deceptywna 129 Napisano Czerwiec 19, 2021 18 minut temu, Aeteryczna napisał: Jej instagram to jest pocieszny. Najpierw dziwacznie pozuje do zdjęć, byle tylko pokazać, że buty sportowe to nie byle co, tylko Hermes, a potem chwali się, że córce na urodzinowym party serwowała sushi i drinki bezalkoholowe. Serio ? Wszystko musi być wyjątkowe i na poziomie, nawet "marshmellows" zamiast zwykłych marshmallows (wiem, każdemu zdarzy się literówka) Ona w ogóle jest na bakier z językiem. Zamiast „ludziom” mówi „ludzią”. A jak już wtrąca anglicyzmy to tez bez konsekwencji, ostatnio z uporem maniaczki pisała o decyzjach „biznessowych”. Jak już to businessowych, albo biznesowych, jesli już chce to spolszczyć. I tak Hermes musi być na pierwszym planie. Ehh te aspiracje do influenserek z milionem zasięgów. Ja to współczuje jej mężowi, bo koleżanki w pracy na bank obgaduja jej wygłupy w necie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deceptywna 129 Napisano Czerwiec 19, 2021 1 godzinę temu, Evvita124 napisał: Nie wiem czy zauważyłyście, ale do nazwy kanału znowu wróciła fortissima. Cóż tyle inwestycji w kanał a suby za bardzo nie chcą iść w górę. chyba od kłótni stanęły w miejscu, wiec trzeba podkręcić klikalność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktos 158 Napisano Czerwiec 19, 2021 1 godzinę temu, deceptywna napisał: Ona w ogóle jest na bakier z językiem. Zamiast „ludziom” mówi „ludzią”. A jak już wtrąca anglicyzmy to tez bez konsekwencji, ostatnio z uporem maniaczki pisała o decyzjach „biznessowych”. Jak już to businessowych, albo biznesowych, jesli już chce to spolszczyć. I tak Hermes musi być na pierwszym planie. Ehh te aspiracje do influenserek z milionem zasięgów. Ja to współczuje jej mężowi, bo koleżanki w pracy na bank obgaduja jej wygłupy w necie. Z tym spolszczaniem masz racje! Mnie razi wszechobecny "plus sajz" (w wymowie). Co to za potworek? Albo "plas sajz" albo plus rozmiar. Badzmy konsekwentni a nie jedno slowo wymawiane po polsku a drugie po angielsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aeteryczna 1196 Napisano Czerwiec 20, 2021 16 godzin temu, deceptywna napisał: Ona w ogóle jest na bakier z językiem. Zamiast „ludziom” mówi „ludzią”. A jak już wtrąca anglicyzmy to tez bez konsekwencji, ostatnio z uporem maniaczki pisała o decyzjach „biznessowych”. Jak już to businessowych, albo biznesowych, jesli już chce to spolszczyć. I tak Hermes musi być na pierwszym planie. Ehh te aspiracje do influenserek z milionem zasięgów. Ja to współczuje jej mężowi, bo koleżanki w pracy na bank obgaduja jej wygłupy w necie. A jest to tym bardziej dziwnie, że Anka dość swobodnie posługuje się j.amgielskim, co można było zauważyć na kanale Anna in Warsaw. 15 godzin temu, Ktos napisał: Z tym spolszczaniem masz racje! Mnie razi wszechobecny "plus sajz" (w wymowie). Co to za potworek? Albo "plas sajz" albo plus rozmiar. Badzmy konsekwentni a nie jedno slowo wymawiane po polsku a drugie po angielsku. Masz racje, że to koszmarek językowy, ale tak mocno to weszło do języka, że już przywykłam. Z drugiej strony, razi mnie, jeśli ktoś jak np Call Me Blondiee, wraca angielskie zwroty z silnym akcentem, żeby pokazać, że ona "umi w angielski". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaaaanna 179 Napisano Czerwiec 20, 2021 kolejny filmy bedzie o jakiejs kawalerce albo o torebkach na sprzedaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach