Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

22 godziny temu, redżina napisał:

Jak obejrzałam te komentarze pod jej „produkcjami” to aż mi szczęka opadła. Idealne odpowiedź kto ją ogląda, podobnej mentalności jak ona. 

Ja się dziwie, że ktoś jej pisze komentarze, skoro ona na nie nie odpowiada.

Dnia 12.09.2024 o 10:19, Sołkjutka napisał:

Za dużo roboty z rakim filmem.

No tak, lepiej leżeć we wyrze i nagrywać pogadanki moralizatorskie, jedno ujęcie na 14 minut i yolo.

• Thanks 1

Zaraz będą jesienne haule zakupowe, action i pepco. Później świąteczne duperele i świeczki, kalendarze adwentowe. Cały jej kontent. W 2011 roku to było coś. Kto to obecnie ogląda? 😬

No już wjechała współpraca z Sinsay. Oczywiście barter, bo przysłali Bugi jesiennych durnostojek w paczce. Gdzie ona to wszystko trzyma? Przecież ma też ozdoby z poprzednich lat. 

55 minut temu, marzena19768 napisał:

No już wjechała współpraca z Sinsay. Oczywiście barter, bo przysłali Bugi jesiennych durnostojek w paczce. Gdzie ona to wszystko trzyma? Przecież ma też ozdoby z poprzednich lat. 

Sprzedaje, tak samo jak matka.

2 godziny temu, Lolina92 napisał:

Zaraz będą jesienne haule zakupowe, action i pepco. Później świąteczne duperele i świeczki, kalendarze adwentowe. Cały jej kontent. W 2011 roku to było coś. Kto to obecnie ogląda? 😬

Ale nie ma czego oczekiwać.
Ona nie ma żadnych zainteresowań, książki o tematyce kamieni i durnych tekstów jak przyciągać dobroć (?), żadnego hobby. O inteligencji nie wspomnę, więc czym ma zainteresować widza ?? Filmy nie przekraczają nawet nieraz 5 tys odsłon. 
Perfumy?? Ileż można słuchać że zapach jest „kobiecy, sexi” bo żadnego większego zasobu słów. 
Spójrzcie na komentarze. Przecież tam same błędy ortograficzne i gramatyczne. Jaka „influ” tacy i widzowie. 

• Like 1

9 godzin temu, fuckoffmondays napisał:

Ja to się zastanawiam jakim cudem ona wyrwała takiego męża.  

U koleżanki zobaczyła 🤣😋 serio, serio jest story time na YT jeszcze o tym 🤦😁😂

10 godzin temu, fuckoffmondays napisał:

Ja to się zastanawiam jakim cudem ona wyrwała takiego męża.  

Też mnie to dziwi. A teraz zdziadział i stłamszony do granic możliwości 

53 minuty temu, SheriDANKA 😜 napisał:

U koleżanki zobaczyła 🤣😋 serio, serio jest story time na YT jeszcze o tym 🤦😁😂

Ja to pamiętam filmiki jak Bugson zaczęła do czterech liter wchodzić Karo stylizacje, ta do niej przyjechała i Krzyśka podrywała. 

• Haha 1
  • Confused 1

1 godzinę temu, redżina napisał:

Ja to pamiętam filmiki jak Bugson zaczęła do czterech liter wchodzić Karo stylizacje, ta do niej przyjechała i Krzyśka podrywała. 

Cooo? 🤣Jak i gdzie?

Jest jakiś filmik z tego ?

1 godzinę temu, Lolina92 napisał:

Cooo? 🤣Jak i gdzie?

Jest jakiś filmik z tego ?

Kiedyś, dawno. Jak Karo jeszcze nie miała „partnera” w postaci Kerada vel Darii. 
To te pierwsze „produkcje” na kanale Bugsona. Rzucała włosami, maślane oczy do Krzysi i jakieś śmieszki jak coś powiedział. 

najnowszy vlog - 03:11 jak ona krzyczy!! nie znoszę jej głosu, zwłaszcza tak podniesionego.

• Like 1

16 minut temu, Luiza55 napisał:

najnowszy vlog - 03:11 jak ona krzyczy!! nie znoszę jej głosu, zwłaszcza tak podniesionego.

Oj nie oglądam. Pokazuje coś innego niż plastik i kolejne hole bardzo ambitnych książek ?

3 minuty temu, redżina napisał:

Oj nie oglądam. Pokazuje coś innego niż plastik i kolejne hole bardzo ambitnych książek ?

wjeżdżają dyńki, kubki i reszta rupieci na halołin.

Taka zapracowana, nie ma czasu na vlogi. Krzychu za wolno wozi jej tłuste 4 litery do fryzjera. No nie wyrabia.

Ciągle tylko Pepco, kubki, tandeta, herbaty, stwierdziłam... Czyli Bugi nie ma pomysłu 

ja myślałam, że ona już powoli odchodzi o yt, że może ma inny pomysł na siebie. Tymczasem ogłasza wielki powrót....przecież to już nie to samo co 10 lat temu, ona tego nie rozkręci, nie ma szans.

6 godzin temu, Luiza55 napisał:

ja myślałam, że ona już powoli odchodzi o yt, że może ma inny pomysł na siebie. Tymczasem ogłasza wielki powrót....przecież to już nie to samo co 10 lat temu, ona tego nie rozkręci, nie ma szans.

Takie samo odczucie mam. Aspiruje do bycia inspiracją, ale sorry- nigdy nie była i nie będzie..

4 godziny temu, Misha napisał:

Takie samo odczucie mam. Aspiruje do bycia inspiracją, ale sorry- nigdy nie była i nie będzie..

To w jaki sposób przyciągnęła widzów 10 lat temu? Jaka była różnica? Mize to wpływ miejsca zamieszkania? Mize na emigracji łatwiej rozkręcić kanał?

Bo wtedy była normalną swojską, przaśną dziewuchą, coś tam si,ę w jej życiu działo. Teraz coś się w dynce poprzestawiało, wystarczy spojrzeć jakie ona robi miny, jak wykręca te usta-parówy, ciagnie nosem, przełyka aktorsko ślinę, próbuje motywować, a jedyne do czego ona może zmotywować to do tego, żeby nie być taka jak ona. Leniwa,  rozdarta bez żadnych ambicji, nawet takich, żeby ogarnąć prawo jazdy,a wtedy mogla by się ruszyć i kręcić vlogi z okolicy. Po prostu COŚ robić.

• Like 3

Napisano (edytowany)
15 godzin temu, Paryz London napisał:

To w jaki sposób przyciągnęła widzów 10 lat temu? Jaka była różnica? Mize to wpływ miejsca zamieszkania? Mize na emigracji łatwiej rozkręcić kanał?

różnica była taka, że 10 lat temu było 10 razy mniej kanałów na yt. Byle co się nagrało i szło w świat.

Trzeba było mieć program do montażu filmików i większości ludziom wydawała się, że nagrywać mogą tylko wybrańcy. Teraz byle telefon nagra i poskłada filmik. Jest tysiące kanałów i możesz wybrać co chcesz. Przebić się też jest ciężko

Edytowano przez Liliana_35
  • Like 1

11 godzin temu, fuckoffmondays napisał:

To ona nie ma prawka ?

Nie ma. Wszędzie wożona, ja bym tak nie mogła np.

Dnia 27.09.2024 o 23:28, ninka999000 napisał:

Bo wtedy była normalną swojską, przaśną dziewuchą, coś tam si,ę w jej życiu działo. Teraz coś się w dynce poprzestawiało, wystarczy spojrzeć jakie ona robi miny, jak wykręca te usta-parówy, ciagnie nosem, przełyka aktorsko ślinę, próbuje motywować, a jedyne do czego ona może zmotywować to do tego, żeby nie być taka jak ona. Leniwa,  rozdarta bez żadnych ambicji, nawet takich, żeby ogarnąć prawo jazdy,a wtedy mogla by się ruszyć i kręcić vlogi z okolicy. Po prostu COŚ robić.

I jest to już nie do wytrzymania. Od dawna. Wielka influ się znalazła. Bez wyrazu totalnie. Klikbajtowy tytuł walnie, większość vloga to przebitki z jakąś dziwną muzyczką, potem czas na blok reklamowy Mango TV,  zachwalanie śmierdziuchów arabskich i pokazywanie żarcia, ewentualnie zakupów z Lidla czy innej biedry. Jak chce poruszyć niby "kontrowersyjny" i "potrzebny" temat, to tylko raptem napomknie i cyk, do tytułu. Ostatnio wyrażała wielce żal z powodu sytuacji powodziowej, dzisiaj z kolei wielki apel o badanie się,nawet Lełoś się będzie badać, ale tylko dlatego, że dostał ze szkoły wykazik. Przypominamy, że mówimy o babie, która wysyła dzieci na basen w trzewikach. Wielka matka, wielka influenserka. Gabarytowo na pewno. Straszny upadek zaliczyła przez te lata. 

• Like 3

Ale dziewczyny czy naprawdę ona kiedyś była top? 
Zawsze jakiś plastik, szoping i kawka. Zero ambicji, pracowitości czy chęci rozwoju osobistego. 
W Anglii jeszcze ciągnęła bo coś nowego, inny kraj i pokazywała jakieś rzeczy niedostępne w Polsce. Tam jakiś wypad do centrum Londynu, za miasto i jakieś zainteresowanie było. 
Wróciła do Polski z ogromnym jojo a wcześniej filmik jak ona się będzie rozwijać w Polsce. Prawo jazdy, dużo współprac i po raz kolejny walka o siebie z trenerem personalnym, nagranie płyty. A skończyło się jak się skończyło. Prawka brak, treningi się skończyły po miesiącu, współpracę miała z jakąś margaryną a piosenkę jedną nagrała i śpiewała ją na festynie do piwa w plastikowych kubeczkach. 
Potem dieta cud w postaci operacji bariatrycznej i wciskanie potem diety 500 kcal mimo zapewnień że nigdy więcej nie będzie mówić o dietach bo hejtowana była. No sorry ale jak ludzie pytali o coś o czym mówiła w każdym filmie to nic dziwnego że wyszło jak wyszło. Zero ambicji, celu jakiegoś i słomiany zapał. 
Dla mnie koniec już był jak potraktowała umierającą teściową a potem ubrana na czarno film wywaliła jak jej przykro. No nie, dramat. 

• Like 1
  • Thanks 1

Wchodzę na kanał a tam : Sinsay, Action. Co kupiłam. Buszuję po sklepach, co kupiłam w Pepco. 
Jezuuu laska bez ambicji, celu w życiu z mamusią na czele. 

• Like 2

9 godzin temu, redżina napisał:

Wchodzę na kanał a tam : Sinsay, Action. Co kupiłam. Buszuję po sklepach, co kupiłam w Pepco. 
Jezuuu laska bez ambicji, celu w życiu z mamusią na czele. 

O tak! 

• Like 1

na miejscu mamusi wykopałabym ją do pierwszej lepszej roboty a nie kawki w altance

16 godzin temu, Luiza55 napisał:

na miejscu mamusi wykopałabym ją do pierwszej lepszej roboty a nie kawki w altance

Co ma matka do dorosłej córki? Bugi nie pójdzie do pracy i to nawet jakby było cienko. Taki typ

47 minut temu, Misha napisał:

Co ma matka do dorosłej córki? Bugi nie pójdzie do pracy i to nawet jakby było cienko. Taki typ

Jak będzie cienko, chociaż nie musi, to będą ja wspierać rodzice. Mieszkać gdzie ma, na jedzenie i opłaty też jej nie poskąpią.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się