parabatai 645 Napisano wtorek o 19:38 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Co włożyłaś Promyczkowi do ust? No właśnie nic, ale ponoć coś wyjęłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 8 Napisano wtorek o 19:39 6 minut temu, Tajemniczy On napisał: To ja poproszę śmietankowo truskawkowe Załatwisz dla mnie, ale tylko truskawkowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:39 31 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: po prostu nasze rodziny uważają nas za wariatów xD Mnie większość ludzi uważa za wariatkę i co z tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 8 Napisano wtorek o 19:40 Dobry wieczór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:40 9 minut temu, Tajemniczy On napisał: Może zejdźmy z niej bo zaraz obydwoje łomot dostaniemy Faceci to jednak tchórze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 19:40 3 minuty temu, parabatai napisał: Zaraz zaraz czym się różni człowiek w porządku od dobrego człowieka i dlaczego miałbyś ich krzywdzić? Pogubiłam się Chodzi o to że są czasami dylematy czy powiedzieć prawdę i tą prawdą przyczynić się do czyjejś krzywdy, czy skłamać żeby nie skrzywdzić. No w porządku to ktoś dobry z natury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:41 11 minut temu, Tajemniczy On napisał: Może zejdźmy z niej bo zaraz obydwoje łomot dostaniemy Za co łomot macie dostać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:41 1 minutę temu, Pearl napisał: Dobry wieczór Dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:42 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Pająk za parę dni urodziny A Ty Jaki znów pająk? Nie ma takiego znaku zodiaku ja koziorożec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 19:42 2 minuty temu, parabatai napisał: No właśnie nic, ale ponoć coś wyjęłam Dwie złośnice dociekliwe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:42 4 minuty temu, parabatai napisał: Ja poproszę czekoladowe Proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:44 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Chodzi o to że są czasami dylematy czy powiedzieć prawdę i tą prawdą przyczynić się do czyjejś krzywdy, czy skłamać żeby nie skrzywdzić. No w porządku to ktoś dobry z natury. A ja wolę najgorszą prawdę niż najsłodsze kłamstwo. I nie chciałabym chyba żeby ktoś dla mnie kłamał, ale też nigdy nie byłam w tak poważnej sytuacji żeby miało to mieć jakieś większe znaczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:44 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Jaki znów pająk? Nie ma takiego znaku zodiaku ja koziorożec Skorpion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 19:45 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Jaki znów pająk? Nie ma takiego znaku zodiaku ja koziorożec Skorpion i koziorożec to chyba według gwiazd kompatybilni są ze sobą, że jedno i drugie będzie chciało rządzić, ale u Ciebie jest większa chęć dominacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:45 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Proszę Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wtorek o 19:46 6 minut temu, Megi_ona napisał: Mnie większość ludzi uważa za wariatkę i co z tego? tylko wariaci są coś warci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:46 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Dwie złośnice dociekliwe Bo zastanawiałam się co ci włożyła no skoro wyciągała i ty mów zaraz co ci włożyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:46 5 minut temu, Megi_ona napisał: Za co łomot macie dostać? Bo plotkujemy o Twoich zapędach do bitki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wtorek o 19:47 34 minuty temu, parabatai napisał: A to jakiś problem? no trochę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:48 Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: no trochę xD Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 19:48 14 minut temu, parabatai napisał: Dobry pomysł, dochodowy, to co, zakładamy spółkę? Nie, to postać z serialu Beti la fea pasuje do Ciebie, taki podrywacz A jak ta spółka miała by wyglądać? Ja i podrywacz, a żony se nie może znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:49 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Skorpion i koziorożec to chyba według gwiazd kompatybilni są ze sobą, że jedno i drugie będzie chciało rządzić, ale u Ciebie jest większa chęć dominacji Kurde mam kuzyna skorpiona i my ciągle się bijemy ale to jego wina oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 19:49 13 minut temu, Megi_ona napisał: Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 19:50 13 minut temu, parabatai napisał: Nie, ja będę z kamerą wśród zwierząt A wiesz że niedaleko spada jabłko od jabłoni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:50 3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: tylko wariaci są coś warci Czyli my tutaj wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 235 Napisano wtorek o 19:51 8 minut temu, Megi_ona napisał: Do mnie to domu jak wiozą pizzę lub kurier ma być to są jaja bo prowadzi ich nawigacja w pole jakieś To i tak lepiej niż u nas , bo do nas nie dowożą takich rarytasów. Raz dzwoniliśmy do miasta i jak podaliśmy docelowo gdzie ta pizza ma wylądować to by przewyższyło wartość kilka pizza. Ale kurierzy jak najbardziej kursują jak się coś zamówi z neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 105 Napisano wtorek o 19:51 4 minuty temu, parabatai napisał: Bo plotkujemy o Twoich zapędach do bitki Bo widzisz tak od małego żyłam sobie że z samymi chłopakami się zadawałam i musiałem nauczyć się walczyć takie życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:51 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A jak ta spółka miała by wyglądać? Ja i podrywacz, a żony se nie może znaleźć Ty ogarniasz wszystko a ja liczę kasę Jak to, znalazł 2 i pretendentkę na kochankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 132 Napisano wtorek o 19:52 11 minut temu, Pearl napisał: Załatwisz dla mnie, ale tylko truskawkowe? Oczywiście proszę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 19:53 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: A wiesz że niedaleko spada jabłko od jabłoni? A wiesz że czym skorupka za młodu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach