Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Klitek

Nadmierne poczucie odpowiedzialności

Polecane posty

15 minut temu, parabatai napisał:

Mam takie niejasne przeczucie że gdzie się nie pojawimy to temat zaraz poleci 😄 ale czy to nas powstrzyma?  😂

Trafiłeś do domu? 🤔

Oczywiście że nie, nikt i nic żadna siła nas nie powstrzyma😅

No skąd trafiłem, szlajam się i wciąż nie mogę trafić, a tu zimno ciemno wilki wyją przybiegła byś na pomoc 🤣

Gdzieś Ty była jak Cię nie było? 😜

2 minuty temu, Tajemniczy On napisał:

A tamten dalej z tą wiertarką jprd 🤦🤣

To jest babka i najwyraźniej ta wiertarka nadzwyczajnie uruchomiła jej wyobraźnię 😂 wciąż do tego wraca 😁

• Haha 1

5 minut temu, Tajemniczy On napisał:

Oczywiście że nie, nikt i nic żadna siła nas nie powstrzyma😅

No skąd trafiłem, szlajam się i wciąż nie mogę trafić, a tu zimno ciemno wilki wyją przybiegła byś na pomoc 🤣

Gdzieś Ty była jak Cię nie było? 😜

Na drugi raz  sobie sznureczek przywiąż do klamki jak będziesz z domu wychodził, łatwiej będzie wrócić 😄 A tymczasem uważaj na dziki, ponoć ich wszędzie pełno 😅

Byłam zażyć przyjemności 😜😁

4 minuty temu, parabatai napisał:

To jest babka i najwyraźniej ta wiertarka nadzwyczajnie uruchomiła jej wyobraźnię 😂 wciąż do tego wraca 😁

Aaaaa to nie wiedziałem że to kobieta, wszystko możliwe że wyobraźnię jej wiertarka uruchomiła🤣 I to jest prawda że każda kobieta jest inna, np tamtą damę zamiast zabrać do sklepu z gadżetami erotycznymi to trzeba zabierać ją do sklepu z wiertarkami🤣

• Haha 1

1 minutę temu, Tajemniczy On napisał:

Aaaaa to nie wiedziałem że to kobieta, wszystko możliwe że wyobraźnię jej wiertarka uruchomiła🤣 I to jest prawda że każda kobieta jest inna, np tamtą damę zamiast zabrać do sklepu z gadżetami erotycznymi to trzeba zabierać ją do sklepu z wiertarkami🤣

Jakie to dziecinne. Chcesz śliniaczek dzieciaczku? :classic_wink:

4 minuty temu, parabatai napisał:

Na drugi raz  sobie sznureczek przywiąż do klamki jak będziesz z domu wychodził, łatwiej będzie wrócić 😄 A tymczasem uważaj na dziki, ponoć ich wszędzie pełno 😅

Byłam zażyć przyjemności 😜😁

Ja bym tak zrobił, ale tam gdzie ja przebywam nie ma w pokoju klamek 🤣🤣🤣 Pamiętaj że swój swojego nie rusza😝🤣 

Aha ok nie wnikam 😜

4 minuty temu, Tajemniczy On napisał:

Ona chyba próbuje Cię poderwać 🫢widzę jak Cię zaczepia nieśmiało 😁

2 minuty temu, parabatai napisał:

Ona chyba próbuje Cię poderwać 🫢widzę jak Cię zaczepia nieśmiało 😁

Być może, ale nie wiem czy ja się zgodzę bo jeśli dojdzie coś do czegoś to wiesz jakie wiertarki są drogie 🤣 

Ale muszę przyznać że komplement mi prawi ( dzieciaku) 😅

Ja bym tak zrobił, ale tam gdzie ja przebywam nie ma w pokoju klamek 🤣🤣🤣 Pamiętaj że swój swojego nie rusza😝🤣 

Aha ok nie wnikam 😜

Jesteś w pokoju bez klamek?  🫣😂 i ciągnie swój do swego 😂 las Cię przyzywa 😂😂

To nie tajemnica,  na pazurach byłam 😊

4 minuty temu, Tajemniczy On napisał:

Być może, ale nie wiem czy ja się zgodzę bo jeśli dojdzie coś do czegoś to wiesz jakie wiertarki są drogie 🤣 

Ale muszę przyznać że komplement mi prawi ( dzieciaku) 😅

No, jak randka to tylko w Mrówce albo innym Majstrze 🤣🤣

Muszę Cię sprowadzić na ziemię żebyś od nadmiaru komplementów mi tu w piórka nie obrósł Ty.... stary trutniu 😜🤣🤣🤣

• Haha 1

Ja też mam duże poczucie odpowiedzialności. Jak się za coś zabiorę to musze mieć pewność powodzenia. Ale nie zrozumiecie tego, bo nie zawsze. Nie liczyłem np, że randka sie uda, tylko, że na nią przyjdę. ALe jakaś np naprawa, muszę mieć styczność z tym i dawać sobie radę sam, wtedy wysoka szansa, że jak ktoś da mi coś do naprawy , będzie miał zrobione. Ale jest jedno, co wymaga solidnych bezpiecznych podstaw: zabieranie się za związki i tworzenie rodziny. Wku..a mnie np zę są osoby, które mają robotę zaklepaną po znajomości i myślą, żę są odpowiedzialni, bo nigdy nie poznali , że tak naprawdę nikt ich nie zatrudni bez pleców.

Edytowano przez Mariusz4

9 minut temu, parabatai napisał:

Jesteś w pokoju bez klamek?  🫣😂 i ciągnie swój do swego 😂 las Cię przyzywa 😂😂

To nie tajemnica,  na pazurach byłam 😊

No jestem i czekam aż ktoś mnie zaprosi do pałacu to sobie złote u siebie zamontuję 🤣 Co ja poradzę że lubię spacery po  lesie i już z dziką zwierzyną jesteśmy na Ty😅

Skracanie? Malowanie? Jaki kolor? Ciekawość mnie zżera jak wyglądają 😉

9 minut temu, parabatai napisał:

No, jak randka to tylko w Mrówce albo innym Majstrze 🤣🤣

Muszę Cię sprowadzić na ziemię żebyś od nadmiaru komplementów mi tu w piórka nie obrósł Ty.... stary trutniu 😜🤣🤣🤣

Hahahaha gorzej będzie za granicą, trzeba będzie studiować w necie w jakim sklepie są elektronarzędzia 🤣

Oj  może być i taki komplement😜 Ach dziękuję ☺️🤣

3 minuty temu, Tajemniczy On napisał:

No jestem i czekam aż ktoś mnie zaprosi do pałacu to sobie złote u siebie zamontuję 🤣 Co ja poradzę że lubię spacery po  lesie i już z dziką zwierzyną jesteśmy na Ty😅

Skracanie? Malowanie? Jaki kolor? Ciekawość mnie zżera jak wyglądają 😉

Czekaj czekaj, bo nie nadążam- dopóki ktoś Cię do pałacu nie zaprosi to Ty u siebie klamek nie zamontujesz? 🤔 ciekawe wyzwania życiowe sobie stawiasz 😜🤣

Tak, skróciłam bo dziś sobie twarz przez przypadek podrapałam a rano nie mogłam guzików zapiąć 😄

Hahahaha gorzej będzie za granicą, trzeba będzie studiować w necie w jakim sklepie są elektronarzędzia 🤣

Oj  może być i taki komplement😜 Ach dziękuję ☺️🤣

OBI pewnie jest wszędzie 🤣🤣

Proszę 😄 za chwilę gdzieś zapewne przeczytamy że właśnie wyznaliśmy sobie miłość 🤣 seks mamy już dawno za sobą wg tego co przeczytano między wierszami 😁

15 minut temu, parabatai napisał:

Czekaj czekaj, bo nie nadążam- dopóki ktoś Cię do pałacu nie zaprosi to Ty u siebie klamek nie zamontujesz? 🤔 ciekawe wyzwania życiowe sobie stawiasz 😜🤣

Tak, skróciłam bo dziś sobie twarz przez przypadek podrapałam a rano nie mogłam guzików zapiąć 😄

W życiu trzeba mieć jakieś marzenia 🤣 A co Ty złotych klamek nie chciała byś  mieć? 🤣

To co Ty robiłaś że sobie twarz podrapałaś? I to jeszcze przypadkiem 😅 Gdybyś nie mogła rozpiąć to z pewnością bym Ci pomógł ☺️ Przy tym  nieudanym zapinaniu guzików bardzo posypały się cenzurowane słowa? 🤣

16 minut temu, parabatai napisał:

Proszę 😄 za chwilę gdzieś zapewne przeczytamy że właśnie wyznaliśmy sobie miłość 🤣 seks mamy już dawno za sobą wg tego co przeczytano między wierszami 😁

Oj tam najwyżej z domu do walizki spakuje i poleci z nami samolotem🤣

Ale zobacz jacy my nowocześni, najpierw seks, a później miłość 🤣 Co niektórzy tu powinni już szykować prezenty na wesele, o chrzcinach nie wspomnę 🤣

19 minut temu, parabatai napisał:

A może jakiś trójkąt? 😁

6 minut temu, Tajemniczy On napisał:

W życiu trzeba mieć jakieś marzenia 🤣 A co Ty złotych klamek nie chciała byś  mieć? 🤣

To co Ty robiłaś że sobie twarz podrapałaś? I to jeszcze przypadkiem 😅 Gdybyś nie mogła rozpiąć to z pewnością bym Ci pomógł ☺️ Przy tym  nieudanym zapinaniu guzików bardzo posypały się cenzurowane słowa? 🤣

A skąd wiesz ze nie mam 😜😁

Poprawiałam pas w samochodzie I się okazało że pazury za długie 😅 a rano zapinałam sweter z takimi malutkimi guziczkami i czułam się jak Edward nożycoręki, myślałam ze potnę ten sweter a guzików nie zapnę 😅 parę sztywnych poleciało 🫢

9 minut temu, Tajemniczy On napisał:

Oj tam najwyżej z domu do walizki spakuje i poleci z nami samolotem🤣

Ale zobacz jacy my nowocześni, najpierw seks, a później miłość 🤣 Co niektórzy tu powinni już szykować prezenty na wesele, o chrzcinach nie wspomnę 🤣

Albo wystarczy znaleźć hotel który oferuje tego typu sprzęt rekreacyjny 🤣🤣

No patrz jak to wszystko szybko poszło 😁 w tym tempie to za dwa tygodnie wnukami będziem się chwalić 🤣🤣

• Haha 1

14 minut temu, Megi_ona napisał:

A może jakiś trójkąt? 😁

Futurystyczna wizja podstawowej komórki społecznej 🤣🤣🤣

Przed chwilą, parabatai napisał:

Futurystyczna wizja podstawowej komórki społecznej 🤣🤣🤣

Haha nawet może być czworokąt im więcej tym lepiej 😁 

Słownik mi dzisiaj szaleje,  muszę z nim strasznie walczyć żeby tu zs mnie strasznych głupot nie popisał 😒

5 minut temu, parabatai napisał:

A skąd wiesz ze nie mam 😜😁

Poprawiałam pas w samochodzie I się okazało że pazury za długie 😅 a rano zapinałam sweter z takimi malutkimi guziczkami i czułam się jak Edward nożycoręki, myślałam ze potnę ten sweter a guzików nie zapnę 😅 parę sztywnych poleciało 🫢

Serio, naprawdę masz? Zaproś mnie do siebie 🤣

Czasami tak to jest że chwila nie uwagi i sami sobie robimy niechcący krzywdę 😉 Hahahaha to musiało śmiesznie wyglądać, ale swoją drogą dobrze że nikt w tym momencie Tobie się nie napatoczył bo pewnie tymi szponami posiekała byś delikwenta jak ogórka na mizerię 😜🤣

Przed chwilą, Megi_ona napisał:

Haha nawet może być czworokąt im więcej tym lepiej 😁 

No, bo mnie trza liczyć razy 2, moĵ ogon zawsze że mną 😁

Przed chwilą, parabatai napisał:

No, bo mnie trza liczyć razy 2, moĵ ogon zawsze że mną 😁

To mężczyźni będą lizać, znajdziemy tyle ile trzeba a dla ciebie podwójnie 😂

• Haha 1

5 minut temu, parabatai napisał:

Albo wystarczy znaleźć hotel który oferuje tego typu sprzęt rekreacyjny 🤣🤣

No patrz jak to wszystko szybko poszło 😁 w tym tempie to za dwa tygodnie wnukami będziem się chwalić 🤣🤣

Hahahaha myślisz że są takie hotele z takimi atrakcjami? 🤣

No i dobrze i niech inni patrzą i nam zazdroszczą 🤣 Myślisz że dzieci wydadzą się do nas i też będą takie jak struś pędziwiatr? 🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować