Meg10 242 Napisano Październik 27, 2023 55 minut temu, aluta napisał: Błagam, tylko nie piszmy, że Szusza dobrze Lolę wychowuje. Przecież widać, że pies u niej to jak maskotka. A to co piszecie o biciu psa to wstrząsające. Karolina Stylizacje ostatnio zostawiła na działce dwa maleńkie kociaki, z nadzieją, że „nie zamarzną”. Ci wszyscy influ tylko jedno w głowie mają - kasa, kasa, kasa. Mądrości i empatii tam nie uświadczysz. Nie napisalam ze szusza dobrze ja wychowuje - prosze czytac ze zrozumieniem . Napisalam ze po niej nie widac zeby sie kulila czy byla wystraszona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aluta 2650 Napisano Październik 27, 2023 23 minuty temu, Meg10 napisał: Nie napisalam ze szusza dobrze ja wychowuje - prosze czytac ze zrozumieniem . Napisalam ze po niej nie widac zeby sie kulila czy byla wystraszona. Ale napisałaś o Loli niejako w kontraście do Sisi. A moim zdaniem oba psiaki nie zachowują się normalnie. Ale rozumiem Twoją intencję, żeby pokazać jak zachowuje się nie bity pies. Ja już zrezygnowałam w ogóle z oglądania Sary. A kiedyś bardzo kibicowałam jej, żeby poukładała sobie jak najlepiej w życiu. Dla mnie bicie psa i ogólnie krzywda wyrządzana zwierzętom to coś, czego nie da się wybaczyć. Z tego powodu też odrzuciło mnie od Łobuzów, chociaż oglądałam ich od wielu lat. Chociaż tutaj winą była ignorancja. I tacy ludzie mają wpływ na innych - o zgrozo. 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg10 242 Napisano Październik 27, 2023 5 minut temu, aluta napisał: Ale napisałaś o Loli niejako w kontraście do Sisi. A moim zdaniem oba psiaki nie zachowują się normalnie. Ale rozumiem Twoją intencję, żeby pokazać jak zachowuje się nie bity pies. Ja już zrezygnowałam w ogóle z oglądania Sary. A kiedyś bardzo kibicowałam jej, żeby poukładała sobie jak najlepiej w życiu. Dla mnie bicie psa i ogólnie krzywda wyrządzana zwierzętom to coś, czego nie da się wybaczyć. Z tego powodu też odrzuciło mnie od Łobuzów, chociaż oglądałam ich od wielu lat. Chociaż tutaj winą była ignorancja. I tacy ludzie mają wpływ na innych - o zgrozo. Dokladnie tak - chodzilo o zachowanie psa ktory nie jest bity. I w 100% zgadzam z Twoim zdaniem. Tez nie rozumiem jak mozna krzywdzic zwierze i jeszcze sie tym chwalic w sieci... 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazuzi 1188 Napisano Październik 27, 2023 Ona nie widzi w tym nic złego, podobnie jak jej brat nie widział w tym co zrobił... Skąd im się to wzięło , łatwo się domyślec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omgeee 382 Napisano Październik 28, 2023 wrzuć na zap ...odaj filmik gdzie mówi o biciu psów, trzeba to nagłośnić 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano Listopad 12, 2023 Ostatnie stories żenada. Po co męczy ta malutką psinę? Kawał metalu na glowce, widać, że sunia ma za krótkie łapki, by sobie poradzić i zdjąć... ale SoBjuti nic sobie z tego nie robi. Kim trzeba być! Aż się zagotowałam 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciotkaklotka 212 Napisano Listopad 12, 2023 9 godzin temu, Misha napisał: Ostatnie stories żenada. Po co męczy ta malutką psinę? Kawał metalu na glowce, widać, że sunia ma za krótkie łapki, by sobie poradzić i zdjąć... ale SoBjuti nic sobie z tego nie robi. Kim trzeba być! Aż się zagotowałam O jednego redssa za dużo chyba wypiła. Mnie ogólnie irytuje ten jej głosik jak mówi do Sisi,z resztą ona jest ogólnie infantylna w swoim zachowaniu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirsty 330 Napisano Listopad 13, 2023 Haha Sara… kafelek z napisem „piatek randkowy” pózniej zagadkowe zdjecia z jakimś chłopem ktory ma celowo zamazana twarz… i zaraz tłumaczenie ze to tylko kolega nie chce byc w związku…ale zainteresowanie jakos trzeba porobić prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano Listopad 13, 2023 Dnia 12.11.2023 o 10:47, Ciotkaklotka napisał: O jednego redssa za dużo chyba wypiła. Mnie ogólnie irytuje ten jej głosik jak mówi do Sisi,z resztą ona jest ogólnie infantylna w swoim zachowaniu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano Listopad 13, 2023 Tak mnie to zastanawia, psy nie są jakieś super delikatne, fizycznie klpasy im nic nie robią (a niektóre nawet lubią, np mojej koleżanki pies uwielbia klepanie go po tyle pleców, sam podchodzi i się tego domaga:-D) więc albo ona faktycznie bije psa albo jeśli to klapsy to jest przy tym mega zła, zdenerwowana i dręczy też tego psa psychicznie. Do tej ppry niebardzo chciałam wierzyć w oskarżenia estery, no bo wiadomo, to estera, ale jeśli sama sara się przyznała to masakra Gdzie to można zobaczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ekscentryczna_32 347 Napisano Listopad 15, 2023 Dnia 12.11.2023 o 09:47, Ciotkaklotka napisał: O jednego redssa za dużo chyba wypiła. Mnie ogólnie irytuje ten jej głosik jak mówi do Sisi,z resztą ona jest ogólnie infantylna w swoim zachowaniu . Sara jest bardzo niedojrzala emocjonalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krokiet89 558 Napisano Listopad 16, 2023 Sarunia o poranku jak zapuchnięty mops. Bardzo to prymitywna laska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofucznica007 241 Napisano Listopad 19, 2023 Ona w ogole ma mega opuchnirta buzię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ekscentryczna_32 347 Napisano Listopad 20, 2023 Dnia 19.11.2023 o 07:17, Tofucznica007 napisał: Ona w ogole ma mega opuchnirta buzię A tam. Tu ostrzyknie, tam ostrzyknie i sie wyrowna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gejlkozloski 1814 Napisano Listopad 20, 2023 Przecież ona ma już botox chyba w każdym możliwym miejscu na twarzy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
florentynka 576 Napisano Listopad 20, 2023 Na pewno śmierdzi tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazuzi 1188 Napisano Listopad 22, 2023 OMG , ostatnia miniaturka i ten tatuaż. Mój teść też ma taką włochatą rękę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano Listopad 25, 2023 Dziś w QA Sarunia mówi, że nieraz dostała w dziecinstwie w tyłek a nawet w twarz i uważa to za normalne, by uderzyć dziecko. To rzuca nowe światło na zarzuty o biciu psów... 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gzzxxd5 43 Napisano Listopad 25, 2023 Widziałam, ona ma.wyprany mózg przez jehowcow. Jedno mnie ciekawi czy jej rodzice się rozwiedli jako Jehowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazuzi 1188 Napisano Listopad 25, 2023 Tak. Podobno tam można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Usunięty Użytkownik 92 Napisano Listopad 28, 2023 Dnia 25.11.2023 o 14:59, Anka1212 napisał: Dziś w QA Sarunia mówi, że nieraz dostała w dziecinstwie w tyłek a nawet w twarz i uważa to za normalne, by uderzyć dziecko. To rzuca nowe światło na zarzuty o biciu psów... Ona do tych zarzutów o biciu swoich psów się otwarcie przyznała na lajwie na tiktoku, mam to nagrane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
florentynka 576 Napisano Listopad 28, 2023 Dzisiejsze Q&A jaka jest piękna, zadbana i oh ah Wysokie ma mniemanie o sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazuzi 1188 Napisano Listopad 29, 2023 13 godzin temu, florentynka napisał: Dzisiejsze Q&A jaka jest piękna, zadbana i oh ah Wysokie ma mniemanie o sobie. Akurat uważam że jak na 40 latke z dwójką dzieci wygląda nieźle. W dodatku pracująca na etacie gdzie wiadomo że trudniej jest trzymać dietę czy ćwiczyć. Co innego gdyby była młoda i miała dużo czasu. Wtedy mogłaby wyglądać świetnie. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano Listopad 29, 2023 16 godzin temu, Usunięty Użytkownik napisał: Ona do tych zarzutów o biciu swoich psów się otwarcie przyznała na lajwie na tiktoku, mam to nagrane. udostępnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
florentynka 576 Napisano Listopad 29, 2023 z 2 dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano Listopad 30, 2023 20 godzin temu, Zazuzi napisał: Akurat uważam że jak na 40 latke z dwójką dzieci wygląda nieźle. W dodatku pracująca na etacie gdzie wiadomo że trudniej jest trzymać dietę czy ćwiczyć. Co innego gdyby była młoda i miała dużo czasu. Wtedy mogłaby wyglądać świetnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano Grudzień 1, 2023 już i tak wygląda lepiej niż na przykład rok temu, przede wszystkim zdrowiej... szkoda tylko ze jeszcze nie ogarnęła ze ma problem z alko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Usunięty Użytkownik 92 Napisano Grudzień 1, 2023 Dnia 29.11.2023 o 14:59, Anka1212 napisał: udostępnij gdzie? tutaj nie da się wrzucić filmików albo ja nie umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kethraee 31 Napisano Grudzień 2, 2023 Mówi w filmiku, że jest team gotowanie, a nie team sprzatanie i ma dziewczyne do sprzatania... Lenistwo do kwadratu. Mieszka sama i nie jest w stanie sama po sobie posprzatać? Poza tym kibelek niedoczyszczony i umywalka też... I to mlaskanie w każdym filmiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gejlkozloski 1814 Napisano Grudzień 2, 2023 Przecież ona taka zapracowana bo ma 2-3 klientki dziennie, gdzie to jeszcze czas na sprzątanie no helooołłłł a z niej taka kucharka, że tylko gotowca podgrzewa, więc ani do gotowania ani do sprzątania to ona się nie nadaje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach