downhiil 88 Napisano Kwiecień 22, 2021 normalnie miałem wahania nastrojów i mnóstwo agresji a teraz jestem oaza spokoju 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Kwiecień 22, 2021 2 minuty temu, downhiil napisał: normalnie miałem wahania nastrojów i mnóstwo agresji a teraz jestem oaza spokoju Czym ta Twoja agresja się przejawiała bo tu jesteś potulny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 Cukier samo zuo. Wogle to ja żem myślę, iż czeba zrezygnować ze szystkiego w tym życiu i czerpać energię ze słońca jedynie. Amen. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Kwiecień 22, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Cukier samo zuo. Wogle to ja żem myślę, iż czeba zrezygnować ze szystkiego w tym życiu i czerpać energię ze słońca jedynie. Amen. A że mało słońca u nas stąd pewnie te wahania nastroju i odstawienie cukru tu nie pomoże na dłuższą metę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 Cukier krzepi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 22, 2021 7 minut temu, Lilys napisał: Czym ta Twoja agresja się przejawiała bo tu jesteś potulny. różnymi rzeczami, częsta irytacja zły nastrój, kłótliwośc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Kwiecień 22, 2021 Od zawsze wiadomo ,że dzieciom po cukrze odbija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 Nie zapomnij o eliminacji laktozy, glutenu, a także powietrza i wody z diety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Kwiecień 22, 2021 16 minut temu, downhiil napisał: różnymi rzeczami, częsta irytacja zły nastrój, kłótliwośc Wiesz dobrze ze nie cukier tu problemem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 22, 2021 1 minutę temu, Lilys napisał: Wiesz dobrze ze nie cukier tu problemem. jeszcze moje nieszczęście życie, ale ogarnę sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Kwiecień 22, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: jeszcze moje nieszczęście życie, ale ogarnę sie Życie masz jedno, sam decydujesz jak je przeżyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 22, 2021 6 minut temu, Lilys napisał: Życie masz jedno, sam decydujesz jak je przeżyjesz różne rzeczy mają na to wplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Kwiecień 22, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: różne rzeczy mają na to wplyw Jasne ale zawsze masz możliwość wyboru w którą stronę iść a nie czekać co tam spadnie na Ciebie przypadkowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 22, 2021 I jak Ci idzie rzucanie cukru? Ciągnie Cię bardzo do słodkiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach