Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dobra _Dusza

Rozwaliłam aparat, ale mam bardziej zielone oczy

Polecane posty

2 godziny temu, Kingeczka napisał:

Teraz jak schudła to też minimalnie zmalały za to się wydłużyło...

Jak odstawi preparat na schudniecie waga wroci 2x. To zdrowe nawyki generuja trwaly efekt. Jak je widać... brak tam jakiegokolwiek zamysłu

• Like 1

29 minut temu, Mi a napisał:

„Nowe włosy” Vlogmas 5

11:34 gadają o prezentach i siwa „U lwa jest szczotka i zmiotka”. (Śmiech słonia, a lew zawstydzony)
13:19 Siwa wychodząc do fryzjera zostawiła włączonego crocpota. (Lew był z nią u fryzjera, siedział obok niej przez chyba cały czas bo siwej jad*aczka się nie zamykała, a fryzjerka pracowała w milczeniu.) „Jak ten sos się spali, a JA jestem głodna, to zobaczysz… gniew słonia” to było w 2018 roku, rok po ślubie. 
Na końcu pokazuje kalendarze, prezenty od firm, głosik siwej jest przesłodzony… 

Boże, nie wiem co by mi się musiało stać, żebym zabrała mojego ze sobą do fryzjera... Przecież to jest nienormalne.  Do kibla też nie chodziła sama?

• Like 3

1 godzinę temu, do_kitu55 napisał:

Jak odstawi preparat na schudniecie waga wroci 2x. To zdrowe nawyki generuja trwaly efekt. Jak je widać... brak tam jakiegokolwiek zamysłu

Czy ona schudła? Czy raczej pd wpływem ruchu położyła niektóre mięśnie na swoje miejsce, spionizowała się  i po prostu wstała  z barłogu?

Moja Babcia mówiła na taki efekt- wciągnęła się😅 po tym jak wybiegani i z lekkim deficytem kalorii wróciliśmy z kolonii😅

• Like 1

9 minut temu, !GA napisał:

Czy ona schudła? Czy raczej pd wpływem ruchu położyła niektóre mięśnie na swoje miejsce, spionizowała się  i po prostu wstała  z barłogu?

Moja Babcia mówiła na taki efekt- wciągnęła się😅 po tym jak wybiegani i z lekkim deficytem kalorii wróciliśmy z kolonii😅

Co najwyżej w nogach schudła 😆

33 minuty temu, !GA napisał:

Ja tam też schudnięcia nie widzę. Dalej jest dużą galareta. Ciekawe jaj jej 10tys kroków

Podejrzana śmierć Joanny Brzeskiej czy serio ktoś myśli, że mogło się to stać samoczynnie?

• Like 1

30 minut temu, MONIKA napisał:

Ja tam też schudnięcia nie widzę. Dalej jest dużą galareta. Ciekawe jaj jej 10tys kroków

Na tydzień chyba.

• Haha 1

2 godziny temu, madziuszek napisał:

Boże, nie wiem co by mi się musiało stać, żebym zabrała mojego ze sobą do fryzjera... Przecież to jest nienormalne.  Do kibla też nie chodziła sama?

Brak samodzielności 

1 godzinę temu, !GA napisał:

Spokojnie, lada moment zacznie sie deprecha, barłożenie całymi dniami w akompaniamencie pawełków, czipsików, czekolad itp. Do wiosny wskoczy +10 na mase

• Like 2
  • Haha 1

Samson przebiła sufit.

Zobaczyła, że blekota pokazuje zakupy na tle "artystycznego bajzelku" I teraz pokazuje swoje z lydla zakupy w taki sam sposób.

Ja rozumiem kimś się inspirować nawet taką miernotą jak blekota.No ale bez przesady.

Chyba miała za mało wyświetleń i chciała dorzucić trochę przypraw do vlogasków.

Teraz czekamy na eksponowanie krocza i pośladów. Koszmarek.

• Haha 1

zamykam oczy i widzę wypięcia buszy w tych krótkich czarnych leginach.

bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

1 godzinę temu, MONIKA napisał:

Dla mnie wygląda jakby pozbyła się nadmiaru wody z organizmu, może bierze coś na obrzęki.

• Like 1

4 minuty temu, ciekawska666 napisał:

Samson przebiła sufit.

Zobaczyła, że blekota pokazuje zakupy na tle "artystycznego bajzelku" I teraz pokazuje swoje z lydla zakupy w taki sam sposób.

Ja rozumiem kimś się inspirować nawet taką miernotą jak blekota.No ale bez przesady.

Chyba miała za mało wyświetleń i chciała dorzucić trochę przypraw do vlogasków.

Teraz czekamy na eksponowanie krocza i pośladów. Koszmarek.

Nudziara nic nie potrafi sama wymyślić. Jak nie ściągnie od Blekoty (Karyny), to od Madki Psa.

8 minut temu, Kingeczka napisał:

Dla mnie wygląda jakby pozbyła się nadmiaru wody z organizmu, może bierze coś na obrzęki.

Ja widzę, że z gęby i ramion zjechała. Bebzon też trochę mniejszy.

• Like 1

9 minut temu, do_kitu55 napisał:

Onaplanuje spotkanie z wiCkami🤣🤣🤣

To się spóźniła halloween już było.

• Haha 1

25 minut temu, do_kitu55 napisał:

Onaplanuje spotkanie z wiCkami🤣🤣🤣

Napewno się uda. Jak z  poprzednim planowniem 😆😆😆

Ja wolę do od jechać do np. hm, Ikea, media i kupić w sklepie i obejrzeć, jak się coś psuje to dodać na gwarę/zwrot. Na chińskich stronaxch to zamawiam tylko kable do telefonów.... Zajrzałam na to temu to zupełnie bez szału dla mnie.

Edytowano przez Kingeczka
  • Like 1

6 godzin temu, Kingeczka napisał:

Teraz jak schudła to też minimalnie zmalały za to się wydłużyło...

Niedługo to będzie się o nie potykać 🤣🤣🤣

• Like 1

Na live juz zaczynaja sie komentarze pojazdy na temu, dama się spięła, wyczuwam koniec lajwa za max 10min. Ona zawsze wtedy tak śmiesznie kończy live, nagle go wylacza, "dobra uciekam pa" 

O kutfa cyrk przyjechał jej makijaż wow mega sztos

• Haha 1

czesc laski. Nasza siwa mowi ze wolalaby sobie oko wydlubac lyzka niz jechac do Berlina na zakupy. Karuzela smiechu normalnie.

Edytowano przez MartaspodKielc
  • Like 2
  • Haha 1

Chcę zobaczyć jak będzie działać ta cudowna maska led o której  mówi…. Nie mogę uwierzyć że tak się można cofnąć…

5 minut temu, MartaspodKielc napisał:

czesc laski. Nasza siwa mowi ze wolalaby sobie oko wydlubac lyzka niz jechac do Berlina na zakupy. Karuzela smiechu normalnie.

A czemuż to nagle Berlin taki zły? 

22 minuty temu, MONIKA napisał:

O kutfa cyrk przyjechał jej makijaż wow mega sztos

Kolor mejkapu w firmowym kolorze temu? 🤣

• Haha 2

Ale ona głupoty gada o podróbkach. W Chinach normalnie produkują podróbki jak te jej rzeczy z temu.

• Like 2

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się