parabatai 645 Napisano wtorek o 19:13 5 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: po prostu nasze rodziny uważają nas za wariatów xD A to jakiś problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 19:15 27 minut temu, parabatai napisał: Ja jestem mega wrażliwa no no, mam taką samą metodę.. sprzedam komuś szpilę a potem powiem ze zostałam źle zrozumiana To już kwestia natury ma się to w genach. Ja po mamusi ,a Ty nie mam pojęcia fioletowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 19:18 9 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: po prostu nasze rodziny uważają nas za wariatów xD To z rodzinami będzieta się hajtać czy ich decyzje mają wpływać na waszą relacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:18 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To już kwestia natury ma się to w genach. Ja po mamusi ,a Ty nie mam pojęcia fioletowego Ja chyba po listonoszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 19:20 18 minut temu, parabatai napisał: Strasznymi zagadkami gadasz jak jest prawdziwe uczucie a ludzie naprawdę chcą być ze sobą to wszystko można jakoś dogadać. Ale chyba musicie iść na jakieś kompromisy. Za dużo niedomówień jak na początek, to co dalej będzie złość i frustracja tak jak przy niespełnionych nadziejach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 19:22 2 minuty temu, parabatai napisał: Ja chyba po listonoszu Kwestia znaku zodiaku można powiedzieć żeby elegancko wybrnąć Dobre wytłumaczenia to nawet sądy kupią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:23 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Za dużo niedomówień jak na początek, to co dalej będzie złość i frustracja tak jak przy niespełnionych nadziejach. Grunt to wiedzieć czego się chce. I jeżeli obie strony chcą tego samego, to wszystko da się ułożyć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 19:23 9 minut temu, parabatai napisał: A to jakiś problem? Musiałby być bardziej bezpośredni z nastawieniem wiem czego chcę i gdzie idę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 19:24 Przed chwilą, parabatai napisał: Grunt to wiedzieć czego się chce. I jeżeli obie strony chcą tego samego, to wszystko da się ułożyć Wyjęłaś mi to z ust bratnia duszo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:25 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Kwestia znaku zodiaku można powiedzieć żeby elegancko wybrnąć Dobre wytłumaczenia to nawet sądy kupią. Elegancko wybrnąć znaczy skłamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 19:26 Najgorzej to pytać ludzi o drogę gdzie każdy podaje inną trasę. Chociaż nawigacja raz wyprowadziła mnie tam gdzie droga się skończyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 19:26 15 minut temu, parabatai napisał: Tia, bo to autostrada, od razu dwie ciężarówki Don Armando Mendosa No i mówiłem daj kobiecie palec w tym przypadku dwa dałem palce, a ta chce dwie ciężarówki. Transport zakładasz Czekaj czekaj a on nie był przypadkiem skoczkiem narciarskim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 19:28 1 minutę temu, parabatai napisał: Elegancko wybrnąć znaczy skłamać Jeżeli miałbym zgubić w porządku człowieka lub przyczynić się do krzywdy dobrego człowieka będę kłamał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:28 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Wyjęłaś mi to z ust bratnia duszo Żeby coś wyjąć musiałabym najpierw coś włożyć Sorry, nie mogłam się powstrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 19:28 18 minut temu, parabatai napisał: Nic z tego, kamera mnie nie lubi Ale Ty z kamerą nie będziesz uprawiała miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 19:29 18 minut temu, parabatai napisał: Yyyyy ok, tu faktycznie Megi wiedzie prym Może zejdźmy z niej bo zaraz obydwoje łomot dostaniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:30 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Najgorzej to pytać ludzi o drogę gdzie każdy podaje inną trasę. Chociaż nawigacja raz wyprowadziła mnie tam gdzie droga się skończyła Z nawigacją nie ma żartów, kiedyś ktoś się utopił bo wjechał do jeziora w nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:31 1 godzinę temu, parabatai napisał: A co dobrego kupiłaś? Lody czekoladowe śmietankowe albo truskawkowo - czekoladowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 19:31 18 minut temu, parabatai napisał: Będę mówić do Ciebie Yetku To w takim razie Ty będziesz Yetkowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 19:32 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Lody czekoladowe śmietankowe albo truskawkowo - czekoladowe To ja poproszę śmietankowo truskawkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:32 9 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Kwestia znaku zodiaku można powiedzieć żeby elegancko wybrnąć Dobre wytłumaczenia to nawet sądy kupią. Spód jakiego jesteś znaku zodiaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:32 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: No i mówiłem daj kobiecie palec w tym przypadku dwa dałem palce, a ta chce dwie ciężarówki. Transport zakładasz Czekaj czekaj a on nie był przypadkiem skoczkiem narciarskim? Dobry pomysł, dochodowy, to co, zakładamy spółkę? Nie, to postać z serialu Beti la fea pasuje do Ciebie, taki podrywacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:35 6 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Jeżeli miałbym zgubić w porządku człowieka lub przyczynić się do krzywdy dobrego człowieka będę kłamał. Zaraz zaraz czym się różni człowiek w porządku od dobrego człowieka i dlaczego miałbyś ich krzywdzić? Pogubiłam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:35 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: To ja poproszę śmietankowo truskawkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 19:35 1 minutę temu, parabatai napisał: Z nawigacją nie ma żartów, kiedyś ktoś się utopił bo wjechał do jeziora w nocy. I najgorsze że rezerwa paliwa mi się kończyła, ale jakiś leśniczy chyba mnie wyczaił bo obca rejestracja i spadł mi człowiek z nieba benzyną nawet poratował i skrót pokazał do głównej trasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:36 (edytowany) 8 minut temu, Tajemniczy On napisał: Ale Ty z kamerą nie będziesz uprawiała miłości Nie, ja będę z kamerą wśród zwierząt Edytowano wtorek o 19:37 przez parabatai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:37 8 minut temu, parabatai napisał: Żeby coś wyjąć musiałabym najpierw coś włożyć Sorry, nie mogłam się powstrzymać Co włożyłaś Promyczkowi do ust? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 19:37 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Spód jakiego jesteś znaku zodiaku? Pająk za parę dni urodziny A Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:38 6 minut temu, Megi_ona napisał: Lody czekoladowe śmietankowe albo truskawkowo - czekoladowe Ja poproszę czekoladowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:38 11 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Najgorzej to pytać ludzi o drogę gdzie każdy podaje inną trasę. Chociaż nawigacja raz wyprowadziła mnie tam gdzie droga się skończyła Do mnie to domu jak wiozą pizzę lub kurier ma być to są jaja bo prowadzi ich nawigacja w pole jakieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach