Ta_z_1_ 3788 Napisano 11 Grudzień 1 minutę temu, kotusdf napisał: Ale czy teściowa stoi po którejś stronie? Ona mówi że jest tak jak było, nic nie zmieniło się w ich relacjach. Czyli rozwód to ściema. No nie wiem. Gdybym miała synowa która narobiła długów ty nie wiem czy nic by się nie zmieniło w naszych relacjach może i nadal mieszkalibyśmy obok ale kurcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4344 Napisano 11 Grudzień Poprostu w przypływie emocji powiedziała, że się wyprowadza a jak doszło do niej ile to będzie kosztować to jednak lepiej zostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5628 Napisano 11 Grudzień 3 minuty temu, kotusdf napisał: Ale czy teściowa stoi po którejś stronie? Ona mówi że jest tak jak było, nic nie zmieniło się w ich relacjach. Czyli rozwód to ściema. A ty dalej wierzysz w to co ona nowi? Tam jest jeszcze większy cyrk niż zakładałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 230 Napisano 11 Grudzień Ale jak ona chce dom na pół podzielić i 2 osobne wejścia, że jej podwórko z przodu a jego z tyłu? I jak ona chce dzięki dom na pół skoro schody są jedne, będzie tak przebudowywać dom to nie jest jedną ściana? To poważny remont. Dwie kuchnie, dwoje drzwi wejściowych, dwa x płoty. Na to trzeba hajsu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3788 Napisano 11 Grudzień 1 minutę temu, Sylka856 napisał: Niby jej góra a się szarogesi mu po dole. Musi w tym małym pokoiku siedziec A może ta "ściana" ma iść jakoś za wyspą a przed starą kuchnią tamta kuchnia i wejście będzie Dawida. A część z wyspą salon i góra Szarloty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 230 Napisano 11 Grudzień 1 minutę temu, Etoile napisał: A ty dalej wierzysz w to co ona nowi? Tam jest jeszcze większy cyrk niż zakładałam. Ja wierzę że to ściema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3788 Napisano 11 Grudzień I wtedy wejście do jej części tam gdzie wyjście na taras. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1274 Napisano 11 Grudzień 1 minutę temu, kotusdf napisał: Ale jak ona chce dom na pół podzielić i 2 osobne wejścia, że jej podwórko z przodu a jego z tyłu? I jak ona chce dzięki dom na pół skoro schody są jedne, będzie tak przebudowywać dom to nie jest jedną ściana? To poważny remont. Dwie kuchnie, dwoje drzwi wejściowych, dwa x płoty. Na to trzeba hajsu. Wlasnie, a kto zaplaci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4344 Napisano 11 Grudzień Coś o fałszywych osobach było (i szybko się zaparla, że to nie o nim ale ziarnko prawdy w tym może być ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4344 Napisano 11 Grudzień 3 minuty temu, Ta_z_1_ napisał: I wtedy wejście do jej części tam gdzie wyjście na taras. Ale ona mowila, że góra ma tyle co dół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pępu 400 Napisano 11 Grudzień Hahaha no kur.. Jaka ściema Kiedyś moi sąsiedzi po pijaku podzielili mieszkanie. Sąsiadka sąsiadowi dzierżawila przedpokój, żeby mógł do ubikacji dojść. Wariaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 230 Napisano 11 Grudzień "Dobra gra... Po prostu majstersztyk. Subskrypcje podskoczyły. A oglądalność? Co za tym idzie? No kto się domyśli? Gratuluję! " szarlott "podeślij mi pomysł na kolejne 'KLAMSTWA', ale z taką prawdziwą petarda. Otwórz przede mną najszybsza drogę do miliona subów. Ja proponuję 'smierc męża'. Albo lepiej byłego!! Tak! zdecydowanie byłego! bo ludzie pomyślą, że go zaciukałam. Że niby chciałam rozwodu, ale się go pozbyłam." oj oj coraz więcej ludzi myśli że to ściema XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3788 Napisano 11 Grudzień Nie no. Ta telenowela to jest na ten moment lepsza niż szusza 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5628 Napisano 11 Grudzień 13 minut temu, kotusdf napisał: Ale jak ona chce dom na pół podzielić i 2 osobne wejścia, że jej podwórko z przodu a jego z tyłu? I jak ona chce dzięki dom na pół skoro schody są jedne, będzie tak przebudowywać dom to nie jest jedną ściana? To poważny remont. Dwie kuchnie, dwoje drzwi wejściowych, dwa x płoty. Na to trzeba hajsu. Poczekaj do jutra. Jutro będzie wersja ze jednak się pogodzili, dla dobra dziecka oczywoscie . A fanki będą gratulowac i zyczyć szczęścia. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5628 Napisano 11 Grudzień 7 minut temu, Ta_z_1_ napisał: Nie no. Ta telenowela to jest na ten moment lepsza niż szusza Szusza ma konkurencję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5628 Napisano 11 Grudzień Szarlota: " no mając osobny dom już się pakuje na kawalerkę. Juz jestem w samochodzie". No w ostatnim vlogu byla w samochodzie w drodze na kawalerkę. Jeszcze pytała widzów czy mają coś na wynajem a dziś wysmiewa kawalerki. Niezły kabaret. 1 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 230 Napisano 11 Grudzień Po co przypięła ten komentarz o tym że to kłamstwa XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pępu 400 Napisano 11 Grudzień 5 minut temu, kotusdf napisał: Po co przypięła ten komentarz o tym że to kłamstwa XD Żeby jej fanki rzuciły się na jedna trzeźwo myślącą osobę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odix 82 Napisano 11 Grudzień Zrobiła z siebie pośmiewisko i tyle Oczywiście nie będzie żadnego rozwodu, zadnej ścianki a za kasę z wyswietlen będzie Tajlandia, cel osiągnięty ale sięgnęła dna I tylko dziecka szkoda , ona ma już 4 lata , niedlugo inne dzieci będą jej powtarzać co usłyszą w domu 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sillysheep 22 Napisano 11 Grudzień A nie mówiłam? Mówiłam, że żadnej wyprowadzki nie będzie Jak to poszlo w 4 dni, to za 4 będą odnawiać śluby w kościele. Nie mogę jej słuchać, kłamie, kombinuje, dzis tak, jutro tak. I moim zdaniem jest kuta na 4 nogi. Wiedziała, że temat się wyklika. A tym że muszą czekać pół roku, myślę, że (o ile to prawda), najpierw musi wkroczyć geodeta by podzielić działkę. Ich chałupa przyklejona jest do domu teściów, więc logiczne że działka teściów. W każdym razie już wam mówię, że domu na pół nie podzielą, przynajmniej formalnie. Dlaczego? Zakładam, że budując ten dom nikt nie pomyślał o ogniomurze oddzielającym oba domy. Wiec temat umrze, bo bez tego działki nie podziela również. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3788 Napisano 11 Grudzień 8 minut temu, Sillysheep napisał: A nie mówiłam? Mówiłam, że żadnej wyprowadzki nie będzie Jak to poszlo w 4 dni, to za 4 będą odnawiać śluby w kościele. Nie mogę jej słuchać, kłamie, kombinuje, dzis tak, jutro tak. I moim zdaniem jest kuta na 4 nogi. Wiedziała, że temat się wyklika. A tym że muszą czekać pół roku, myślę, że (o ile to prawda), najpierw musi wkroczyć geodeta by podzielić działkę. Ich chałupa przyklejona jest do domu teściów, więc logiczne że działka teściów. W każdym razie już wam mówię, że domu na pół nie podzielą, przynajmniej formalnie. Dlaczego? Zakładam, że budując ten dom nikt nie pomyślał o ogniomurze oddzielającym oba domy. Wiec temat umrze, bo bez tego działki nie podziela również. A ludzie jej kazali w komentarzach zbiórkę otwierać 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2058 Napisano 11 Grudzień 19 minut temu, Ta_z_1_ napisał: A ludzie jej kazali w komentarzach zbiórkę otwierać Cyrk i kuriozum. Tylko dziecka szkoda bo to fajna i rezolutna dziewczynka. Ma 4 lata a dojrzalsza od mamusi która ma posr**ne w głowie. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z deszczu pod rynne 22 Napisano 11 Grudzień 1 godzinę temu, kotusdf napisał: Ale jak ona chce dom na pół podzielić i 2 osobne wejścia, że jej podwórko z przodu a jego z tyłu? I jak ona chce dzięki dom na pół skoro schody są jedne, będzie tak przebudowywać dom to nie jest jedną ściana? To poważny remont. Dwie kuchnie, dwoje drzwi wejściowych, dwa x płoty. Na to trzeba hajsu. A co ty hejtero tak się podniecasz jej remontem? Ty będziesz go robić czy co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z deszczu pod rynne 22 Napisano 11 Grudzień 5 minut temu, redżina napisał: Cyrk i kuriozum. Tylko dziecka szkoda bo to fajna i rezolutna dziewczynka. Ma 4 lata a dojrzalsza od mamusi która ma posr**ne w głowie. Posrany to jest Twój komentarz!!!!! 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3788 Napisano 11 Grudzień 16 minut temu, z deszczu pod rynne napisał: Posrany to jest Twój komentarz!!!!! Cześć Karola! 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z deszczu pod rynne 22 Napisano 11 Grudzień 2 godziny temu, kotusdf napisał: ludzie " To kuchnia wspólna czy zrobicie drugą?" szarlott " no w tej chwili wspólna, a tak każdy ma swój dom i swoją kuchnię. Wydaje mi się, że serio prosto to wytłumaczyłam w filmie." "co? no każdy ma swoją, w tej chwili jest wspólna, a tak ma każdy normalny dom po 80 metrów." dalej są pytania XD dalej musi tłumaczyć. ale serio wg mnie nie wyjaśniła tej sprawy, też nie rozumiem. tym bardziej uważam że kłamie. bo jak podzielą kuchnię? kto kupi nowy sprzęt - piekarnik? ekspres itp ? ona sama mówiła że wynajmowanym najważniejsze dla niej jest to żeby już była urządzona kuchnia, czyli ją nie stać na to by kupować nową kuchnię. będzie nagrywać w starej i powie że mąż ma nową? XD Co cie to obchodzi dziadówo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pępu 400 Napisano 11 Grudzień (edytowany) Karolino, już raz tu wpadłaś kilka lat temu wyjaśniać komentujące tu osoby. Zostałaś wyśmiana i zabita argumentami, na które jedyną twoją odpowiedzią były deb.il.ne komentarze okraszone gromkim, wieśniackim śmiechem- buehahabehaha. Nic się nie zmieniło. Nadal są tu osoby, które racjonalnie komentują twoje durnowte zwroty akcji, kłamstwa i chore akcje pod wyświetlenia. A ty tak samo jak poprzednio pokazujesz, że jedyne na co cię stać to wulgarne, prostackie odpowiedzi na to co piszemy No tego śmiechu zabrakło. Może czegoś się nauczyłaś. Edytowano 11 Grudzień przez Pępu 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5628 Napisano 11 Grudzień (edytowany) 32 minuty temu, z deszczu pod rynne napisał: Co cie to obchodzi dziadówo Słownictwo jak u Karoli. Ubłagałas chłopa żebyś nie musiała sie cisnąć w kawalerce więc teraz cwaniakujesz. Wiadomo bylo, że zrobisz wszystko żeby stamtąd się nie wyprowadzic. Czy może razem uknuliscie skok na kasę z wyświetleń bo tajlandia się zbliża? Edytowano 11 Grudzień przez Etoile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 230 Napisano 11 Grudzień Albo jeśli to nawet fanka Karoliny. To już wiadomo kto ją lubi. Ludzie na jej poziomie kultury osobistej. A raczej braku kultury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 28 Napisano 11 Grudzień 4 godziny temu, kotusdf napisał: Ale jak ona chce dom na pół podzielić i 2 osobne wejścia, że jej podwórko z przodu a jego z tyłu? I jak ona chce dzięki dom na pół skoro schody są jedne, będzie tak przebudowywać dom to nie jest jedną ściana? To poważny remont. Dwie kuchnie, dwoje drzwi wejściowych, dwa x płoty. Na to trzeba hajsu. No właśnie a jej podobno nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach