znajomych i mój messenger od długiego czasu jest pusty i jakbym ,,nie istniał" . Potrzebuję pomocy czy doświadczenia od innych osób które mogą popatrzyć na to z innej perspektywy dając mi w ten sposób wzór do przemyśleń i wprowadzania zmian w swoim życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merkaba 13 Napisano Luty 24, 2021 idz do zakonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 24, 2021 3 godziny temu, merkaba napisał: idz do zakonu Tak, idź. Będziesz mógł zabawiać się z chłopakami pod kołderką i zapomnisz w ogóle o FB. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Luty 24, 2021 zajmij sie czymś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narcystycznyorzel 0 Napisano Luty 28, 2021 Dnia 24.02.2021 o 22:10, Nemetiisto napisał: Tak, idź. Będziesz mógł zabawiać się z chłopakami pod kołderką i zapomnisz w ogóle o FB. Chyba nie znasz mojej orientacji że takie rzeczy wypisujesz, kolego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 28, 2021 50 minut temu, narcystycznyorzel napisał: Chyba nie znasz mojej orientacji że takie rzeczy wypisujesz, kolego Twoja orientacja nie ma w tej sytuacji żadnego znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narcystycznyorzel 0 Napisano Marzec 2, 2021 Dnia 28.02.2021 o 18:50, Nemetiisto napisał: Twoja orientacja nie ma w tej sytuacji żadnego znaczenia. Dla mnie ma, bo zabrzmiało to jak jakiś pocisk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freja 15 Napisano Marzec 11, 2021 Dnia 21.02.2021 o 16:43, narcystycznyorzel napisał: Mój problem polega na tym że nie mam żadnej odskoczni, w tym znajomych. Czasami czuje się ze sobą dość źle i nie robię rzeczy które powinienem robić zamiast tego moje myśli ,,myślą" o tym żeby coś zrobić gdzieś się rozerwać, ale nie mam gdzie. Jeszcze w przeszłości wyprowadziłem się z domu poszedłem potem na studia które po czasie rzuciłem więc zaczęłem mieszkać sam, daleko od rodzinnego domu z nadzieją że w ten sposób znajdę jakiś znajomych i się odnajdę w życiu, jednak po kilku dniach samotnego siedzenia w pokoju gdy wracam do Siebie od rodziców, zawsze nawraca ten sam problem - uczucia jakbym czegoś potrzebował ,ale sam nie wiem i nie rozumiem co to do końca jest. Napewno chciałbym mieć jakiś znajomych w swoim typie z którymi mógłbym pogadać, rozerwać się, no nie chce mówić jakie ciężkie jest przebywanie przez lata tylko z rodzicami i z ludźmi ze starszego pokolenia, bo tylko na takich głównie trafiam, zapominając jak wygląda świat ludzi w moim pokoleniu. Dodam że mam na FB kilka tysięcy znajomych i mój messenger od długiego czasu jest pusty i jakbym ,,nie istniał" . Potrzebuję pomocy czy doświadczenia od innych osób które mogą popatrzyć na to z innej perspektywy dając mi w ten sposób wzór do przemyśleń i wprowadzania zmian w swoim życiu. nie masz znajomych ze wzgledu na swoj nick? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach