Sandra36 5 Napisano Kwiecień 28, 2021 Czy wiek zobowiązuje do zakochania jaki jest najlepszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Kwiecień 28, 2021 Po co ci to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Kwiecień 28, 2021 1 minutę temu, 2libed napisał: raczej nie mimo że technicznie to możliwe, po prostu w tym wieku już nie ma w kim Zawsze można się zakochać w tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Kwiecień 28, 2021 W naszym wieku to chyba zostaje już tylko zimna kalkulacja i rozsądek. Może z czasem przyjdzie miłość. Chociaż niektórym zdarza się, więc chyba wszystko możliwe dojrzaly mózg chyba jednak nie robi takich psikusów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Kwiecień 28, 2021 Wszystkie się czają na 2libed. Nie warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Kwiecień 28, 2021 Nie ma terminu na miłość i w każdym wieku można się zakochać ale warunkiem jest spotkać połóweczke jabłka która równie poszukuje ciepła, szczęścia czy gorących chwil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Kwiecień 28, 2021 3 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Żebyś się kiedy mocno nie zdziwił bo zamiast wnuków będziesz własne dzieci bawił Będzie rodzicem i jednocześnie dziadkiem 2w1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Kwiecień 28, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: Niestety znam takie dwa przypadki Myślę że coraz więcej takich przypadków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Kwiecień 28, 2021 19 minut temu, duży ogórek napisał: Koniec płodności u kobiet. Jedynie dopalacze hormonalne jeszcze. Ja jestem wpadką w takim wieku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Kwiecień 28, 2021 13 minut temu, duży ogórek napisał: Będą małe szynszylki Chyba korniszonki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Kwiecień 28, 2021 3 minuty temu, duży ogórek napisał: Korniszonek na pewno będzie, ciekawe czy jej ta wizja 6 cioraczków pasuje. Nie. Ja jej jedno proponowałem i odmówiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 28, 2021 5 godzin temu, Sandra36 napisał: Czy wiek zobowiązuje do zakochania jaki jest najlepszy? Nie ma takiej reguły i nigdy nie było.Jeśli dwie osoby chcą być ze sobą, to nic ich nie powstrzyma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 255 Napisano Kwiecień 28, 2021 Tak, można w kimś młodszym i nieodpowiednim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandra36 5 Napisano Kwiecień 30, 2021 Napewno z rozsądku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach