Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Co sądzicie, szczerze o takim cliche z cyklu

Polecane posty

2 minuty temu, Hypedotella napisał:

Nie chce mi się w to wierzyć 😁 ja siedzę, bo obecnie leżakuję.  Poza tym jestem poniekad przegrywem 😁

To kiedy i z jakiej okazji się wymądrzałem odnośnie tej bytności w USA?

Czy z tym jest tak samo jak wtedy, kiedy się kłóciłaś, że studia w PL na publicznych uczelniach były płatne :classic_cool:

1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

To opuść kafeterie i żyj. 

Nie, ponieważ nie Ty tu decydujesz 😁

3 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Dla ciebie mosty są spalone.

Pamietaj, ze karma dopadnie takze i Ciebie za to Twe "dobre serce" 😎

Edytowano przez Hypedotella

3 minuty temu, The Big Siur napisał:

Czy z tym jest tak samo jak wtedy, kiedy się kłóciłaś, że studia w PL na publicznych uczelniach były płatne :classic_cool:

Pisales cytuje "nie przedstawiajac faktow o pobycie w USA", czyli zasugerowałeś, presuponowałeś, że wiesz jak tam jest...bo jak można takiego stwierdzenia użyć skoro sie tam nie mieszkało? To nielogiczne. 

5 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

To opuść kafeterie i żyj. 

Ty dla wlasnego dobra, zeby nie oszalec, wlacz sie do realnego zycia zamiast snuc wieczne halucynajcje na moj temat 👋😎

Przed chwilą, Hypedotella napisał:

Pamietaj, ze karma dopadnie takze i Ciebie za to Twe "dobre serce" 😎

Twierdziłam że mam dobre serce? Zawsze bylam sobą a że ty wolisz udawac ze tego nie wiesz to mi kolo wuja lata. Ty udajesz i ty się boj karmy. Zreszta wyebane mam w ciebie. Jesteś już tylko żałosna rozrywka klitusio. 

2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

No tak naprawdę to mam cie w dupje. Mozesz tu zgnić dla mnie. Śmieszy tylko twoje puszenie się ponad patologię czyli nas przegrywow rzekomych. Smjeszno starszne. Wiesz kto przegrał tak naprawdę? :classic_cool:

To pokaz jak bardzo i zignoruj mnie 😁

Pisales cytuje "nie przedstawiajac faktow o pobycie w USA", czyli zasugerowałeś, presuponowałeś, że wiesz jak tam jest...bo jak można takiego stwierdzenia użyć skoro sie tam nie mieszkało? To nielogiczne. 

Z tego co wiem, to nie jest biegun południowy, można poczytać jak tam jest, porozmawiać z ludźmi którzy tam byli, to nie jest jakaś tajemna wiedza. A z tego co wiem, jedna z użytkowniczek zrobiła Ci szybki quiz jak to się mieszka w Kalifornii i wtopiłaś na całej linii :classic_biggrin:

Ty dla wlasnego dobra, zeby nie oszalec, wlacz sie do realnego zycia zamiast snuc wieczne halucynajcje na moj temat 👋😎

Halucynacje byly lepsze niż żenująca prawda. Ale mnie to już niepotrzebne. 

8 minut temu, The Big Siur napisał:

Nie chce mi sie kolejnego tasiemca toczyc, poniewaz nie przyjmujesz argumentow do wiadomosci.

przeciez byly platne zaoczne studia 😁 

Ale my rozmawialiśmy wtedy o dziennych nie zaocznych i z uporem maniaka dopytywałaś mnie czy nie pamiętam opłat za studia. Jak napisałem że u mnie na wydziale od ponad 20 lat nie było i nie ma żadnego docenta to też dostałaś amoku i cytowałaś akty prawne których nie rozumiałaś :classic_cool: :classic_biggrin:

6 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

No tak naprawdę to mam cie w dupje. Mozesz tu zgnić dla mnie. Śmieszy tylko twoje puszenie się ponad patologię czyli nas przegrywow rzekomych. Smjeszno starszne. Wiesz kto przegrał tak naprawdę? :classic_cool:

mnie smieszy to, że jestes jedna z najbardziej znienawidzonych postaci, a uwazasz za nie wiadomo kogo 😁 komedia 😁

5 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Twierdziłam że mam dobre serce? Zawsze bylam sobą a że ty wolisz udawac ze tego nie wiesz to mi kolo wuja lata. Ty udajesz i ty się boj karmy. Zreszta wyebane mam w ciebie. Jesteś już tylko żałosna rozrywka klitusio. 

A co cie to obchodzi? Jestes moim mezem ? 😁 nic mi o tym nie wiadomo 👋😎 zawsze dostajesz amoku na moj widok i konca nie widac epopei 😁

5 minut temu, The Big Siur napisał:

Z tego co wiem, to nie jest biegun południowy, można poczytać jak tam jest, porozmawiać z ludźmi którzy tam byli, to nie jest jakaś tajemna wiedza. A z tego co wiem, jedna z użytkowniczek zrobiła Ci szybki quiz jak to się mieszka w Kalifornii i wtopiłaś na całej linii :classic_biggrin:

Krolikolumbo z faksem? 😎

6 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Co tu jeszcze robisz jak nikt cie tu nie chce? 😁

3 minuty temu, Hypedotella napisał:

Czemu się za wszystkich wypowiadasz? :classic_biggrin:

• Haha 1

2 minuty temu, Hypedotella napisał:

Aż taki masz tupet zeby się wypowiadać w imieniu wszystkich? Rozumiem że masz syndrom banana ale pora chyba zderzyć się z asfaltem. Już czas.

14 minut temu, The Big Siur napisał:

Ale my rozmawialiśmy wtedy o dziennych nie zaocznych i z uporem maniaka dopytywałaś mnie czy nie pamiętam opłat za studia. Jak napisałem że u mnie na wydziale od ponad 20 lat nie było i nie ma żadnego docenta to też dostałaś amoku i cytowałaś akty prawne których nie rozumiałaś :classic_cool: :classic_biggrin:

A Twojej urojonej żonie nie odeszły czasem wody? 😎 nie masz nic do roboty, że niczym Krolikolumbo wszystko skrzetnie pamietasz jak gdyby to bylo najwazniejsze wydarzenie w zyciu. Neurobiolozka opisals, ze kilka osob moze pamietac to samo wydarzenie w inny sposób...

A Twojej urojonej żonie nie odeszły czasem wody? 😎

w 16 tygodniu ciązy?

8 minut temu, The Big Siur napisał:

Czemu się za wszystkich wypowiadasz? :classic_biggrin:

Nikt jej tu nie chce, Ty tylko dlatego jej potakujesz, ze sie boisz że zacznie Cie atakowac i nie bedzie konca epopei przez nastepne 15 lat 😁

Nikt jej tu nie chce, Ty tylko dlatego jej potakujesz, ze sie boisz że zacznie Cie atakowac i nie bedzie konca epopei przez nastepne 15 lat 😁

Żałosne. 

9 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Aż taki masz tupet zeby się wypowiadać w imieniu wszystkich? Rozumiem że masz syndrom banana ale pora chyba zderzyć się z asfaltem. Już czas.

Nie jestes pepkiem swiata i nie ty decydujesz 😁

2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Twojej prawdziwej odejdo i ci wyjsra martwy płód.

myslisz ze przegonisz mnie stad jak te blondynke? 😁

1 minutę temu, Hypedotella napisał:

Akurat jestem ostatnią osobą która potakuje babce mimo że ją lubię :classic_cool:

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

Akurat jestem ostatnią osobą która potakuje babce mimo że ją lubię :classic_cool:

Jak ja "lubisz" to wiele wyjasnia 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się