Hellena.De.Vil 2035 Napisano niedziela o 10:07 kocham takich ludzi jak cesarzowa. udają, że mają kase, wiedze, dobrą prace, poszanowanie w branży - nawet jak wszyscy wiedzą jaka jest rzeczywistość. cesarzowa wykłada swoje ograniczenie w wiedzy na kazdym kroku. nawet w najprostszych rzeczach "pracy" (15 lat na yt). dobra, pomijam ze to nie umie montowac. nie ma autorskich pomyslow na rolki. reklamy robi fatalne. stawia przed soba kamere i gada 3po3. bez skladu i sensu. Dodatkowo, jako "pracujaca" z kamera i komputerem - totalnie nie ma pojecia o sprzecie, co potrzebuje do pracy. zgapia z innych joltuberow ew. durno pyta sie wicek. to tak o wiedzy, umiejetnosciach, poszanowaniu raz udaje, ze ma pieniodz; slynne 20tys/tydzien, nie wie ile co jej wchodzi i przychodzi z konta, moze zyc z procentow. a z drugiej pamietny arbuz, podniecanie sie cena kawy z sieciowki na "s" (kazda kawa "na miescie" jest drozsza, tym bardziej dla kogos kto kupuje kawe w tanim dyskoncie). o cenie drzwi przeszklonycj wejsciowych jako wartosci malego samochodziku (chyba złomka w skali 1:1000). ect itd itp fajnie sie patrzy na taki cyrk 7 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2035 Napisano niedziela o 10:08 2 minuty temu, evoiva napisał: To były dryfujące tzytzuszki hahaha moze za szybko wylaczylam ten obraz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2517 Napisano niedziela o 10:18 8 minut temu, Hellena.De.Vil napisał: hahaha moze za szybko wylaczylam ten obraz To był za duży szok dla gałek ocznych, ja musiałam przewinąć i powtórzyć ten moment dwa razy, takie moje małe SM 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1639 Napisano niedziela o 10:28 Siwa z tą kawą też nieźle walnęła. Ona myśli, że jak ktoś ma tyle na koncie tzn. że go stać. Wczoraj na live jak wpadła na pomysł kupna tv to pierwsze pytanie ile kosztuje. Jak ktoś jej napisał o ratach 0% to musiała powiedzieć, że ma kasę. Ten jej super drogi laptop musi być już bardzo stary skoro nie może na nim oglądać ulubionych seriali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2035 Napisano niedziela o 10:32 2 minuty temu, Mi a napisał: Siwa z tą kawą też nieźle walnęła. Ona myśli, że jak ktoś ma tyle na koncie tzn. że go stać. Wczoraj na live jak wpadła na pomysł kupna tv to pierwsze pytanie ile kosztuje. Jak ktoś jej napisał o ratach 0% to musiała powiedzieć, że ma kasę. Ten jej super drogi laptop musi być już bardzo stary skoro nie może na nim oglądać ulubionych seriali. Oj czekam na cesarzowej ebooka o pienionszkach, oj czekam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2174 Napisano niedziela o 10:46 13 minut temu, Hellena.De.Vil napisał: Oj czekam na cesarzowej ebooka o pienionszkach, oj czekam Ale czy nas stać? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1639 Napisano niedziela o 10:53 Siwej sąsiadka jest na zakupach w Berlinie. Kupiła sobie torebkę cha*nel. Ostatnio siwa nie lubi jej zdjęć. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 442 Napisano niedziela o 10:58 (edytowany) Te poziom żartu u niej jest tak zenujacy ze nie wiem czy siegnal juz dna czy jeszcze mi szczena opadnie. Na każdym kroku ma jedno skojarzenie, wszystko jej przypominanawet aparat. Zarty jak u niewyżytej seksualnie nastolatki. To przygryzanie na temat rozmiaru i problemow ze wzwodem ma byc przytykiem do pomidora a tak naprawdę obnaża i pokazuje jak na dłoni jak bardzo on jej dowalil tym że zwiał i ze nie ma odwrotu. W głowie wciaz jedno, glodnemu chleb na myśli tak wiec wera chce i pragnie portek i jest bardzo zdesperowana. Edytowano niedziela o 11:00 przez Szara mysz 1 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2035 Napisano niedziela o 11:11 24 minuty temu, Wsedno napisał: Ale czy nas stać? może bedzie opcja dla larw "na kredyt" 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shiningstar 77 Napisano niedziela o 11:18 24 minuty temu, Mi a napisał: Siwej sąsiadka jest na zakupach w Berlinie. Kupiła sobie torebkę cha*nel. Ostatnio siwa nie lubi jej zdjęć. Jaki jest jej nick na IG? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2424 Napisano niedziela o 11:52 3 godziny temu, szatanowska napisał: No i mamy sensację tego roku, na discordzie wypłynęły zdjęcia Siwej ze strony GBC (gold bikini club). Ciekawe czy się odniesie do tego w jakikolwiek sposób. Derpeeńska zwolniła Dżaka. Więc jest wolny strzelec z dollarsami dla 1313. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano niedziela o 12:12 19 minut temu, wyszlonamoje napisał: Derpeeńska zwolniła Dżaka. Więc jest wolny strzelec z dollarsami dla 1313. Piękna byłaby z nich para Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masala 1273 Napisano niedziela o 12:13 21 minut temu, wyszlonamoje napisał: Derpeeńska zwolniła Dżaka. Więc jest wolny strzelec z dollarsami dla 1313. Jak taki obrz.ydliw..y star.uch ktory byl udawanym milionerem mógł prz.ygr.uchiac sobie 17latke, to nie wiem jaki sponsor skusi sie na Szuszke. Możecie więcej szczegółów zdradzic o tym jej koncie na portalu? Nie chce mi się wierzyć że to jej praqdziwy a ktoś sobie jaj nie robi. Dlatego nie lubie jak obcy ludzie maja moje zdiecia, nigdy nie wiadomo co kto komu do łba uderzy.... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3591 Napisano niedziela o 12:24 2 godziny temu, Hellena.De.Vil napisał: ojej. jaka szkoda, że nie mam discorda. ani nie wiem co to gbc. ale ciekawosc zżera - czy zdjecie jest w stylu ujecia vlogowego "cesarzowa w wannie z tzytzami opartymi o kolana"? Nie ma żadnych zdjęć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2517 Napisano niedziela o 13:30 1 godzinę temu, Kingeczka napisał: Piękna byłaby z nich para Idealna na 31 października 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano niedziela o 14:08 3 godziny temu, Mi a napisał: Siwej sąsiadka jest na zakupach w Berlinie. Kupiła sobie torebkę cha*nel. Ostatnio siwa nie lubi jej zdjęć. Pewnie przykro jej, że jej nie zabrała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano niedziela o 14:18 Mi by było przykro, wiadomo, że taki wypad z koleżanką na zakupy to byłby odlot. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3278 Napisano niedziela o 14:28 Na bank ktoś puszcza scieme z tym kontem, nie wierzę, że by tak ryzykowała, mimo wszystko ja nie wiem kto się zajmuje takim wyszukiwaniem, ktoś jej tindera niby też odkopał i opis był tu maglowany. Co innego poplotkowac o tym co pokazuje, ale siedzieć i węszyć po jakichś kontach i szukać, szpiegować to też trzeba mieć nassshane w głowie. 2 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2517 Napisano niedziela o 14:30 20 minut temu, Kingeczka napisał: Pewnie przykro jej, że jej nie zabrała. Moja babcia mówiła - jak się nie ma miedzi to się na siedzi, więc niech każdy sobie doda 2 do 2 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano niedziela o 14:40 8 minut temu, Vedma napisał: Na bank ktoś puszcza scieme z tym kontem, nie wierzę, że by tak ryzykowała, mimo wszystko ja nie wiem kto się zajmuje takim wyszukiwaniem, ktoś jej tindera niby też odkopał i opis był tu maglowany. Co innego poplotkowac o tym co pokazuje, ale siedzieć i węszyć po jakichś kontach i szukać, szpiegować to też trzeba mieć nassshane w głowie. Lepiej się tego w ogóle nie tykać, przez takie coś mogą być tylko problemy. Klasyczne śmiechy i krytyka są wystarczające dla większości larw. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6437 Napisano niedziela o 14:50 17 minut temu, evoiva napisał: Moja babcia mówiła - jak się nie ma miedzi to się na siedzi, więc niech każdy sobie doda 2 do 2 No ale też bez przesady, że kilka dni za granicą to nie wiadomo jaki wydatek. Można sobie zorganizować po kosztach albo zdecydować się na biuro podróży, które dowozi do tańszych hoteli. Ona po prostu a) nie potrafi nawet tego zrobić, co nie dziwi w kontekście jej licznych "wyczynów" oraz b) nie chce jechać sama, bo by była wypłoszem z stadzie uśmiechniętych ludzi, co nie potrafi nigdzie ruszyć się bez opiekuna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 279 Napisano niedziela o 15:04 Przeglądałam sobie gazetkę z Lidla z okazjami i było tam coś dla Zakolaka. Za jedyne 29.99 zł jest zestaw do robienia mini jedzenia do zjedzenia. Chcę by zrobiła test 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 279 Napisano niedziela o 15:13 Przed chwilą, Hellena.De.Vil napisał: Oj czekam na cesarzowej ebooka o pienionszkach, oj czekam Ja bym wolała jej księgowej. Chętnie się dowiem jak można kombinować w świetle prawa nim US dorwie się do tyłka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano niedziela o 15:34 29 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Przeglądałam sobie gazetkę z Lidla z okazjami i było tam coś dla Zakolaka. Za jedyne 29.99 zł jest zestaw do robienia mini jedzenia do zjedzenia. Chcę by zrobiła test To mini jedzenie byłoby dla Lali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2174 Napisano niedziela o 16:13 1 godzinę temu, Syreni śpiew napisał: No ale też bez przesady, że kilka dni za granicą to nie wiadomo jaki wydatek. Można sobie zorganizować po kosztach albo zdecydować się na biuro podróży, które dowozi do tańszych hoteli. Ona po prostu a) nie potrafi nawet tego zrobić, co nie dziwi w kontekście jej licznych "wyczynów" oraz b) nie chce jechać sama, bo by była wypłoszem z stadzie uśmiechniętych ludzi, co nie potrafi nigdzie ruszyć się bez opiekuna Wybieram odpowiedź b Ona wspaniale organizuje sobie czas we własnym mieszkaniu, jedząc, leżąc, gadając do psów i oglądając odmozdzacze, które przenoszą ją w inną rzeczywistość (później jej się wydaje, że jest jakąś żona Hollywood czy inną Beth). Cóż by miała robić sama na takim wyjeździe, jak ona nie ma ciekawości świata, nie lubi sportu, nie lubi się ruszać, autem sama nie pojedzie, szofera brak, autobusem dla niej to wstyd. Tyle rzeczy do ogarnięcia, myślę że pakowanie na Wibracje czy Mazury jej wystarczy w kwestii wyjazdów... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano niedziela o 16:38 (edytowany) 25 minut temu, Wsedno napisał: Wybieram odpowiedź b Ona wspaniale organizuje sobie czas we własnym mieszkaniu, jedząc, leżąc, gadając do psów i oglądając odmozdzacze, które przenoszą ją w inną rzeczywistość (później jej się wydaje, że jest jakąś żona Hollywood czy inną Beth). Cóż by miała robić sama na takim wyjeździe, jak ona nie ma ciekawości świata, nie lubi sportu, nie lubi się ruszać, autem sama nie pojedzie, szofera brak, autobusem dla niej to wstyd. Tyle rzeczy do ogarnięcia, myślę że pakowanie na Wibracje czy Mazury jej wystarczy w kwestii wyjazdów... To jest tak zwany KWANTOWY SKOK - oznacza przełamanie bariery ograniczeń ludzkiego umysłu i wzbicie w przestrzeń, w której nasza świadomość obiera wyższą, znacznie bardziej nieograniczoną perspektywę obserwacji niż dotychczas. My tu gadu gadu, śmiechy chichy a dama pokonała barierę ludzkiego umysłu. Edytowano niedziela o 16:39 przez Kingeczka 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1639 Napisano niedziela o 17:09 5 godzin temu, shiningstar napisał: Jaki jest jej nick na IG? Katar*ina200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1070 Napisano niedziela o 18:11 (edytowany) Nie wiem dlaczego ale mam nieodparte wrażenie, że siwa kupuje wyświetlenia. Nie ma dużego supportu, vlogi są nudne powtarzalne. Przy wyświetleniach które rzekomo ma miałaby dobry hajs a po jej remontach tego nie widać. Nie wierzę że ma tyle fanów/hejterów.taka refleksja przy niedzieli. Przy jej próżności ciężko śmieć że odkłada.... Dawno na złość larwom kupilaby jakaś torebkę zwłaszcza że Katerina co i rusz ego jej rujnuje Edytowano niedziela o 18:13 przez MONIKA 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7268 Napisano niedziela o 18:41 27 minut temu, MONIKA napisał: Nie wiem dlaczego ale mam nieodparte wrażenie, że siwa kupuje wyświetlenia. Nie ma dużego supportu, vlogi są nudne powtarzalne. Przy wyświetleniach które rzekomo ma miałaby dobry hajs a po jej remontach tego nie widać. Nie wierzę że ma tyle fanów/hejterów.taka refleksja przy niedzieli. Przy jej próżności ciężko śmieć że odkłada.... Dawno na złość larwom kupilaby jakaś torebkę zwłaszcza że Katerina co i rusz ego jej rujnuje Powinna „zainwestować” w pomarańczową torebkę. Będzie pasować do jej twarzy. 2 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1639 Napisano niedziela o 19:36 5 godzin temu, Kingeczka napisał: Mi by było przykro, wiadomo, że taki wypad z koleżanką na zakupy to byłby odlot. Ale to są sąsiadki, a nie bliskie koleżanki. Ta kat* jechała tam z rodziną nie tylko na zakupy tylko też na zwiedzanie. Siwa odpadłaby po godzinie łażenia. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach