redżina 2020 Napisano 20 Wrzesień 9 godzin temu, panna stara napisał: Widziałam ją dziś i to nie jest l ani xl. Ma duży brzuch i tyłek, taka dziwna budowa, bo bioder nie ma, za to z przodu i tyłu dużo ciała. Jednak na twarzy dośc dobrze i świeżo, widać, że botox co 4 miesiące robi robotę. Na tych live jak się nie zasłania to widać że to nie XL. I ok. Nikt nie jest idealny. Ale nikt w sieci tak nie kłamie co do samoakceptacji, zaklinania rozmiaru ubrań, zamawiania rozmiarów 3 razy mniejszych i wciskania że za małych spodni nie dopnie bo ma paznokcie. Popłynęła wtedy równo! A potem żaliła się do kamery że ona tiktoka nie lubi bo tam jest hejt na nią. Wszystko jestem hejtem w ich mniemaniu. Tak samo jak ich widzowie pytali w komentarzach czemu Daria zwraca się do psa w osobie męskiej, zwyczajne pytanie a ten wywalił że to hejt i będzie mówił jak chce. A we wczorajszym vlogu specjalnie z wyrzutem, ironią i jaki to on nie jest „FLAFUNIAAAA”. Wow, ale dał przytyk hejterom, wow. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masala 1273 Napisano 20 Wrzesień 12 godzin temu, panna stara napisał: Widziałam ją dziś i to nie jest l ani xl. Ma duży brzuch i tyłek, taka dziwna budowa, bo bioder nie ma, za to z przodu i tyłu dużo ciała. Jednak na twarzy dośc dobrze i świeżo, widać, że botox co 4 miesiące robi robotę. A gdzie ja widziałaś? Włosy jakie żółte czy sloneczne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna stara 297 Napisano 20 Wrzesień 7 godzin temu, masala napisał: A gdzie ja widziałaś? Włosy jakie żółte czy sloneczne ? W arkadii ją widziałam ze swoją asystentką krakus była, Włosy po sam tyłek bardziej słoneczne. W kolejce bym ją przepuściła, bo brzuch niemal ciązowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1242 Napisano 21 Wrzesień O kim mowa? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 21 Wrzesień 4 godziny temu, Paryz London napisał: O kim mowa? A która z jutuba ma słynnego męża o wdzięcznym imieniu Darek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoloOo 518 Napisano 25 Wrzesień Ta radość u Karo, że przy sprzątaniu toaletki uchowała się jakaś paskudna fioletowa, nieużywana szminka i może ją zatrzymać xD Takie gadanie pod publiczkę o zmianie, a widać, że najchętniej by tylko kupowała i magazynowała wszystko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5237 Napisano 25 Wrzesień 22 minuty temu, JoloOo napisał: Ta radość u Karo, że przy sprzątaniu toaletki uchowała się jakaś paskudna fioletowa, nieużywana szminka i może ją zatrzymać xD Takie gadanie pod publiczkę o zmianie, a widać, że najchętniej by tylko kupowała i magazynowała wszystko... Ona to chyba magazyn musi wynająć na wszystko co kupuje/ dostaje bo tyle tego jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coffeeja 327 Napisano 25 Wrzesień a jak wyszedl ten profil / zdjecia kerada ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 25 Wrzesień 2 godziny temu, Oh Celinee napisał: Ona to chyba magazyn musi wynająć na wszystko co kupuje/ dostaje bo tyle tego jest. Ale jakieś zaznaczanie że Dior od Darka. Taaa, szkoda że za jej kasę bo taka prawda. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bubbletea 312 Napisano 25 Wrzesień (edytowany) 3 godziny temu, redżina napisał: Ale jakieś zaznaczanie że Dior od Darka. Taaa, szkoda że za jej kasę bo taka prawda. Darek wstydzi się, że on popyla w Lous Vuiton a ona w Bonprix, więc kupował jej pomadki i gadżety droższych marek ( ubrań chyba się bał, albo nie było takich rozmiarów). Niestety nasza infuencerka reklamuje tylko tanioszkę, bo nikt inny jej nie płaci, więc Dior poszedl na zmarnowanie. Edytowano 25 Wrzesień przez Bubbletea 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 25 Wrzesień 2 godziny temu, Bubbletea napisał: Darek wstydzi się, że on popyla w Lous Vuiton a ona w Bonprix, więc kupował jej pomadki i gadżety droższych marek ( ubrań chyba się bał, albo nie było takich rozmiarów). Niestety nasza infuencerka reklamuje tylko tanioszkę, bo nikt inny jej nie płaci, więc Dior poszedl na zmarnowanie. Dzięki temu że ona to reklamuje on ma na wyjazdy z byczkami i urodziny w Krakowie gdzie będzie weryfikował przyjaciół. Bo on to reklam żadnych, swój kanał położył na łopatki, firmę marzeń z ciuchami to samo a obnosił się z modelami po Warszawce a kanał vlogowy ciągnie jeszcze dzięki niej. Taki to biznesmen i influencer udzielający rad jak być wpływowym w sieci. Jedyne co mu się udało w sieci to złapanie starszej dziewczyny i nieco zdesperowanej dziewczyny. Złote czasy jutuba się skończyły a oni walą do kamery że tak się starają, gości zapraszają i na jarmarki jeżdżą a widzowie niewdzięczni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masala 1273 Napisano 26 Wrzesień 18 godzin temu, Bubbletea napisał: Darek wstydzi się, że on popyla w Lous Vuiton a ona w Bonprix, więc kupował jej pomadki i gadżety droższych marek ( ubrań chyba się bał, albo nie było takich rozmiarów). Niestety nasza infuencerka reklamuje tylko tanioszkę, bo nikt inny jej nie płaci, więc Dior poszedl na zmarnowanie. Ee przecież chodzili ostatnio jak mamusia z synkiem po sklepach i kupowali mu spodnie w House i Cropp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ScreamInSilence 46 Napisano 26 Wrzesień (edytowany) 21 godzin temu, redżina napisał: Dzięki temu że ona to reklamuje on ma na wyjazdy z byczkami i urodziny w Krakowie gdzie będzie weryfikował przyjaciół. Bo on to reklam żadnych, swój kanał położył na łopatki, firmę marzeń z ciuchami to samo a obnosił się z modelami po Warszawce a kanał vlogowy ciągnie jeszcze dzięki niej. Taki to biznesmen i influencer udzielający rad jak być wpływowym w sieci. Jedyne co mu się udało w sieci to złapanie starszej dziewczyny i nieco zdesperowanej dziewczyny. Złote czasy jutuba się skończyły a oni walą do kamery że tak się starają, gości zapraszają i na jarmarki jeżdżą a widzowie niewdzięczni Ostatnio na livie powiedziała, że to ona wyhaczyła Darię a nie na odwrót ^^ Edytowano 26 Wrzesień przez ScreamInSilence Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 27 Wrzesień 15 godzin temu, ScreamInSilence napisał: Ostatnio na livie powiedziała, że to ona wyhaczyła Darię a nie na odwrót ^^ Co ???? Ona już chyba sama się gubi w tym co mówi. Od początku mówiła że to Daria do niej napisał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ScreamInSilence 46 Napisano 27 Wrzesień 1 godzinę temu, redżina napisał: Co ???? Ona już chyba sama się gubi w tym co mówi. Od początku mówiła że to Daria do niej napisał Słowo w słowo nie powtórzę teraz ale była to wypowiedź w stylu: "To nie on mnie znalazł, tylko ja jego". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 29 Wrzesień Dnia 27.09.2024 o 12:37, ScreamInSilence napisał: Słowo w słowo nie powtórzę teraz ale była to wypowiedź w stylu: "To nie on mnie znalazł, tylko ja jego". Prawda jest taka że on napisał do paru typu Andziaks, GlamPaula czy do tego Olciaka a na koniec do Karo i tylko ona zainteresowana bo desperacko kogoś chciała i sama mówiła że już straciła nadzieję i była pewna że będzie starą panna z kotami. Taka wielka miłość, piała że Daria od razu do Warszawy się do niej przeprowadził. A chłop poczuł pieniądz i „sławę” to od razu się spakował i kanał vlogowu wleciał. Dzięki niej parę lat temu to zaczęło prężnie działać, jego kanał jak testował plastik z chińskich stron też a potem się znudziło, przesyt ogromny i zamiast coś pod widza kombinować to nagle on teksty zaczął walić „nie chcecie oglądać to nie będę nagrywał”. Ja jak słyszałam to „haj jutubers to Didżi” to aż mnie skręcało. 5 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia 451 Napisano 14 Październik Pozy karo w mierzymy to prawie jak aerobik xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 14 Październik 1 godzinę temu, sylwia napisał: Pozy karo w mierzymy to prawie jak aerobik xD Nawet nie włączyłam ale domyślam się ze joga przy tym to pikuś 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia 451 Napisano 14 Październik Poza na bociana czyli jedna noga prosta a druga zgięta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kartofelcia 684 Napisano 14 Październik Zawsze tu wschodze zobaczyć, czy rozwód jest już czy jeszcze nie Mogliby sobie życia jeszcze poukładać, a tak to tkwią w szambie po uszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 967 Napisano 14 Październik mnie się wydaje, że nie jest tym gojem, po prostu nie do końca się lubią, pewnie jak dziecko podrośnie to będzie rozwód, tak jak miliony innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 15 Październik Karo odgrywa szopkę z udanym małżeństwem, biznesem. Wszyscy ich kochają i podziwiają. Widać że jej zależy co ludzie powiedzą i nie radzi sobie z krytyką więc jakby teraz wyszło że od początku coś nie zgrzyta to psychicznie leży. A on to ciągnie bo jego życie przy niej to jest game party. Nic praktycznie nie robi i nie robił, a po aferze ze zdjęciami to nagle kochający mąż i tatuś. A jak było i jest to każdy wie. I nie przemawia do mnie ich argument że oni pokazują tylko skrawek życia i nic nie wiemy. Owszem, to tylko zlepek ale nawet tam można widzieć jak on się od niej odsuwa, ona udaje że smsa od niego dostaje o kochaniu. 2 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1176 Napisano 15 Październik 19 godzin temu, sylwia napisał: Pozy karo w mierzymy to prawie jak aerobik xD Ej, ale trzeba przyznać, że całkiem to udane ostatnie mierzymy. Normalne w końcu te ubrania, w dobrym rozmiarze, a nawet oversize jak na nią. Według mnie bardzo fajnie jej było w ostatnim zwykłym czarnym dresie, w tym szerokim jasnym swetrze i eko skórzanych legginsach i czarnych botkach, w tych pierwszych jasnych stylizacjach też Dużo lepiej niż w tych kwiecistych kiecach aż w szoku byłam 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omgeee 382 Napisano 15 Październik Słuchajcie czy te ciuchy w Born 2 be to plastik bo u niej na mierzymy tak wyglada czy Karo wybiera najgorsze ciuchy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 15 Październik 54 minuty temu, omgeee napisał: Słuchajcie czy te ciuchy w Born 2 be to plastik bo u niej na mierzymy tak wyglada czy Karo wybiera najgorsze ciuchy? Nic nowego. Zawsze sie jak inne influ to reklamują to fajnie wygląda a u niej bazar i tandeta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 979 Napisano 15 Październik Im się marzy kasa i zasięgi andziaksów, a tu lipa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masala 1273 Napisano 16 Październik Dnia 15.10.2024 o 16:51, secretgarden napisał: Im się marzy kasa i zasięgi andziaksów, a tu lipa. To chyba od wieku zależy, ci młodsi teraz królują na yt. 40latkowie jak rajtuzy to raczej nie, bo grupa docelowa już nie ta. Tamtym też fejm przejdzie za pare lat. Oby ktoś im doradził żeby teraz inwestować albo jakiś biznes rozkręcić póki jest kasa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 979 Napisano 17 Październik 7 godzin temu, masala napisał: To chyba od wieku zależy, ci młodsi teraz królują na yt. 40latkowie jak rajtuzy to raczej nie, bo grupa docelowa już nie ta. Tamtym też fejm przejdzie za pare lat. Oby ktoś im doradził żeby teraz inwestować albo jakiś biznes rozkręcić póki jest kasa... Zgadzam się. Z tego co wiem otworzyli sklep w Warszawie ze świecami (chyba lokal wynajmują?), ale możliwe, że inwestują i dywersyfikują finansowo, by się zabezpieczyć. Mają ogromne koszty życia na wysokim poziomie, utrzymania sporego domu, basenu etc. więc głupotą byłoby nie przewidywać tego, co może nastąpić za kilka lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 17 Październik 33 minuty temu, secretgarden napisał: Zgadzam się. Z tego co wiem otworzyli sklep w Warszawie ze świecami (chyba lokal wynajmują?), ale możliwe, że inwestują i dywersyfikują finansowo, by się zabezpieczyć. Mają ogromne koszty życia na wysokim poziomie, utrzymania sporego domu, basenu etc. więc głupotą byłoby nie przewidywać tego, co może nastąpić za kilka lat. Nie, nie sklep. Stoisko w jakimś salonie fryzjerskim. Mieszkania są, domek na wsi jest…nie zginą. I wszystko na nią. Oni będą ciągnąć do usrania te kanały jak i reszta starego jutuba. Ja już widzę po mojej siostrzenicy że ona nie ma pojęcie kim oni są, więcej siedzi na tiktoku niż na takich lifestylowych kanałach i jak sama mówi telewizja jej nie potrzebna. Te subskrypcje też już dawno powinny być zweryfikowane przez jutuba. Daria niby ponad 300 subskrybcji a wyświetlenia nie dobijały nawet 10 tys, to samo na rajtuzach. Ona jeszcze parę lat temu to piała ze za niedługo będzie milion subskrybcji i jak stanęło w miejscu tak stanęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 979 Napisano 18 Październik Dnia 17.10.2024 o 08:01, redżina napisał: Nie, nie sklep. Stoisko w jakimś salonie fryzjerskim. Mieszkania są, domek na wsi jest…nie zginą. I wszystko na nią. Oni będą ciągnąć do usrania te kanały jak i reszta starego jutuba. Ja już widzę po mojej siostrzenicy że ona nie ma pojęcie kim oni są, więcej siedzi na tiktoku niż na takich lifestylowych kanałach i jak sama mówi telewizja jej nie potrzebna. Te subskrypcje też już dawno powinny być zweryfikowane przez jutuba. Daria niby ponad 300 subskrybcji a wyświetlenia nie dobijały nawet 10 tys, to samo na rajtuzach. Ona jeszcze parę lat temu to piała ze za niedługo będzie milion subskrybcji i jak stanęło w miejscu tak stanęło Moje dygresje dotyczyły wandziaksów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach