Czarnula40 373 Napisano 7 godzin temu W tym białym futerku wygląda jak połączenie krueli z kwazimodo, a nie Alexis hahahahaha 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2597 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Czarnula40 napisał: Mam lepszą z 1:02:05 Poprawiałaś coś czy to oryginał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6551 Napisano 7 godzin temu Właśnie zobaczyłam stylówkę z białym futrem. Ma makijaż i fryzurę a la Doda z Baru. Tylko jej różowej miniówki ze Skims brakuje i białych kozaczków do kompletu. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2867 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Syreni śpiew napisał: Właśnie zobaczyłam stylówkę z białym futrem. Ma makijaż i fryzurę a la Doda z Baru. Tylko jej różowej miniówki ze Skims brakuje i białych kozaczków do kompletu. Poczekaj az sobie wypastuje zakola, bedzie mix rafalali, dody i kim kardaszjan. 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiew 1763 Napisano 6 godzin temu Łodefak ten mejkap w nowym filmiku, te usta !!!! MusyCe to zobaczyC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6551 Napisano 6 godzin temu Na pewno wydzelisce na Tiktoku tom czekolade dubajskom jak ludzie testują, niektórzy sami robio i w ogóle. Ne wydzelismy, nie jesteśmy nastolatkami uzależnionymi od chińskiej aplikacji. Ona ogląda tam chyba wszystko jak leci od rana do nocy i zakłada, że każdy tak ma. 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 965 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Zabijcie mnie ale mi się ten mejkaup podoba wprawdzie oglądam na telefonie i niewidzę ewentualnych plam czy nierówności i na tele dla mnie fajny. Edytowano 6 godzin temu przez Kingeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 1999 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Włączyłam właśnie ten nowy filmik. Mój przemocowiec jest obok. Spojrzał na nią i krzyknął "co ona ma na sobie? O skur.wysyn!" . Edytowano 6 godzin temu przez PandaCzerowna 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2867 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Wiew napisał: Łodefak ten mejkap w nowym filmiku, te usta !!!! MusyCe to zobaczyC. Do tego ona z tego mejkapu jest zadowolona i kocha takie usta. Zauwazyluscie, ze ona juz dawno nie kupila czegos przeznaczonego dla doroslej osoby? Skarpety w misie, bluzy w osiolki, meski dres z logo druzyny sportowej, futro dla nastolatek, na wszyskim postaci z bajek albo w różykach i beżach, nawet plasrty na syfy z hello kitty. Nie wiem. Edytowano 6 godzin temu przez Busz3131 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6551 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Busz3131 napisał: Do tego ona z tego mejkapu jest zadowolona i kocha takie usta. Zauwazyluscie, ze ona juz dawno nie kupila czegos przeznaczonego dla doroslej osoby? Skarpety w misie, bluzy w osiolki meski dres z logo druzyny sportowej, futro dla nastolatek, na wszyskim postaci z bajek albo w różykach i beżach, nawet plasrty na syfy z hello kitty. Nie wiem. To chyba taki dziwaczny brak zgody na starzenie się (które u niej przebiega w nienaturalnie szybkim tempie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2867 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Syreni śpiew napisał: To chyba taki dziwaczny brak zgody na starzenie się (które u niej przebiega w nienaturalnie szybkim tempie). Rozowe dzordany odejmuja 5 lat kazda dzidzia piernik to wie. Ostatnio zlatan stwierdzyl, ze zacznie rysowac, no i zaczal od twarzy. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 794 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Busz3131 napisał: Rozowe dzordany odejmuja 5 lat kazda dzidzia piernik to wie. Ostatnio zlatan stwierdzyl, ze zacznie rysowac, no i zaczal od twarzy. Usta i brwi masterpiece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 1999 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Czarnula40 napisał: W tym białym futerku wygląda jak połączenie krueli z kwazimodo, a nie Alexis hahahahaha albo jak Yeti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3653 Napisano 5 godzin temu 36 minut temu, Kingeczka napisał: Zabijcie mnie ale mi się ten mejkaup podoba wprawdzie oglądam na telefonie i niewidzę ewentualnych plam czy nierówności i na tele dla mnie fajny. Jak dla mnie usta sobie zrobiła jak trzy ćwierci do śmierci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3653 Napisano 5 godzin temu 34 minuty temu, Busz3131 napisał: Do tego ona z tego mejkapu jest zadowolona i kocha takie usta. Zauwazyluscie, ze ona juz dawno nie kupila czegos przeznaczonego dla doroslej osoby? Skarpety w misie, bluzy w osiolki, meski dres z logo druzyny sportowej, futro dla nastolatek, na wszyskim postaci z bajek albo w różykach i beżach, nawet plasrty na syfy z hello kitty. Nie wiem. Wino! Wino kupuje dla dorosłych 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 63 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Czarnula40 napisał: Ciekawe czy na zimę pomaluje ściany w paczkomacie na czerwono żeby cieplej było Jaki avek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2867 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, GabrielaNowicki napisał: Usta i brwi masterpiece Usta na drag queen, brwi na brezniewa eklektycznie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 373 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, evoiva napisał: Poprawiałaś coś czy to oryginał? Oryginał...screen czasowy, który podałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7379 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Busz3131 napisał: Zauwazyluscie, ze ona juz dawno nie kupila czegos przeznaczonego dla doroslej osoby? Skarpety w misie, bluzy w osiolki, meski dres z logo druzyny sportowej, futro dla nastolatek, na wszyskim postaci z bajek albo w różykach i beżach, nawet plasrty na syfy z hello kitty. Siwa pielęgnuje swoje wewnętrzne dziecko. W tych misiach, osiołkach, kolorowych dresach, wsuwanych butach - czuje się sobą. Gdyby jeszcze ktoś miał wątpliwości - Siwa ubiera się odpowiednio do swojego wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oli90 221 Napisano 5 godzin temu Na Wandzie co chwilę ktoś wrzuca zdjęcia porównawcze z przeszłości i z teraz, polecam przejrzeć, nie mogę się otrząsnąć jak można było się doprowadzić do takiego stanu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2597 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Czarnula40 napisał: Oryginał...screen czasowy, który podałam O zgrozo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3324 Napisano 4 godziny temu Jak obraca głowę to aż mnie boli skalp jak widzę te pióra naciągnięte do granic możliwości, jeszcze byle jak z prześwitami uklejone czymś na sztywno. Przecież ona tej froty nie potrzebuje, jak ściągnie to kita nawet nie drgnie. 1 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FashFash 902 Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Syreni śpiew napisał: Oj tam, ciuchy! Zakolak na pewno regularnie tam wkracza i śpiewa: Czerwona jak cegła, rozgrzana jak piec, Muszę ich, muszę ich mieć! kocham! uśmiałam się jak nigdy! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czemukafeterio? 719 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Kingeczka napisał: Zabijcie mnie ale mi się ten mejkaup podoba wprawdzie oglądam na telefonie i niewidzę ewentualnych plam czy nierówności i na tele dla mnie fajny. Mnie też się podoba. Wyjątkowo dobrze jak na nią . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 965 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Te uggi co były kiedyś takie modne lepiej wyglądały. Te nowe damy wyglądają jak zwykle grube babcine kapcie z ryneczku. Edytowano 3 godziny temu przez Kingeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 794 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kingeczka napisał: Te uggi co były kiedyś takie modne lepiej wyglądały. Uwierz mi ona wybrała najbrzydszy model. I wcale żadnego interesu nie zrobiła, bo one latają po 5 stów. Nie wiem gdzie one te "klapki" po tysiącu widziała Kupiłam bardziej klasyczne, zapłaciłam 9 stów. I przy klasycznym wzorze cena jest czasami większą. Ona takie pitoli głupoty i do tego woli miec buty za małe, bo jej żal dołożyć 150zl. Nasza bogaczka 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 36 Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, PandaCzerowna napisał: Włączyłam właśnie ten nowy filmik. Mój przemocowiec jest obok. Spojrzał na nią i krzyknął "co ona ma na sobie? O skur.wysyn!" . Powiedz mu, że jak wypowiada przekleństwa, to diabły stają obok niego. Nie wolno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 965 Napisano 1 godzinę temu Zastanawiam się czy dla loluta ciągle podnoszenie nie jest szkodliwe, zawsze słyszałam że psy nie lubią tulenia i podnoszenia, a lolut jeszcze ma coś z nogą nie tak i do tego gruby jest musi mu mocno to gnieść we wnętrzności. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach