Gość888 366 Napisano Marzec 20, 2022 Zostaliśmy zaproszeni z mężem do kuzynki na parapetówkę z racji wprowadzenia się do nowo wybudowanego domu. I za bardzo nie mam pomysłu na prezent. Może macie jakieś fajne pomysły? Myślałam może o skrzynce na klucze, ale co jeszcze to nie mam pojęcia. Doradźcie proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4259 Napisano Marzec 20, 2022 Wstrzymałabym się z elementami wystroju, bo nie wiadomo, czy styl tego gadżetu będzie pasował do wnętrza.. może roślinę doniczkową? Jakaś duża palma czy monstera, o ile lubią rośliny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejka06 0 Napisano Marzec 25, 2022 Szczerze to i ja bym nie podjęła się zakupu takiego prezentu. Ja zawsze staram się kupić coś uniwersalnego, co będzie pasować do każdego stylu i każdej aranżacji. Wczoraj właśnie wybierałam taki prezent dla koleżanki i postawiłam na poduszki dekoracyjne. Zajrzyj jak chcesz do scandicsofa.pl, mają spory wybór i naprawdę są śliczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
durla 0 Napisano Marzec 30, 2022 Najlepiej zapytaj osobę, do której idziesz na parapetówkę, co chce dostać. Bo myślę, że nie potrzebne jej będą dwa żelazka czy z 10 kompletów ręczników. Na pewno chętnie Ci odpowie, czego potrzebuje w nowym domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiapereira 0 Napisano Kwiecień 10, 2022 Kwiatek doniczkowy, który nie jest wymagający (nie każdy ma rękę), to zawsze świetny pomysł Może coś sezonowego, co można schować, gdy akurat nie będzie pasować do wystroju - ja na przykład dostałam misę = połówkę arbuza z oferty Home&You, piękna, bardzo pojemna, ale bardzo "na lato". Albo filiżanki dla dwojga, np. do espresso? Przy okazji zakupów z kontem Picodi wpada duży cashback za zakupy w Home&You, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FilipAnia 0 Napisano Maj 13, 2022 Najlepiej to koc albo pościel . Zawsze sie przyda... Polecam z Meganstyle24.pl . Duży wybór i producent więc kupujesz polskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Czerwiec 21, 2022 Ja kupuje kolezankom szklanki do drinkow, kolegom do whisky. Jak ktos pije prosecco albo moeta to kieliszki do szampana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach