Barbaraa 3 Napisano Luty 24, 2021 Dziwne to, ale moj mąż dziennie jeździ do swojej mamy na obiad mimo iż ja gotuje. Czeka na niego male dziecko, a on zaraz po pracy do mamy na obiad.. A wieczorem, gdy coś oglądamy, jego mama zaczyna z nim pisac wiadomości. Pisze z nim cokolwiek, ale żeby pisać. To normalne, żeby teściowa i mój mąż tak się zachowywali? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamana7 24 Napisano Luty 24, 2021 Nie to nie jest normalne. Nie odciął pępowiny a jego mamusi to pewnie odpowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Luty 24, 2021 1 godzinę temu, Barbaraa napisał: Dziwne to, ale moj mąż dziennie jeździ do swojej mamy na obiad mimo iż ja gotuje. Czeka na niego male dziecko, a on zaraz po pracy do mamy na obiad.. A wieczorem, gdy coś oglądamy, jego mama zaczyna z nim pisac wiadomości. Pisze z nim cokolwiek, ale żeby pisać. To normalne, żeby teściowa i mój mąż tak się zachowywali? Jak najbardziej normalne... mamusia jest jego partnerką... A jaką Ty masz rolę? Nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madalene1711 18 Napisano Luty 24, 2021 2 godziny temu, Skb napisał: Jak najbardziej normalne... mamusia jest jego partnerką... A jaką Ty masz rolę? Nie wiem. Jak to jaką? Urodzić dziecko, wyprać i posprzątać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Luty 24, 2021 5 minut temu, madalene1711 napisał: Jak to jaką? Urodzić dziecko, wyprać i posprzątać. Masz na myśli taki nowy rodzaj służby. Można jeszcze dodać gotować i nie odzywać się nie pytanej... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach