Szara mysz 499 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, madziuszek napisał: Dokładnie. Nie kupiłam masła -> wcale nie oznacza, że nie kupiła, bo nie było. Zdanie, że nie kupiła, bo była promocja w ogóle, z punktu widzenia logiki nie ma żadnego sensu. ... De_bil jest zawsze przekonany o swej nieomylności,a jak nadepniesz mu na odcisk wyzwie cie od najgorszych. Ja od 3 lat nie moge wyjść z podziwu nad tym jakie ona ma mniemania o sobie,o swoim wyglądzie i o swej "zajebistosci" Ona jest tępa jak but,a wrecz zyciowo nieporadna,uroda mocno radiowa,tyle że wpływ na konto za pajacowanie jest co miesiac to kozaczy do kamery. Wera zycie jest bardzo przewrotne oby nie przyszlo ci kiedyś sprzątać kibli w McDonald's albo siedzieć na kasie w Biedronce zeby miec co do gęby włożyć,pycha kroczy przed upadkiem. Edytowano 5 godzin temu przez Szara mysz 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzierower 596 Napisano 5 godzin temu Wydaje mi się, że specjalnie urywa zdania w połowie, żeby podkreślić swoje ADHD i szybki mózg. Przed swoją autodiagnozą podpartą rolkami z Instagrama, nie robiła tego z aż taką częstotliwością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1686 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Szara mysz napisał: I ta maniera w głosie kiedy mowi ze ktoś jest według niej głupi jest nie do zniesienia. To jest po części specjalnie robione. Gdyby była taka jak wcześniej czyli milutka to by miała wyświetlenia jak karo. A że się odpala jak hr*h to ludzie ją oglądają dla tych odpałów. I znajdzie się też grono osób, którym to imponuje. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5471 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, madziuszek napisał: Dokładnie. Nie kupiłam masła -> wcale nie oznacza, że nie kupiła, bo nie było. Zdanie, że nie kupiła, bo była promocja w ogóle, z punktu widzenia logiki nie ma żadnego sensu. Ale to ona z widzów będzie robić d e b i l i bo uwaga- " nie domyślili się " o co jej chodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2566 Napisano 5 godzin temu Wyskoczył mi na tt fałszywy blask, o panie ile tam wicek i obrończyń, przeraża mnie ile kobiet ona inspiruje i jak one normalizują to co ona mówi i pokazuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2566 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Etoile napisał: Ale to ona z widzów będzie robić d e b i l i bo uwaga- " nie domyślili się " o co jej chodziło. Mi wystarczyła scena z mopem, ona już nic nie musi robic- serio, to jestm hit miesiaca, albo nawet ostatniego kwartału 2024 roku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2196 Napisano 4 godziny temu 13 godzin temu, evoiva napisał: Ja tam obieram bo wiem na czym rosną No patrz, a w skórce jest najwięcej witamin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 499 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, evoiva napisał: Wyskoczył mi na tt fałszywy blask, o panie ile tam wicek i obrończyń, przeraża mnie ile kobiet ona inspiruje i jak one normalizują to co ona mówi i pokazuje Ten film to zloto,jak każdy jeden zresztą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2059 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Etoile napisał: Sama powiedziala,ze nie kupiła masła bo była promocja 3 za 2. Inteligentny człowiek domysli się że to może być zrozumiane tak jak powidziala a moze ona myslala, ze nie mozna kupic tylko 1szt, gdy jest promocja 3za2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2566 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Hellena.De.Vil napisał: a moze ona myslala, ze nie mozna kupic tylko 1szt, gdy jest promocja 3za2. Uwierz że nawet by mnie to nie zdziwiło 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2566 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Uwaga uwaga wszystkie larwy- siwek zaczyna bawić się w asmr. Zapraszam na insta ( cichutkie) paaaaa Edytowano 4 godziny temu przez evoiva 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 727 Napisano 4 godziny temu 58 minut temu, evoiva napisał: Mi wystarczyła scena z mopem, ona już nic nie musi robic- serio, to jestm hit miesiaca, albo nawet ostatniego kwartału 2024 roku Takkkkk dla mnie też to jest hit oraz ideologia do tego mopa dorobiona. Uwielbiam tę scenę z mopem jak i z paleniem masażera. Kultowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 1956 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, gdzierower napisał: Wydaje mi się, że specjalnie urywa zdania w połowie, żeby podkreślić swoje ADHD i szybki mózg. Przed swoją autodiagnozą podpartą rolkami z Instagrama, nie robiła tego z aż taką częstotliwością Szybki mózg ma Elon Musk, Siwa ma co najwyżej otępienie umysłowe spowodowane stylem życia i niskim ilorazem inteligencji. Ale nie przyzna przed nikim, zwłaszcza przed samą sobą, że jest po prostu ograniczona umysłowo. Nie, ona będzie wymyślać że ma "ejdż di ej di, albo szypki musk"... A to ucinanie słów, to według mnie małpuje od młodych Amerykanek z tt bo chce być jak one, taka "sweet i roztrzepana". 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2566 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, GabrielaNowicki napisał: Takkkkk dla mnie też to jest hit oraz ideologia do tego mopa dorobiona. Uwielbiam tę scenę z mopem jak i z paleniem masażera. Kultowe Oj chyba coś mnie ominęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1352 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Żałuję, że te tiktokowe lajfy nie są zapisywane... Edytowano 3 godziny temu przez !GA 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolajnaaaaa 109 Napisano 3 godziny temu 51 minut temu, GabrielaNowicki napisał: Takkkkk dla mnie też to jest hit oraz ideologia do tego mopa dorobiona. Uwielbiam tę scenę z mopem jak i z paleniem masażera. Kultowe To był hit hitów, ale to nie był e papieros?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setore 307 Napisano 3 godziny temu opowiedzcie ocb z tym mopem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3635 Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Luna01091995 napisał: Obczaiłam go i to chyba jakiś młody gościu jakby zainteresował się Siwą to by był cud albo chłop ślepy Wczorajsze wywody na temat tego, że Siwą denerwuje "swatanie na siłę" przejdą na długo do historii. Wera jak tu jesteś to patrz mnie na usta... NIKT. nie chciał Cię wyswatać z Siutkiem. Ludzie sobie żartowali. Twoje wywody na temat tego że może ty wcale "ne chcesz mieć chłopa" to krindż as fak... Na miejscu Siutka po tych wywodach więcej bym na twojego lajwa nie weszła widać żeś napalona jak szczerbaty na suchary i próbujesz grać niedostępną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolajnaaaaa 109 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Siutek to chyba lubi chłopców, wiec jest poza zasięgiem lysej. Był też inny chłopak na live wczoraj, który wspominal o swoim byŁYM. No bo bez jaj, ale jaki prawdziwy chlop by ją ogladal. Moj jak ja kiedyś zobaczyl to spytał "co to za grubaska, wyglada jak psychiczna" Edytowano 2 godziny temu przez Karolajnaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 941 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Karolajnaaaaa napisał: Siutek to chyba lubi chłopców, wiec jest poza zasięgiem lysej. Był też inny chłopak na live wczoraj, który wspominal o swoim byŁYM. No bo bez jaj, ale jaki prawdziwy chlop by ją ogladal. Moj jak ja kiedyś zobaczyl to spytał "co to za grubaska, wyglada jak psychiczna" Jak jakiś ogląda to gej, no sorry jakiego heteryka by obchodziły zakupy z Rossmana, szmatki czy szczurki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2566 Napisano 2 godziny temu 40 minut temu, setore napisał: opowiedzcie ocb z tym mopem Tak w skrócie- nakładka na którą naciąga się mop ma kształt trapeza, siwa na ten szerszy bok naciąga tą wąską część szmaty i twierdzi że pralka jej wszystko kurczy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2566 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Kingeczka napisał: Jak jakiś ogląda to gej, no sorry jakiego heteryka by obchodziły zakupy z Rossmana, szmatki czy szczurki. A jakiego ma pieska, idealny do zabawy z niewyżytym "zegzualnie" lolutkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3307 Napisano 2 godziny temu 52 minuty temu, Karolajnaaaaa napisał: To był hit hitów, ale to nie był e papieros?? Ja pamiętałam, że ona się zaciągnęła pędzlem do makijażu, myśląc, że to e-papieros, ale chyba faktycznie był to jakiś masażer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2814 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Vedma napisał: Ja pamiętałam, że ona się zaciągnęła pędzlem do makijażu, myśląc, że to e-papieros, ale chyba faktycznie był to jakiś masażer W ktoryms filmie "cos tam blask" na tt jest ten fragment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1686 Napisano 1 godzinę temu Oglądam właśnie najnowszy film śliw*ka w kompo*cie i mam wrażenie, że ona parodiuje siwą;) jakaś inteligentna larwa?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1352 Napisano 1 godzinę temu Hitem lajfa było stwierdzenie, że Lola nie będzie czegoś tam...jak jakiś "plebejski kundel" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
do_kitu55 952 Napisano 1 godzinę temu 54 minuty temu, Vedma napisał: Ja pamiętałam, że ona się zaciągnęła pędzlem do makijażu, myśląc, że to e-papieros, ale chyba faktycznie był to jakiś masażer To byłytańce,śpiewy grubo po %%%% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7370 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, !GA napisał: Hitem lajfa było stwierdzenie, że Lola nie będzie czegoś tam...jak jakiś "plebejski kundel" Niby źartem, a jednak na serio. Siwą interesują wyłącznie rasowe pieski które pasują do jej prestiżowego stylu życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 941 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Vedma napisał: Ja pamiętałam, że ona się zaciągnęła pędzlem do makijażu, myśląc, że to e-papieros, ale chyba faktycznie był to jakiś masażer Nieźle musiała %%% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2566 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, !GA napisał: Hitem lajfa było stwierdzenie, że Lola nie będzie czegoś tam...jak jakiś "plebejski kundel" Oj zeby kiedyś nie skończyła jak "plebejski kundel" idzie jej całkiem nieźle. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach