do_kitu55 946 Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, Kingeczka napisał: Teraz jak schudła to też minimalnie zmalały za to się wydłużyło... Jak odstawi preparat na schudniecie waga wroci 2x. To zdrowe nawyki generuja trwaly efekt. Jak je widać... brak tam jakiegokolwiek zamysłu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2214 Napisano 15 godzin temu 29 minut temu, Mi a napisał: „Nowe włosy” Vlogmas 5 11:34 gadają o prezentach i siwa „U lwa jest szczotka i zmiotka”. (Śmiech słonia, a lew zawstydzony) 13:19 Siwa wychodząc do fryzjera zostawiła włączonego crocpota. (Lew był z nią u fryzjera, siedział obok niej przez chyba cały czas bo siwej jad*aczka się nie zamykała, a fryzjerka pracowała w milczeniu.) „Jak ten sos się spali, a JA jestem głodna, to zobaczysz… gniew słonia” to było w 2018 roku, rok po ślubie. Na końcu pokazuje kalendarze, prezenty od firm, głosik siwej jest przesłodzony… Boże, nie wiem co by mi się musiało stać, żebym zabrała mojego ze sobą do fryzjera... Przecież to jest nienormalne. Do kibla też nie chodziła sama? 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1348 Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, do_kitu55 napisał: Jak odstawi preparat na schudniecie waga wroci 2x. To zdrowe nawyki generuja trwaly efekt. Jak je widać... brak tam jakiegokolwiek zamysłu Czy ona schudła? Czy raczej pd wpływem ruchu położyła niektóre mięśnie na swoje miejsce, spionizowała się i po prostu wstała z barłogu? Moja Babcia mówiła na taki efekt- wciągnęła się po tym jak wybiegani i z lekkim deficytem kalorii wróciliśmy z kolonii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2174 Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, !GA napisał: Czy ona schudła? Czy raczej pd wpływem ruchu położyła niektóre mięśnie na swoje miejsce, spionizowała się i po prostu wstała z barłogu? Moja Babcia mówiła na taki efekt- wciągnęła się po tym jak wybiegani i z lekkim deficytem kalorii wróciliśmy z kolonii Co najwyżej w nogach schudła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1070 Napisano 14 godzin temu 33 minuty temu, !GA napisał: Czy ona schudła? Czy raczej pd wpływem ruchu położyła niektóre mięśnie na swoje miejsce, spionizowała się i po prostu wstała z barłogu? Moja Babcia mówiła na taki efekt- wciągnęła się po tym jak wybiegani i z lekkim deficytem kalorii wróciliśmy z kolonii Ja tam też schudnięcia nie widzę. Dalej jest dużą galareta. Ciekawe jaj jej 10tys kroków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano 13 godzin temu Podejrzana śmierć Joanny Brzeskiej czy serio ktoś myśli, że mogło się to stać samoczynnie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2517 Napisano 13 godzin temu 30 minut temu, MONIKA napisał: Ja tam też schudnięcia nie widzę. Dalej jest dużą galareta. Ciekawe jaj jej 10tys kroków Na tydzień chyba. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, madziuszek napisał: Boże, nie wiem co by mi się musiało stać, żebym zabrała mojego ze sobą do fryzjera... Przecież to jest nienormalne. Do kibla też nie chodziła sama? Brak samodzielności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolutka40 239 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, !GA napisał: Czy ona schudła? Czy raczej pd wpływem ruchu położyła niektóre mięśnie na swoje miejsce, spionizowała się i po prostu wstała z barłogu? Moja Babcia mówiła na taki efekt- wciągnęła się po tym jak wybiegani i z lekkim deficytem kalorii wróciliśmy z kolonii Spokojnie, lada moment zacznie sie deprecha, barłożenie całymi dniami w akompaniamencie pawełków, czipsików, czekolad itp. Do wiosny wskoczy +10 na mase 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 887 Napisano 12 godzin temu Samson przebiła sufit. Zobaczyła, że blekota pokazuje zakupy na tle "artystycznego bajzelku" I teraz pokazuje swoje z lydla zakupy w taki sam sposób. Ja rozumiem kimś się inspirować nawet taką miernotą jak blekota.No ale bez przesady. Chyba miała za mało wyświetleń i chciała dorzucić trochę przypraw do vlogasków. Teraz czekamy na eksponowanie krocza i pośladów. Koszmarek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 887 Napisano 12 godzin temu zamykam oczy i widzę wypięcia buszy w tych krótkich czarnych leginach. bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, MONIKA napisał: Ja tam też schudnięcia nie widzę. Dalej jest dużą galareta. Ciekawe jaj jej 10tys kroków Dla mnie wygląda jakby pozbyła się nadmiaru wody z organizmu, może bierze coś na obrzęki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuchSuszi 157 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, ciekawska666 napisał: Samson przebiła sufit. Zobaczyła, że blekota pokazuje zakupy na tle "artystycznego bajzelku" I teraz pokazuje swoje z lydla zakupy w taki sam sposób. Ja rozumiem kimś się inspirować nawet taką miernotą jak blekota.No ale bez przesady. Chyba miała za mało wyświetleń i chciała dorzucić trochę przypraw do vlogasków. Teraz czekamy na eksponowanie krocza i pośladów. Koszmarek. Nudziara nic nie potrafi sama wymyślić. Jak nie ściągnie od Blekoty (Karyny), to od Madki Psa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
do_kitu55 946 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Kingeczka napisał: Dla mnie wygląda jakby pozbyła się nadmiaru wody z organizmu, może bierze coś na obrzęki. Ja widzę, że z gęby i ramion zjechała. Bebzon też trochę mniejszy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
do_kitu55 946 Napisano 12 godzin temu Uwaga, WysryLIVE na TT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
do_kitu55 946 Napisano 12 godzin temu Onaplanuje spotkanie z wiCkami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, do_kitu55 napisał: Onaplanuje spotkanie z wiCkami To się spóźniła halloween już było. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2035 Napisano 12 godzin temu 25 minut temu, do_kitu55 napisał: Onaplanuje spotkanie z wiCkami Napewno się uda. Jak z poprzednim planowniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano 12 godzin temu Wicki i dama bronią temu jak tylko się da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Ja wolę do od jechać do np. hm, Ikea, media i kupić w sklepie i obejrzeć, jak się coś psuje to dodać na gwarę/zwrot. Na chińskich stronaxch to zamawiam tylko kable do telefonów.... Zajrzałam na to temu to zupełnie bez szału dla mnie. Edytowano 11 godzin temu przez Kingeczka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 322 Napisano 11 godzin temu 6 godzin temu, Kingeczka napisał: Teraz jak schudła to też minimalnie zmalały za to się wydłużyło... Niedługo to będzie się o nie potykać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano 11 godzin temu Niech powie że towar u m.uunsi. też jest z chin za grosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6437 Napisano 11 godzin temu Nowy wysryf - Temu. Odpalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolajnaaaaa 94 Napisano 11 godzin temu Na live juz zaczynaja sie komentarze pojazdy na temu, dama się spięła, wyczuwam koniec lajwa za max 10min. Ona zawsze wtedy tak śmiesznie kończy live, nagle go wylacza, "dobra uciekam pa" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1070 Napisano 11 godzin temu O kutfa cyrk przyjechał jej makijaż wow mega sztos 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MartaspodKielc 57 Napisano 10 godzin temu (edytowany) czesc laski. Nasza siwa mowi ze wolalaby sobie oko wydlubac lyzka niz jechac do Berlina na zakupy. Karuzela smiechu normalnie. Edytowano 10 godzin temu przez MartaspodKielc 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wafel 391 Napisano 10 godzin temu Chcę zobaczyć jak będzie działać ta cudowna maska led o której mówi…. Nie mogę uwierzyć że tak się można cofnąć… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6437 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, MartaspodKielc napisał: czesc laski. Nasza siwa mowi ze wolalaby sobie oko wydlubac lyzka niz jechac do Berlina na zakupy. Karuzela smiechu normalnie. A czemuż to nagle Berlin taki zły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2723 Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, MONIKA napisał: O kutfa cyrk przyjechał jej makijaż wow mega sztos Kolor mejkapu w firmowym kolorze temu? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano 10 godzin temu Ale ona głupoty gada o podróbkach. W Chinach normalnie produkują podróbki jak te jej rzeczy z temu. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach